HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.03.07. 22:04
RC írta:Szarka írta:Adamek írta:elég merészek a számok
Ja, szerintem is túlzó a 200 felcsúti :)
De amúgy csak egyetlen egy felcsúti elégedettségét kell kiszolgálja. :)
Én se tippelem, hogy pár éven belül ez változna, megmarad még sokáig kirakat-csapatnak és csak második számú lesz a Felcsút, de ki tudja mikor lesz fontosabb Orbánnak a klubja, mint a fradi-drukkerek. Főleg ha már érdemi kihívója se marad, a népszerűsége pedig nélkülük is topon lenne.
Ameddig a Fradi-szurkolók nagyrésze népnemzeti, egyben biztos (rá)szavazó, addig biztosan nem.
a dolog ennél sokkal összetettebb, egyrészről kevesebb a biztos szavazó onnan is mint sokan rávágják kapásból, másrészt a Viktoriánusok és a futballrajongók halmazainak metszete elenyésző a ahhoz képest akik ezen kívül maradnak a hívők közül, ráadásul ezek a szurkerek bármikor letérdelnek a Csút vagy bárki más előtt semmi nem köti őket a Fradihoz csak a kirakatot kultiválják meg amit a törzsfőnök mond nekik
aztán a népnemzetiek - Fradi jelen - Viktor háromszög se túl stabil nekem, itt is minimum szar a címkézés vagy semmi nem igaz a relációkból, egy népnemzeti ha valóban az nem hiszem, hogy megkajálná akár a mai Fradit akár a mai Vityát
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi