SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Kupagyőztesünk nagyot fog menni a konferencia ligában.
Egy Budafog-Tottenham engem is érdekelne.
1,5 overra jó lesz
Hazai + 2,5 over
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Kupagyőztesünk nagyot fog menni a konferencia ligában.
Egy Budafog-Tottenham engem is érdekelne.
1,5 overra jó lesz
SuperDepor írta:ki volt ez a szagértő a stúdióban?
Cselszky írta:SuperDepor írta:ki volt ez a szagértő a stúdióban?
Simon Miklós.
Maradonapoli írta:Szimpatikus kis középcsapat lett a Chelsea. Mikor állhattak a vége felé ilyen helyen? A Bates korszakban?
Sanyeey írta:https://youtu.be/Lz9fjU1JmWA
A kurva anyátokat! (Nem nektek :D)
Szarka írta:Maradonapoli írta:Szimpatikus kis középcsapat lett a Chelsea. Mikor állhattak a vége felé ilyen helyen? A Bates korszakban?
15/16-ban voltak 10.ik helyen. Azelőtt 95 ben .
Jövőre ha hoznak egy jó edzőt, kiebrudalják a sallangot, és hoznak egy befejezőt, újra top 4 lehetnek. De sok a ha :D
Savaria1919 írta:Háromgólos győzelmek napja volt ez.
Vasas ezzel a Zsóri helyzetét nehezítette, Monizék még akár megismételhetnék a mi 2002-es ügyeskedésünket (kupadöntő & kiesés), de megmenti őket a Honvéd.
Savaria1919 írta:Háromgólos győzelmek napja volt ez.
Vasas ezzel a Zsóri helyzetét nehezítette, Monizék még akár megismételhetnék a mi 2002-es ügyeskedésünket (kupadöntő & kiesés), de megmenti őket a Honvéd.
Adamek írta:Savaria1919 írta:Háromgólos győzelmek napja volt ez.
szerintem ők nem esnek ki és megnyerik a kupát
de nem Mongúz zsenialitása miatt hanem Kutya úr balfaszsága miatt, összejön neki a kétcsapatos kiesés és ezzel beírja magát a legnagyobbak közé
Maradonapoli írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:Háromgólos győzelmek napja volt ez.
szerintem ők nem esnek ki és megnyerik a kupát
de nem Mongúz zsenialitása miatt hanem Kutya úr balfaszsága miatt, összejön neki a kétcsapatos kiesés és ezzel beírja magát a legnagyobbak közé
Pacsi Bálintnak a lába közepéig sem érne fel akkor sem.
Sanyeey írta:https://youtu.be/Lz9fjU1JmWA
Javier Arizmendi írta:Sanyeey írta:https://youtu.be/Lz9fjU1JmWA
nem konkrétan neked, hanem az "előre megszervezett-e a liga minden meccse, vagy legalább is a többség vagy egy sem" vitához. habár a videoban sok a véleményes itélet, azért látszódik a tendencia. amikor kérdeztek engem, hogy konkrétan melyik meccs volt elcsalva, azért nem válaszolok, mert nem rendelkezek megfelelő tudásanyaggal, mivel nem nézem a NER liga. nézze a tököm a Ferencváros szerintem szervezett szárnyalását, a Setétvár koronázását, majd bukását, az Aprajafalva, Várda, Matyóföld NER meccseket egymás közt. elfogadom, ha ez alapján hiteltelen, sőt többek számára megmosolyogtató vélemény, vállalom, továbbra is azt gondolom, hogy szinte az összes meccs le van zsírozva, többek között ezért is nem nézem. amit érdekesnek tartok, hogy nem vált ez már ki senkiből semmilyen reakciót, Debrecenben is mindenki tudomásul veszi, hát igen a Főni csapata ellen ez belefér, legalább neki jó hétvégéje van, (idén jóváhagyta, hogy bennmaradtunk), amúgy meg holnap is felkel a nap.
Maradonapoli írta:BRÉKING NYÚZ!!!!
ISMÉT PALEE A HERTHA EDZŐJE!!!!
na jó, csak lesz, de akkor is! :)
Adamek írta:Maradonapoli írta:BRÉKING NYÚZ!!!!
ISMÉT PALEE A HERTHA EDZŐJE!!!!
na jó, csak lesz, de akkor is! :)
házi tűzoltó
ha ezt most benyeli soha az életben nem jön ki ebből a skatulyából, mondjuk meggyőződésem, hogy nem is akar már
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 40 vendég