Szombati foci: Fradi-Vidi!

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.02. 20:10

Adamek írta:
Maradonapoli írta:Lisztest nyáron viszi a Stuttgart, már lefoglalózták egy merdzsóval.

majd ha visszajutnak megy addig a Sori is jó lesz neki

Hertha, Bochum kiesés lesz, osztályozón bennmarad a Stuttgart, a Schalke meg csont nélkül.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.02. 20:11

SuperDepor írta:Elemérnek végleg csengettek. A Vasas vezetősége dilettanizmusban a diósgyőri Benczés időszakon is túltesz.

ez már csak spórolás, legalább 1 hónapja tudják, hogy kiestek

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.02. 20:23

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Elemérnek végleg csengettek. A Vasas vezetősége dilettanizmusban a diósgyőri Benczés időszakon is túltesz.

A koncepcióra gondolok. Eleméren spórolnak? Nem kellett volna minden levitézlett válogatott játékost leigazolni Radótól kezdve Balogh Norberten át Holenderig és sorolhatnám tovább. Évek óta ezt csinálják és nemcsak a játékosállomannyal, hanem a kispaddal is. Nem azért dilettánsok mert nem küldték el Elemért, hanem azért mert odavitték. Szerencsétlen Hegedüs elment tőlünk, hogy az nb1ben játsszon. Nagyon kellett oda ő is, persze már kispadozik.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.02. 20:27

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:

A koncepcióra gondolok. Eleméren spórolnak? Nem kellett volna minden levitézlett válogatott játékost leigazolni Radótól kezdve Balogh Norberten át Holenderig és sorolhatnám tovább. Évek óta ezt csinálják és nemcsak a játékosállomannyal, hanem a kispaddal is. Nem azért dilettánsok mert nem küldték el Elemért, hanem azért mert odavitték. Szerencsétlen Hegedüs elment tőlünk, hogy az nb1ben játsszon. Nagyon kellett oda ő is, persze már kispadozik.

ja hát úgy igen
a koncepciójuk eleve sz*r volt, mert még egy III. kerületnél érti az ember, hogy a kivénhedt pesti "sztároknak" kell egy jó kis pénzkifizető hely - lehetőleg úri környezetben -, meg ahol még ellötyöghetnek kedvükre, de ahol elvileg némi eredmény is kellene - mondjuk stabil nb1-es tagság, ott ez elég meredek stratégia

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.02. 20:44

éremesélyeshez méltó gála
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.02. 20:48

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:

Hegedűs, te jóég, aki anno annak a szerencsétlen gólemnek a focit javasolta azt örökre el kellene tiltani ettől az egésztől
mondjuk Radó és Balogh is necces, előbbi egy szertornász utóbbi talán hármasugrónak jó lehetett volna
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.02. 21:22

Adamek írta:
Cselszky írta:
Adamek írta:a meccs 15. percében kapcsolódtam be, ott elaludtam és az interjúknál ébredtem
a lényeg, hogy most tét nélkül kikaphatunk, lehet továbbra is alibizni

Lehetetlen, több mint 1 hónapja nincs győzelem, most már tényleg ki kell szolgálni a szép számú közönséget.

teljesen mindegy, hogy miket játszunk ha nincs senki a nyakunkon, a ruszki meg túlélne akár egy 0-6 -t otthon a liláktól annyira szeretik a klubházban, meg amúgy is el-menetelés volt itt kéremszépen

Legalább a meccs fogyasztható volt.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.02. 21:29

Cselszky írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:Lehetetlen, több mint 1 hónapja nincs győzelem, most már tényleg ki kell szolgálni a szép számú közönséget.

teljesen mindegy, hogy miket játszunk ha nincs senki a nyakunkon, a ruszki meg túlélne akár egy 0-6 -t otthon a liláktól annyira szeretik a klubházban, meg amúgy is el-menetelés volt itt kéremszépen

Legalább a meccs fogyasztható volt.

négy gólból három védelmi baki, inkább lüktető volt és rohanós de nem szakmailag magas színvonalú

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.04.02. 21:39

Erős kontraszt: hat éve a Honvéd bajnok, a Vasas bronzérmes lett, most ki fognak esni. Pedig a sóher Hemit a Fradi-Videoton kettős beérését ígérő szentesi kerítésépítők, Jámbort a Nagynevű György és Miklós váltotta, a bankár szövetségi elnök hathatós támogatásával.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.02. 22:36

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:Lisztest nyáron viszi a Stuttgart, már lefoglalózták egy merdzsóval.

majd ha visszajutnak megy addig a Sori is jó lesz neki

Hertha, Bochum kiesés lesz, osztályozón bennmarad a Stuttgart, a Schalke meg csont nélkül.

Brémába megy a kölök ha lesz esze

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.02. 22:46

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:majd ha visszajutnak megy addig a Sori is jó lesz neki

De előtte családi hagyomány szerint a svábbogaraknál is tiszteletét kell tegye, nem?

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.02. 23:06

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:Hertha, Bochum kiesés lesz, osztályozón bennmarad a Stuttgart, a Schalke meg csont nélkül.

De előtte családi hagyomány szerint a svábbogaraknál is tiszteletét kell tegye, nem?

átugrik pár lépcsőfokot, így neki kimarad a VFB, a Paksi FC, a Vasas, a Hansa Rostock és a térdszalag szakadás
marad a Fradi-Werder-REAC tengely

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.03. 09:55

utolsó 5 forduló alapján csak a Kisvárdát és a Vasast előzzük meg
kiváló munka táváris
tudjuk, jövőre BL-nyolcaddöntő

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.04.03. 10:46

annak idején a dán ligát követte le Csányi a 3 szakaszos körmérközéssel 12 csapat részére témába, de ott 20 év után 2016-ban belátták, hogy tudnak ennél is nagyobb hülyeséget kitalálni, és pl. tavaly sikerült kijutatniuk az alsóházi rájátszást nyerő, 7-ik Viborgot Európába. nem baj, hogy az alapszakasz 22 meccsén visszafogott 11 ponttal maradtak le az Aab-tól.

visszolvastam a múlt hétieket a nemzetközi futball kapcsán, annyit tennék hozzá, hogy bármennyire nem tetszik, a pénzt jelenleg az arabok, meg a jenkik pumpálják bele, szóval hosszútávon az lesz, amit ők akarnak. nálunk meg az van, amit Viktorék. ő fizeti a cirkuszt.
ETO

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.03. 10:49

A Vasastól végleg elköszönhetünk, innen már tényleg csak matematikailag van visszaút, pedig megfingathattak volna minket, ha pl. Balogh nem akkora nulla, mint amilyen (nem is értem, mi a francnak igazolták le), szvsz ezekből Soma vagy Fecze minimum egyet bevert volna. Átmeneti felpörgésekkel, összességében meglehetősen halvány, langyos, hibákkal tűzdelt játékkal nyertünk, ami talán csak a mostani Vasas ellen volt elég. Volt pár szép támadás, Mance meg korrektül betekerte. Ami feltűnt, hogy Loncar néhány szituban mintha ólomlábakon mozgott volna, nem tudom, miért volt ennyire leszedálva.
3 pont kell ahhoz, hogy túlszárnyaljuk a tavalyi izzadós évet, és akkor a hivatalos célkitűzés ki is lesz pipálva. A Janeiro-éra idején nem gondoltam volna, hogy 8 körrel a vége előtt ilyesmiről egyáltalán beszélni lehet.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2023.04.03. 15:51

Savaria1919 írta:Erős kontraszt: hat éve a Honvéd bajnok, a Vasas bronzérmes lett, most ki fognak esni. Pedig a sóher Hemit a Fradi-Videoton kettős beérését ígérő szentesi kerítésépítők, Jámbort a Nagynevű György és Miklós váltotta, a bankár szövetségi elnök hathatós támogatásával.

Csak félig sikerült betartaniuk, a Vidit már-már elérik.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.03. 16:02

Cselszky írta:A Vasastól végleg elköszönhetünk, innen már tényleg csak matematikailag van visszaút, pedig megfingathattak volna minket, ha pl. Balogh nem akkora nulla, mint amilyen (nem is értem, mi a francnak igazolták le), szvsz ezekből Soma vagy Fecze minimum egyet bevert volna. Átmeneti felpörgésekkel, összességében meglehetősen halvány, langyos, hibákkal tűzdelt játékkal nyertünk, ami talán csak a mostani Vasas ellen volt elég. Volt pár szép támadás, Mance meg korrektül betekerte. Ami feltűnt, hogy Loncar néhány szituban mintha ólomlábakon mozgott volna, nem tudom, miért volt ennyire leszedálva.
3 pont kell ahhoz, hogy túlszárnyaljuk a tavalyi izzadós évet, és akkor a hivatalos célkitűzés ki is lesz pipálva. A Janeiro-éra idején nem gondoltam volna, hogy 8 körrel a vége előtt ilyesmiről egyáltalán beszélni lehet.

Hétvégén tovább fog tisztulni a kép: Vasas - Honvéd, Fehérvár - Újpest.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.04.03. 17:20

SuperDepor írta:
Cselszky írta:A Vasastól végleg elköszönhetünk, innen már tényleg csak matematikailag van visszaút, pedig megfingathattak volna minket, ha pl. Balogh nem akkora nulla, mint amilyen (nem is értem, mi a francnak igazolták le), szvsz ezekből Soma vagy Fecze minimum egyet bevert volna. Átmeneti felpörgésekkel, összességében meglehetősen halvány, langyos, hibákkal tűzdelt játékkal nyertünk, ami talán csak a mostani Vasas ellen volt elég. Volt pár szép támadás, Mance meg korrektül betekerte. Ami feltűnt, hogy Loncar néhány szituban mintha ólomlábakon mozgott volna, nem tudom, miért volt ennyire leszedálva.

Hétvégén tovább fog tisztulni a kép: Vasas - Honvéd, Fehérvár - Újpest.

Egy esetleges Vasas-Honvéd H eredménnyel gyakorlatilag lezárulna a szezon érdemi része. A Vidi-Újpest erősen egy mindkét fél számára kedvező döntetlennek tűnik.

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.04.03. 21:26

Szerencsétlen Croizet egész szezonra kiesett.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.03. 23:08

zaggar írta:Szerencsétlen Croizet egész szezonra kiesett.

nagyon sajnálom szerencsétlent
ez a térdszalag dolog egy érthetetlenül gyenge alkatrésze úgy általában az embernek, egyik legfontosabb ízület és úgy sérül mint a szappanbuborék
fel kellene találni az inakra gyúrást vagy nem tudom mit kellene

Vissza: “www.nb1.hu”