BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Szarka
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.14. 10:04

Javier Arizmendi írta:
Szarka írta:Szegény Sevillát kivégzi az MU , 20 perc után 2-0. Ahogy a Real fogyassza az angol csapatokat, úgy üti ki a spanyolokat az MU. Vajon ki nyeri majd a Szuperkupát ? :D

2001-ben megboldogult Knézy Jenő Sr egy hasonló kommentje tett engem Deportivistává. A Junájtid megszerezte a vezetést, a riporter szerint lefocizta a Deport, épp ott tartott a szpiker, hogy egy ilyen (gyenge) szintű csapat, hogy kerül egyáltalán a BL-be, amikor 1 perc alatt kettőt vágtunk a Traffordon. Aztán jött mnden a drámai fordulatról, meg sok egyéb. Nyertünk 3-2-re.

Adamekre reagálva, szerintem a héten a Napoli, és főleg az általam nem különösebben kedvelt Sporting tuti nem érdemelt vereséget, de hát ilyen a futball, mindent kihagytak.

Maradona úrnak: A Milan-Napoli magyar nevű bírója szerintem akkor hibázta a legnagyobbat, amikor a második félidő elején a grúzt felrúgták 20-ra a kaputól, nem fújt semmit, majd a kontrát megakadályozó Anguissának persze sárgát adott.

Megint csak, a kupa szépsége.
Ugyanakkor nincs szó feltámadásról, a Sevilla nem lett jobb (összefoglalo alapjan), az MU ajándékozta meg őket két öngóllal. A 80. percben meg 3-0-ra hagytak ki egy ziccert. Egyik Sevilla gól se kapuba tartott, teljesen irányt váltott, megpattanó lövès/fejes volt.
Mielőtt még azt hinnéd túlzottan méltatnám az MUt, azért ez egy viccesnek szánt komment volt arra az anomáliára reagálva, hogy a két klub a másik nemzet csapatait üti ki rendszeresen.
Tegnap egy válságban lévő klub találkozott egy hektikusan teljesítő csapattal, utóbbi dobta el a biztos győzelmét. A kieső emberek miatt lehet a BL indulását is.

Az MU teljesítménye ebben a szezonban egy hullámvasút, és pont jó példa, hogy 1-2 jó hullámban lehet menetelni a kupában, a bajnokságban viszont ez rendre kibukik, és 4.-5. helyre veti vissza őket. Kb ott is a helyük.

A Sporting nem érdemelt vereséget, de ők hagyták ki a legjobb helyzeteket is. A Napoli is akár fordíthatott volna, de utóbbiak a frusztráltságukkal lapgyűjtésbe kezdtek, és ez is közrejátszott a vereségben. Meg hát hogy nincs Osimhen-pótlékjuk.

A Sporting még simán fordíthat, a Napolinál kell a nigériai varázslat.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.14. 15:52

SuperDepor írta:
Adamek írta:egész jó lehet a hangulat a Bajor Münchennél, mennek a pörgőrúgások és a stricimaflásokt a szerecsenek közt

Meg kell őket etetni káposztával és weisswursttal. Meg édesmustárral.

a szenegáli német lefeketeszarozta az echte szenegálit, ezért csapta le a karamellt a festő
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.14. 16:00

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:egész jó lehet a hangulat a Bajor Münchennél, mennek a pörgőrúgások és a stricimaflásokt a szerecsenek közt

Meg kell őket etetni káposztával és weisswursttal. Meg édesmustárral.

a kameruni német lefeketeszarozta a szenegálit, ezért csapta le a karamellt a festő

Vicces, pont tegnap este néztem több év után újra a Csángó elszabadultat. Nagyon tetszett még most is. Ha csak 10 évvel fiatalabb lennék, most a nigger kifejezés legalább egy hétig a szókincstáramban szerepelne. Tarantula bácsi nagyon faszányos filmje lett ez is.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.14. 16:20

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Meg kell őket etetni káposztával és weisswursttal. Meg édesmustárral.

a kameruni német lefeketeszarozta a szenegálit, ezért csapta le a karamellt a festő

Vicces, pont tegnap este néztem több év után újra a Csángó elszabadultat. Nagyon tetszett még most is. Ha csak 10 évvel fiatalabb lennék, most a nigger kifejezés legalább egy hétig a szókincstáramban szerepelne. Tarantula bácsi nagyon faszányos filmje lett ez is.

szerintem kurvaszar volt, az inkább a brigantis és az aljas nyolcasos vonal, okádék megfelelési kényszeres lett az a pasas
aztán a volt egyszer egy kamuhollywood volt a foshab a szartortán
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.14. 16:35

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:a kameruni német lefeketeszarozta a szenegálit, ezért csapta le a karamellt a festő

szerintem kurvaszar volt, az inkább a brigantis és az aljas nyolcasos vonal, okádék megfelelési kényszeres lett az a pasas

Jó, nyilván a blm propaganda erősen átjött. Nem szentek a filmkészítők, valószínűleg a rabszolgaság korában meg egy azt dicsőítő filmet készítettek volna, mert azt tapsolják, abból van nagy bevétel. Most ez a menő, felültek erre a vonatra. De ettől elvonatkoztatva szerintem kurva jó volt. A színészek, az alakítások, a story, a díszletek stb.
Azt nem értem, hogy Leo mér nem ezért a filmért kapott Oszkárt, a medvés helyett.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.04.14. 19:01

Szarka írta:Megint csak, a kupa szépsége.
Ugyanakkor nincs szó feltámadásról, a Sevilla nem lett jobb (összefoglalo alapjan), az MU ajándékozta meg őket két öngóllal. A 80. percben meg 3-0-ra hagytak ki egy ziccert. Egyik Sevilla gól se kapuba tartott, teljesen irányt váltott, megpattanó lövès/fejes volt.

a Junájtidnak van ez a szokása a spanci csapatok ellen:
https://www.youtube.com/watch?v=NEkNVhQopKk
1:20-nál, és 5:40-nél
történelem néha ismétli önmagát :)
ETO

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.14. 20:26

Javier Arizmendi írta:
Szarka írta:Megint csak, a kupa szépsége.

a Junájtidnak van ez a szokása a spanci csapatok ellen:
https://www.youtube.com/watch?v=NEkNVhQopKk
1:20-nál, és 5:40-nél
történelem néha ismétli önmagát :)

Emlékszem arra a Deporra, ettől még nem hiszek a történelmi narratívákban. Nincs összefüggés a kettő közt.
Főleg hogy 3 spanyolt már megvert idén.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.14. 20:29

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:Vicces, pont tegnap este néztem több év után újra a Csángó elszabadultat. Nagyon tetszett még most is. Ha csak 10 évvel fiatalabb lennék, most a nigger kifejezés legalább egy hétig a szókincstáramban szerepelne. Tarantula bácsi nagyon faszányos filmje lett ez is.

Jó, nyilván a blm propaganda erősen átjött. Nem szentek a filmkészítők, valószínűleg a rabszolgaság korában meg egy azt dicsőítő filmet készítettek volna, mert azt tapsolják, abból van nagy bevétel. Most ez a menő, felültek erre a vonatra. De ettől elvonatkoztatva szerintem kurva jó volt. A színészek, az alakítások, a story, a díszletek stb.
Azt nem értem, hogy Leo mér nem ezért a filmért kapott Oszkárt, a medvés helyett.

Mert akkor az Oscarra gyártott the Artist tarolt, sajna fehér öreg emberek inkább hallgattak a nosztalgiára.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.14. 22:23

A kiesési rangadó után a Hertha visszacsúszott az utolsó helyre. Megérdemelnék, hogy ezúttal végre alászálljanak. A klub, a vezetők szisztematikus romboló munkája beérhet, az edző, a játékosok is megdolgoztak érte, és a szurkolók jó részére is ráfér a Bundás2.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.14. 22:42

Cselszky írta:A kiesési rangadó után a Hertha visszacsúszott az utolsó helyre. Megérdemelnék, hogy ezúttal végre alászálljanak. A klub, a vezetők szisztematikus romboló munkája beérhet, az edző, a játékosok is megdolgoztak érte, és a szurkolók jó részére is ráfér a Bundás2.

Akkor lassan felkészül Palee.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.14. 22:42

Szarka írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:szerintem kurvaszar volt, az inkább a brigantis és az aljas nyolcasos vonal, okádék megfelelési kényszeres lett az a pasas

Mert akkor az Oscarra gyártott the Artist tarolt, sajna fehér öreg emberek inkább hallgattak a nosztalgiára.

Ennyire nem vágom a filmipart, de biztos igazad van. Sőt én erről a filmről most hallok először. :)

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.14. 22:49

Maradonapoli írta:
Cselszky írta:A kiesési rangadó után a Hertha visszacsúszott az utolsó helyre. Megérdemelnék, hogy ezúttal végre alászálljanak. A klub, a vezetők szisztematikus romboló munkája beérhet, az edző, a játékosok is megdolgoztak érte, és a szurkolók jó részére is ráfér a Bundás2.

Nem hiszem, hogy megkeresik. Ha mégis, az előzmények után szerintem nemigen vállalja.
Vigyék csak végig Bódogék. Még megúszhatják, lesz két hazai kiesésijük: Bochum, Stuttgart, és jelenleg a Werder sem verhetetlen.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.14. 23:05

Szarka írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:szerintem kurvaszar volt, az inkább a brigantis és az aljas nyolcasos vonal, okádék megfelelési kényszeres lett az a pasas

mind a kettő film fostaliga volt, Leo meg max mellék-mellékszereplőként kaphatott volna Oszit, de igazából egy eleve ripacsos figurát sikerült túl ripacsosan eljátszania, szerintem egyetlen díjra sem lett volna méltó
ja de, Oscarra pont jó lett volna

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.14. 23:13

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:

Nem hiszem, hogy megkeresik. Ha mégis, az előzmények után szerintem nemigen vállalja.
Vigyék csak végig Bódogék. Még megúszhatják, lesz két hazai kiesésijük: Bochum, Stuttgart, és jelenleg a Werder sem verhetetlen.

sztem legkésőbb hétfőn lapát nekik

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.04.14. 23:17

Ha Spalletti okos, akkor a holnapi meccset elengedi, a bajnokság meglesz akkor is ha x-elnek vagy kikapnak, de a Hellas nagyon fog harapni a pontért, nem látom értelmét annak, h az alapemberei épségét megkockáztassa a BL visszavágó előtt. (meglestem,jelenleg az XvagyVendég kimenetelre még 2.1-et adnak.)
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.14. 23:31

zaggar írta:Ha Spalletti okos, akkor a holnapi meccset elengedi, a bajnokság meglesz akkor is ha x-elnek vagy kikapnak, de a Hellas nagyon fog harapni a pontért, nem látom értelmét annak, h az alapemberei épségét megkockáztassa a BL visszavágó előtt. (meglestem,jelenleg az XvagyVendég kimenetelre még 2.1-et adnak.)

A padozók játszanak elvileg + akik el lettek tiltva a visszavágótól.
További terv még Oszi bátyánk becserélése, hogy kapjon egy kis játékidőt a sérülése után.

NAPOLI (4-3-3): Meret; Di Lorenzo, Ostigard, Kim, Olivera; Anguissa, Demme, Gaetano; Politano, Raspadori, Elmas. All. Spalletti
Ballottaggi: Di Lorenzo-Bereszynski 55%-45%, Ostigard-Juan Jesus 55%-45%, Elmas-Lozano/Zerbin 55%-45%

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.14. 23:45

Még van bő 10 percem, hogy megtegyem:

BLANCO TIBI ÚRNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

You’ll Never Walk Alone!!!

https://youtu.be/x3aGlKYlEiY?t=17

FREE TIBI!!!

Az ellenállás nem felejt!

Kép

Kép

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.15. 01:08

Adamek írta:
Szarka írta:
Maradonapoli írta:Jó, nyilván a blm propaganda erősen átjött. Nem szentek a filmkészítők, valószínűleg a rabszolgaság korában meg egy azt dicsőítő filmet készítettek volna, mert azt tapsolják, abból van nagy bevétel. Most ez a menő, felültek erre a vonatra. De ettől elvonatkoztatva szerintem kurva jó volt. A színészek, az alakítások, a story, a díszletek stb.

mind a kettő film fostaliga volt, Leo meg max mellék-mellékszereplőként kaphatott volna Oszit, de igazából egy eleve ripacsos figurát sikerült túl ripacsosan eljátszania, szerintem egyetlen díjra sem lett volna méltó

Mondjuk el is basztam, mett a 2013as Oscarra nevezték, és valóban max mellékszereplő lehetett volna, arra viszont Waltzot jelölték, nyert is.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.15. 07:39

Maradonapoli írta:Még van bő 10 percem, hogy megtegyem:

BLANCO TIBI ÚRNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

You’ll Never Walk Alone!!!

https://youtu.be/x3aGlKYlEiY?t=17

FREE TIBI!!!

Az ellenállás nem felejt!

[img]kép1jpg[/img]

[img]kép2.jpg[/img]

hajrá Blankó

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.15. 07:46

Szarka írta:
Adamek írta:
Szarka írta:Mert akkor az Oscarra gyártott the Artist tarolt, sajna fehér öreg emberek inkább hallgattak a nosztalgiára.

Mondjuk el is basztam, mett a 2013as Oscarra nevezték, és valóban max mellékszereplő lehetett volna, arra viszont Waltzot jelölték, nyert is.

hát ja, az öreg sógi többet hozzáadott ahhoz a trágya filmhez, meg ő nem is akarta mindenáron túltolni, ő inkább a Becstelenben volt túl sok
mondjuk Tarantula nyilván kéri a túltolást, kevés olyan karaktere van ami nincs elhangolva, de van akinél ez átmegy egy olyan határon ami már bántja a szemet/fület, HelóLeó ilyen azzal az örök tizenéves kislány fizimiskájával

Vissza: “www.nb1.hu”