sznot írta:Szarka írta:SuperDepor írta:Maximum a pénz ami csábíthatja, havi 5 millió helyett a 8-9. Bár az öt is olyan sok, hogy ahhoz képest a 8-9 nem annyira vonzó, mint gondolnánk. Akármennyi pénzt tesznek a Felcsútba, a felnőttcsapat örökké egy halott projekt lesz. Még egy Kisvárdahoz vagy Kövesdhez se mérhető.
Bajnokok nem lesznek, az meg nem tudom, hogy mennyire számít nemzetközi porondnak nyáron 1-2 meccs a konferencia ligában egy balkáni vagy exszovjet csapat ellen. Inkább nyűg. Szakmailag kiteljesedni egy edzőnek Felcsúton képtelenség. Oda csak a pénz miatt lehet szerződni. Az meg nagyon kevés a sikerhez. Vissza kéne keresni Hornyak nyilatkozatait, hányszor volt olyan, hogy a játékosok - elsősorban a légiósok - hozzaallasa miatt panaszkodik csapzottan, leizzadva mint falusi lagziban az örömapa hajnal négykor. Kuznyecov az ilyen szituációkban a legrosszabb. Kudarcot, sikertelenséget nem tudja kezelni. Én nem hullajtanék könnyet érte, nagyon nehéz ember. Van benne egy nagy adag Bódog Tamás, bár a futballhoz jobban ért. Ha az nb1ben nem sikerül az első hatban tartania a csapatot úgyis menni fog.
Kuznyecovnak ez az első csapata vezetőedzőként, ahhoz semmilyen nyomás nem kellett, hogy elvallalja a felcsúti alibiállás helyett.
Én nb2 alatt azt értettem, amikor a Felcsút volt nb2-es, akkor kellhetett több pénz, és a tulajdonosok meggyőzése, hogy edzőt odavigyenek. Konkrétan Pintért értettem alatta.
Előbb-utóbb ha van pénz, és adott egy jó edző, meglesz a stabil 2. hely, és egyes években a Fradi is botolhat. Ha nem balfaszok, most mehetnének a második kupagyőzelmükért. Felcsútra jobb légiósokat hozhat, az akadémia is az ország legjobb tehetségeit gyűjti össze, ha valaki véletlen olyat is beépítene. A nyomás persze nagyobb, de hát ez így van minden klubnál ahol nagyobb a tét.
Lehet én gondolom túl, de szerintem arra figyelnek, hogy ne legyenek bajnokok. Egyetlen csapat van amit szinte az összes szurkoló rühell, az a Felcsút, és a bajnoki címtől zúdulna a népharag.
De lehet rosszul gondolom.
Lehet, ezt már csak az érintettek tudják biztosra. Én szerintem Orbán azért szívesen nézne egy kupát a felcsúti vitrinben, már csak a törikönyvek miatt is. Van ideje kivárni.