Szombati foci: Fradi-Vidi!

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.03.06. 19:03

SuperDepor írta:Szergej Szergejevics jól belenyúlt a csapatba, szerintem helyesen.
Senkó - Farkas D., Szatmári, Bárdos, Medgyes - Lőrinczy, Holdampf, Cseke - Lukács, Könyves, Obounet.
Nbkettes link nem jön be

Nem találom az összeállításban Téger Istit. Biztos jó meccset nézel...?
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.03.06. 19:18

Savaria1919 írta:Mindeközben Kuttoréknál a nemzetközi helyzet fokozódik: Thomas Ephestion személyében 27 éves martinique-i válogatott támadót igazolt a Mezőkövesd-Zsóry FC.

regisztrációspont és ideiglenes befogadóközpont az is

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.03.06. 19:50

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Szergej Szergejevics jól belenyúlt a csapatba, szerintem helyesen.
Senkó - Farkas D., Szatmári, Bárdos, Medgyes - Lőrinczy, Holdampf, Cseke - Lukács, Könyves, Obounet.
Nbkettes link nem jön be

Ausztriában futballozok.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.03.06. 20:14

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
Nbkettes link nem jön be

Ausztriában futballozok.

Rácz R. - Földvári T., Džinović, Nagy S., Farkas J. - Varga S., Kiser, Buliga, Chiratcu - Berecz, Kotula

Heil, azok a régi szép idők! Ilyen nem volt a labancoknál sem Isti!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.03.06. 20:37

Danut Frunza óta nem robbant be így no name outsider típusú spíler.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.03.06. 20:52

Most valóban nagyot léptünk.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.03.06. 21:20

SuperDepor írta:Most valóban nagyot léptünk.

Legyetek bátorak!

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.03.07. 09:18

Adamek írta:
zaggar írta:Akkor most hajrá Loki.

jó móka lesz, 99%, hogy ezt a fostaliga csúti borzalmat láthatjuk majd ekl második köréből kettős vereséggel kizúgni, persze a kupagyőzelem hatalmas utánpótlás sikernek lesz elkönyvelve
és persze van még 5 ezrelék esély arra is, hogy NB2-s gárda képviseljen minket Európában (valami mikronnyi esély arra is , hogy NB3-s legyen ha a BMTE nagyon leereszt a bajnokság végén)

Borzalom. Tényleg lesüllyedünk arra a szintre, h trófeát nyerjen ez a senkiházi társaság.
A Zete se a szívem csücske, de ha kiütik ezeket a kupából, akkor jövőre elmegyek egy hazai meccsükre és honorálom a teljesítményüket egy belépőjeggyel..
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.03.07. 11:35

zaggar írta:
Adamek írta:
zaggar írta:Akkor most hajrá Loki.

jó móka lesz, 99%, hogy ezt a fostaliga csúti borzalmat láthatjuk majd ekl második köréből kettős vereséggel kizúgni, persze a kupagyőzelem hatalmas utánpótlás sikernek lesz elkönyvelve
és persze van még 5 ezrelék esély arra is, hogy NB2-s gárda képviseljen minket Európában (valami mikronnyi esély arra is , hogy NB3-s legyen ha a BMTE nagyon leereszt a bajnokság végén)

Borzalom. Tényleg lesüllyedünk arra a szintre, h trófeát nyerjen ez a senkiházi társaság.
A Zete se a szívem csücske, de ha kiütik ezeket a kupából, akkor jövőre elmegyek egy hazai meccsükre és honorálom a teljesítményüket egy belépőjeggyel..

Csak idő kérdése mikor nyernek trófeát. Inkább az a kérdés, mikor lesz pofájuk lecserélni a Fradit rájuk.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.03.07. 11:49

Szarka írta:
zaggar írta:
Adamek írta:jó móka lesz, 99%, hogy ezt a fostaliga csúti borzalmat láthatjuk majd ekl második köréből kettős vereséggel kizúgni, persze a kupagyőzelem hatalmas utánpótlás sikernek lesz elkönyvelve

Csak idő kérdése mikor nyernek trófeát. Inkább az a kérdés, mikor lesz pofájuk lecserélni a Fradit rájuk.

Szerintem ez nem érdekük. Sok százezernyi, talán milliónyi fradista és szimpatizáns van jóllakatva 4-5 éve, bajnoki címek zsinórban, EL-körök, BL-kör, most EL-tavasz, örülnek, élvezik a helyzetet; a pár tucat, 1-2 száz felcsúti ehhez mérten érdektelen, egyébként ők így is bőven elégedettek.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.03.07. 12:23

Cselszky írta:
Szarka írta:
zaggar írta:

Szerintem ez nem érdekük. Sok százezernyi, talán milliónyi fradista és szimpatizáns van jóllakatva 4-5 éve, bajnoki címek zsinórban, EL-körök, BL-kör, most EL-tavasz, örülnek, élvezik a helyzetet; a pár tucat, 1-2 száz felcsúti ehhez mérten érdektelen, egyébként ők így is bőven elégedettek.

elég merészek a számok
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.03.07. 13:38

Adamek írta:
Cselszky írta:
Szarka írta:Csak idő kérdése mikor nyernek trófeát. Inkább az a kérdés, mikor lesz pofájuk lecserélni a Fradit rájuk.

elég merészek a számok

Ja, szerintem is túlzó a 200 felcsúti :)

De amúgy csak egyetlen egy felcsúti elégedettségét kell kiszolgálja. :)

Én se tippelem, hogy pár éven belül ez változna, megmarad még sokáig kirakat-csapatnak és csak második számú lesz a Felcsút, de ki tudja mikor lesz fontosabb Orbánnak a klubja, mint a fradi-drukkerek. Főleg ha már érdemi kihívója se marad, a népszerűsége pedig nélkülük is topon lenne.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2023.03.07. 16:16

Szarka írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:Szerintem ez nem érdekük. Sok százezernyi, talán milliónyi fradista és szimpatizáns van jóllakatva 4-5 éve, bajnoki címek zsinórban, EL-körök, BL-kör, most EL-tavasz, örülnek, élvezik a helyzetet; a pár tucat, 1-2 száz felcsúti ehhez mérten érdektelen, egyébként ők így is bőven elégedettek.

elég merészek a számok

Én se tippelem, hogy pár éven belül ez változna, megmarad még sokáig kirakat-csapatnak és csak második számú lesz a Felcsút, de ki tudja mikor lesz fontosabb Orbánnak a klubja, mint a fradi-drukkerek. Főleg ha már érdemi kihívója se marad, a népszerűsége pedig nélkülük is topon lenne.

Ameddig a Fradi-szurkolók nagyrésze népnemzeti, egyben biztos (rá)szavazó, addig biztosan nem.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.03.07. 18:56

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.03.07. 20:11

Az nem semmi, hogy Eli bá’ még a helyén van.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.03.07. 21:37

RC írta:Ameddig a Fradi-szurkolók nagyrésze népnemzeti, egyben biztos (rá)szavazó, addig biztosan nem.

ehhez annyit, hogy amikor a választások éjszakáján beírtam egy ETO fórumon, hogy remek, akkor újabb 4 év az ETO-nak az alsóbb osztályokban, mindenki uszult rám, hogy nem is Szent Orbán rakott ki minket az elsőosztályból, és nem miatta rohadtunk akkor már 7 szezon óta méltatlan szinvonalon, sőt túlképpen, ha ő nem lenne, már ETO sem lenne. szóval örüljünk a másodosztálynak.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.03.07. 22:04

RC írta:
Szarka írta:
Adamek írta:elég merészek a számok

Ameddig a Fradi-szurkolók nagyrésze népnemzeti, egyben biztos (rá)szavazó, addig biztosan nem.

a dolog ennél sokkal összetettebb, egyrészről kevesebb a biztos szavazó onnan is mint sokan rávágják kapásból, másrészt a Viktoriánusok és a futballrajongók halmazainak metszete elenyésző a ahhoz képest akik ezen kívül maradnak a hívők közül, ráadásul ezek a szurkerek bármikor letérdelnek a Csút vagy bárki más előtt semmi nem köti őket a Fradihoz csak a kirakatot kultiválják meg amit a törzsfőnök mond nekik
aztán a népnemzetiek - Fradi jelen - Viktor háromszög se túl stabil nekem, itt is minimum szar a címkézés vagy semmi nem igaz a relációkból, egy népnemzeti ha valóban az nem hiszem, hogy megkajálná akár a mai Fradit akár a mai Vityát
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.03.08. 15:26

Szakmai okokból, meghatározatlan időre. Elibá szerint viszont egy remek lehetőség arra, hogy a fiatal játékosok még több szóhoz jussanak és újabb helyeket kapjanak a keretükben.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.03.08. 15:31

Savaria1919 írta:

Szakmai okokból, meghatározatlan időre. Elibá szerint viszont egy remek lehetőség arra, hogy a fiatal játékosok még több szóhoz jussanak és újabb helyeket kapjanak a keretükben.

pont most néztem ezt én is, elég tréfás
van rá egy ezresem, hogy az új mester első intézkedése a visszahozataluk lesz 3 forduló múlva

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.03.08. 15:35

Adamek írta:
Savaria1919 írta:

pont most néztem ezt én is, elég tréfás
van rá egy ezresem, hogy az új mester első intézkedése a visszahozataluk lesz 3 forduló múlva

már csak az a kérdés, ki lesz az új mester
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”