Javier Arizmendi írta:Szarka írta:Szegény Sevillát kivégzi az MU , 20 perc után 2-0. Ahogy a Real fogyassza az angol csapatokat, úgy üti ki a spanyolokat az MU. Vajon ki nyeri majd a Szuperkupát ? :D
2001-ben megboldogult Knézy Jenő Sr egy hasonló kommentje tett engem Deportivistává. A Junájtid megszerezte a vezetést, a riporter szerint lefocizta a Deport, épp ott tartott a szpiker, hogy egy ilyen (gyenge) szintű csapat, hogy kerül egyáltalán a BL-be, amikor 1 perc alatt kettőt vágtunk a Traffordon. Aztán jött mnden a drámai fordulatról, meg sok egyéb. Nyertünk 3-2-re.
Adamekre reagálva, szerintem a héten a Napoli, és főleg az általam nem különösebben kedvelt Sporting tuti nem érdemelt vereséget, de hát ilyen a futball, mindent kihagytak.
Maradona úrnak: A Milan-Napoli magyar nevű bírója szerintem akkor hibázta a legnagyobbat, amikor a második félidő elején a grúzt felrúgták 20-ra a kaputól, nem fújt semmit, majd a kontrát megakadályozó Anguissának persze sárgát adott.
Megint csak, a kupa szépsége.
Ugyanakkor nincs szó feltámadásról, a Sevilla nem lett jobb (összefoglalo alapjan), az MU ajándékozta meg őket két öngóllal. A 80. percben meg 3-0-ra hagytak ki egy ziccert. Egyik Sevilla gól se kapuba tartott, teljesen irányt váltott, megpattanó lövès/fejes volt.
Mielőtt még azt hinnéd túlzottan méltatnám az MUt, azért ez egy viccesnek szánt komment volt arra az anomáliára reagálva, hogy a két klub a másik nemzet csapatait üti ki rendszeresen.
Tegnap egy válságban lévő klub találkozott egy hektikusan teljesítő csapattal, utóbbi dobta el a biztos győzelmét. A kieső emberek miatt lehet a BL indulását is.
Az MU teljesítménye ebben a szezonban egy hullámvasút, és pont jó példa, hogy 1-2 jó hullámban lehet menetelni a kupában, a bajnokságban viszont ez rendre kibukik, és 4.-5. helyre veti vissza őket. Kb ott is a helyük.
A Sporting nem érdemelt vereséget, de ők hagyták ki a legjobb helyzeteket is. A Napoli is akár fordíthatott volna, de utóbbiak a frusztráltságukkal lapgyűjtésbe kezdtek, és ez is közrejátszott a vereségben. Meg hát hogy nincs Osimhen-pótlékjuk.
A Sporting még simán fordíthat, a Napolinál kell a nigériai varázslat.