Szombati foci: Fradi-Vidi!

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.15. 17:44

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Kupagyőztesünk nagyot fog menni a konferencia ligában.

Egy Budafog-Tottenham engem is érdekelne.

1,5 overra jó lesz

Hazai + 2,5 over
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.15. 18:28

Szimpatikus kis középcsapat lett a Chelsea. Mikor állhattak a vége felé ilyen helyen? A Bates korszakban?

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.15. 18:31

SuperDepor írta:ki volt ez a szagértő a stúdióban?

Simon Miklós.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.15. 18:34

A Zete és a Kövesd is bejelentkezni látszik a 11. helyért.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.15. 18:42

Cselszky írta:
SuperDepor írta:ki volt ez a szagértő a stúdióban?

Simon Miklós.

Rakerestem, mert nem ugrott be, hogy kiféle - miféle.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.15. 19:24

A Kispest edzője úgy néz ki, mint egy csöves a Blaháról.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2023.04.15. 19:27

https://youtu.be/Lz9fjU1JmWA

A kurva anyátokat! (Nem nektek :D)
DEBRECENI VSC

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.15. 20:18

Maradonapoli írta:Szimpatikus kis középcsapat lett a Chelsea. Mikor állhattak a vége felé ilyen helyen? A Bates korszakban?

15/16-ban voltak 10.ik helyen. Azelőtt 95 ben .
Jövőre ha hoznak egy jó edzőt, kiebrudalják a sallangot, és hoznak egy befejezőt, újra top 4 lehetnek. De sok a ha :D
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.15. 20:45

Sanyeey írta:https://youtu.be/Lz9fjU1JmWA

Szabad vitatkozni? A cikkhez nem írtam be, volt ott már vitám velük, most is csak nekem esne a felheccelt usertábor. Kiáltottak ők már máskor is csalást, tegnap is így tettek.
A kevesebb néha több. Szóval az esetek kb. fele szerintem határeset vagy egyenesen faszság. Bognár szarul vezette, a döntései a Csútot segítették, aláírom. Szvsz elmaradt ott kb. 3 sárga, Komáromit ki kellett volna szórni, plusz a végére már Szolnokit is (az röhej, hogy ő lap nélkül hozta le). Ugyanakkor pl. az, hogy a test melletti karra pattanó labdánál akartak volna VAR-t, hülyeség, vagy szerintük tizis műesés miatt kellett volna lapot adni a csútinak, miközben azért hozzáért a védőnk, szintén az: nem volt tizi, de szvsz lap sem. Alig komolyabb kontaktért a ZTE ellen kiszórták Sósról a védőt, tizit kaptunk, arra nyilván nem emlékeznek.
A "Bognár-Loki 1-0" címmel csak hergelik magukat és a jónépet is, ami félrevisz. Janika megint idióta volt, Kevin szerintem egyértelműen feldobta magát, esés helyett talán gólt is szerezhetett volna, plusz emberhátrányban sem kötelező szétesni, és ilyen könnyű gólt benyelni a 94.-ben. A tendenciózus fújás ellenére is be lehetett volna húzni, mert jobban játszottunk, de a minimum lett volna megtartani a 0-0-t, azaz tartani a távolságot tőlük.
Hornyák nyilatkozata bicskanyitogató volt, de most Blagoval sem értettem egyet, szerintem nem sikerült jól felkészülni, a rugdosódásuknak szépen felültünk (ebben kétségtelenül szerepe lehetett az elmaradt lapoknak is), a végjátékban nem voltunk elég élesek, és mentálisan rosszul kezeltük a meccset, pedig számítani lehetett pl. arra, hogy tisztátalanul fognak játszani.

Idegesítő, hogy megint kikaptunk ezektől, és igen, irritáló volt a játékvezetés, de azért ne csapjuk már be magunkat. Nem volt meg az a higgadtság, mint Kövesden, vagy mondjuk Újpesten 35 percnyi emberhátrányban.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.15. 20:57

Szarka írta:
Maradonapoli írta:Szimpatikus kis középcsapat lett a Chelsea. Mikor állhattak a vége felé ilyen helyen? A Bates korszakban?

15/16-ban voltak 10.ik helyen. Azelőtt 95 ben .
Jövőre ha hoznak egy jó edzőt, kiebrudalják a sallangot, és hoznak egy befejezőt, újra top 4 lehetnek. De sok a ha :D

ejj, nem semmi, télleg
Murinnyónak kb. onnantól indult meg lefelé

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.04.15. 21:35

Háromgólos győzelmek napja volt ez.
Vasas ezzel a Zsóri helyzetét nehezítette, Monizék még akár megismételhetnék a mi 2002-es ügyeskedésünket (kupadöntő & kiesés), de megmenti őket a Honvéd.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2023.04.16. 06:42

Savaria1919 írta:Háromgólos győzelmek napja volt ez.
Vasas ezzel a Zsóri helyzetét nehezítette, Monizék még akár megismételhetnék a mi 2002-es ügyeskedésünket (kupadöntő & kiesés), de megmenti őket a Honvéd.

En nem vagyok a Honved kieseseben annyira biztos.
Na nem a Honved, hanem a hatul levo tomorules miatt.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.16. 10:03

szerintem ők nem esnek ki és megnyerik a kupát
de nem Mongúz zsenialitása miatt hanem Kutya úr balfaszsága miatt, összejön neki a kétcsapatos kiesés és ezzel beírja magát a legnagyobbak közé
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.16. 10:16

Adamek írta:

de nem Mongúz zsenialitása miatt hanem Kutya úr balfaszsága miatt, összejön neki a kétcsapatos kiesés és ezzel beírja magát a legnagyobbak közé

Pacsi Bálintnak a lába közepéig sem érne fel akkor sem.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.16. 12:32

Maradonapoli írta:
Adamek írta:

Pacsi Bálintnak a lába közepéig sem érne fel akkor sem.

naja, jár a pacsi Bálintnak, ő már történelem
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.04.16. 12:38

nem konkrétan neked, hanem az "előre megszervezett-e a liga minden meccse, vagy legalább is a többség vagy egy sem" vitához. habár a videoban sok a véleményes itélet, azért látszódik a tendencia. amikor kérdeztek engem, hogy konkrétan melyik meccs volt elcsalva, azért nem válaszolok, mert nem rendelkezek megfelelő tudásanyaggal, mivel nem nézem a NER liga. nézze a tököm a Ferencváros szerintem szervezett szárnyalását, a Setétvár koronázását, majd bukását, az Aprajafalva, Várda, Matyóföld NER meccseket egymás közt. elfogadom, ha ez alapján hiteltelen, sőt többek számára megmosolyogtató vélemény, vállalom, továbbra is azt gondolom, hogy szinte az összes meccs le van zsírozva, többek között ezért is nem nézem. amit érdekesnek tartok, hogy nem vált ez már ki senkiből semmilyen reakciót, Debrecenben is mindenki tudomásul veszi, hát igen a Főni csapata ellen ez belefér, legalább neki jó hétvégéje van, (idén jóváhagyta, hogy bennmaradtunk), amúgy meg holnap is felkel a nap.
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.16. 13:10

Javier Arizmendi írta:

nem konkrétan neked, hanem az "előre megszervezett-e a liga minden meccse, vagy legalább is a többség vagy egy sem" vitához. habár a videoban sok a véleményes itélet, azért látszódik a tendencia. amikor kérdeztek engem, hogy konkrétan melyik meccs volt elcsalva, azért nem válaszolok, mert nem rendelkezek megfelelő tudásanyaggal, mivel nem nézem a NER liga. nézze a tököm a Ferencváros szerintem szervezett szárnyalását, a Setétvár koronázását, majd bukását, az Aprajafalva, Várda, Matyóföld NER meccseket egymás közt. elfogadom, ha ez alapján hiteltelen, sőt többek számára megmosolyogtató vélemény, vállalom, továbbra is azt gondolom, hogy szinte az összes meccs le van zsírozva, többek között ezért is nem nézem. amit érdekesnek tartok, hogy nem vált ez már ki senkiből semmilyen reakciót, Debrecenben is mindenki tudomásul veszi, hát igen a Főni csapata ellen ez belefér, legalább neki jó hétvégéje van, (idén jóváhagyta, hogy bennmaradtunk), amúgy meg holnap is felkel a nap.

+1

Kissé más téma: Már korábban írtam, csak valszeg elkerülte a figyelmed. Akarsz még klubtulaj lenni? :)

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.16. 13:15

BRÉKING NYÚZ!!!!

ISMÉT PALEE A HERTHA EDZŐJE!!!!

na jó, csak lesz, de akkor is! :)

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.16. 13:34

Maradonapoli írta:BRÉKING NYÚZ!!!!

házi tűzoltó
ha ezt most benyeli soha az életben nem jön ki ebből a skatulyából, mondjuk meggyőződésem, hogy nem is akar már

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.16. 14:10

Adamek írta:
Maradonapoli írta:BRÉKING NYÚZ!!!!

házi tűzoltó
ha ezt most benyeli soha az életben nem jön ki ebből a skatulyából, mondjuk meggyőződésem, hogy nem is akar már

rosszul vagyok ettől az embertől

Vissza: “www.nb1.hu”