Adamek írta:Maradonapoli írta:Lisztest nyáron viszi a Stuttgart, már lefoglalózták egy merdzsóval.
majd ha visszajutnak megy addig a Sori is jó lesz neki
Hertha, Bochum kiesés lesz, osztályozón bennmarad a Stuttgart, a Schalke meg csont nélkül.
Adamek írta:Maradonapoli írta:Lisztest nyáron viszi a Stuttgart, már lefoglalózták egy merdzsóval.
SuperDepor írta:Elemérnek végleg csengettek. A Vasas vezetősége dilettanizmusban a diósgyőri Benczés időszakon is túltesz.
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Elemérnek végleg csengettek. A Vasas vezetősége dilettanizmusban a diósgyőri Benczés időszakon is túltesz.
ez már csak spórolás, legalább 1 hónapja tudják, hogy kiestek
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Elemérnek végleg csengettek. A Vasas vezetősége dilettanizmusban a diósgyőri Benczés időszakon is túltesz.
A koncepcióra gondolok. Eleméren spórolnak? Nem kellett volna minden levitézlett válogatott játékost leigazolni Radótól kezdve Balogh Norberten át Holenderig és sorolhatnám tovább. Évek óta ezt csinálják és nemcsak a játékosállomannyal, hanem a kispaddal is. Nem azért dilettánsok mert nem küldték el Elemért, hanem azért mert odavitték. Szerencsétlen Hegedüs elment tőlünk, hogy az nb1ben játsszon. Nagyon kellett oda ő is, persze már kispadozik.
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Elemérnek végleg csengettek. A Vasas vezetősége dilettanizmusban a diósgyőri Benczés időszakon is túltesz.
A koncepcióra gondolok. Eleméren spórolnak? Nem kellett volna minden levitézlett válogatott játékost leigazolni Radótól kezdve Balogh Norberten át Holenderig és sorolhatnám tovább. Évek óta ezt csinálják és nemcsak a játékosállomannyal, hanem a kispaddal is. Nem azért dilettánsok mert nem küldték el Elemért, hanem azért mert odavitték. Szerencsétlen Hegedüs elment tőlünk, hogy az nb1ben játsszon. Nagyon kellett oda ő is, persze már kispadozik.
Adamek írta:Cselszky írta:Adamek írta:a meccs 15. percében kapcsolódtam be, ott elaludtam és az interjúknál ébredtem
a lényeg, hogy most tét nélkül kikaphatunk, lehet továbbra is alibizni
Lehetetlen, több mint 1 hónapja nincs győzelem, most már tényleg ki kell szolgálni a szép számú közönséget.
teljesen mindegy, hogy miket játszunk ha nincs senki a nyakunkon, a ruszki meg túlélne akár egy 0-6 -t otthon a liláktól annyira szeretik a klubházban, meg amúgy is el-menetelés volt itt kéremszépen
Cselszky írta:Adamek írta:Cselszky írta:Lehetetlen, több mint 1 hónapja nincs győzelem, most már tényleg ki kell szolgálni a szép számú közönséget.
teljesen mindegy, hogy miket játszunk ha nincs senki a nyakunkon, a ruszki meg túlélne akár egy 0-6 -t otthon a liláktól annyira szeretik a klubházban, meg amúgy is el-menetelés volt itt kéremszépen
Legalább a meccs fogyasztható volt.
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Lisztest nyáron viszi a Stuttgart, már lefoglalózták egy merdzsóval.
Hertha, Bochum kiesés lesz, osztályozón bennmarad a Stuttgart, a Schalke meg csont nélkül.
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:majd ha visszajutnak megy addig a Sori is jó lesz neki
Brémába megy a kölök ha lesz esze
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Hertha, Bochum kiesés lesz, osztályozón bennmarad a Stuttgart, a Schalke meg csont nélkül.
Brémába megy a kölök ha lesz esze
De előtte családi hagyomány szerint a svábbogaraknál is tiszteletét kell tegye, nem?
Savaria1919 írta:Erős kontraszt: hat éve a Honvéd bajnok, a Vasas bronzérmes lett, most ki fognak esni. Pedig a sóher Hemit a Fradi-Videoton kettős beérését ígérő szentesi kerítésépítők, Jámbort a Nagynevű György és Miklós váltotta, a bankár szövetségi elnök hathatós támogatásával.
Cselszky írta:A Vasastól végleg elköszönhetünk, innen már tényleg csak matematikailag van visszaút, pedig megfingathattak volna minket, ha pl. Balogh nem akkora nulla, mint amilyen (nem is értem, mi a francnak igazolták le), szvsz ezekből Soma vagy Fecze minimum egyet bevert volna. Átmeneti felpörgésekkel, összességében meglehetősen halvány, langyos, hibákkal tűzdelt játékkal nyertünk, ami talán csak a mostani Vasas ellen volt elég. Volt pár szép támadás, Mance meg korrektül betekerte. Ami feltűnt, hogy Loncar néhány szituban mintha ólomlábakon mozgott volna, nem tudom, miért volt ennyire leszedálva.
3 pont kell ahhoz, hogy túlszárnyaljuk a tavalyi izzadós évet, és akkor a hivatalos célkitűzés ki is lesz pipálva. A Janeiro-éra idején nem gondoltam volna, hogy 8 körrel a vége előtt ilyesmiről egyáltalán beszélni lehet.
SuperDepor írta:Cselszky írta:A Vasastól végleg elköszönhetünk, innen már tényleg csak matematikailag van visszaút, pedig megfingathattak volna minket, ha pl. Balogh nem akkora nulla, mint amilyen (nem is értem, mi a francnak igazolták le), szvsz ezekből Soma vagy Fecze minimum egyet bevert volna. Átmeneti felpörgésekkel, összességében meglehetősen halvány, langyos, hibákkal tűzdelt játékkal nyertünk, ami talán csak a mostani Vasas ellen volt elég. Volt pár szép támadás, Mance meg korrektül betekerte. Ami feltűnt, hogy Loncar néhány szituban mintha ólomlábakon mozgott volna, nem tudom, miért volt ennyire leszedálva.
3 pont kell ahhoz, hogy túlszárnyaljuk a tavalyi izzadós évet, és akkor a hivatalos célkitűzés ki is lesz pipálva. A Janeiro-éra idején nem gondoltam volna, hogy 8 körrel a vége előtt ilyesmiről egyáltalán beszélni lehet.
Hétvégén tovább fog tisztulni a kép: Vasas - Honvéd, Fehérvár - Újpest.
zaggar írta:Szerencsétlen Croizet egész szezonra kiesett.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 30 vendég