Maradonapoli írta:Mint spanyolszakostól kérdezem: az Oviedóval mi a nagy helyzet? Az egyik tulajuk ha jól tudom, már vagy tíz éve, a Föld, de legalábbis Mehhikó egyik leggazdagabb embere Carlos Slim. Az is érthető, ha nem akar minden milliárdos Abramovicsot vagy Manszúr sejket játszani, még szimpatikus is valahol, de kissé érthetetlen, hogy csak vegetáció szintjén tartja életben a klubot. Pedig egy időben, mintha főtulaj is lett volna... Csak egy példa: a De Laurentiis klán valami 10+ milla körüli összegből röffentette be a Napolit a csőd után, igaz 2004-es árfolyamon, feljutás utána meg dőlt a lé (persze, azért továbbra is kellett invesztálgatni, de mondhatni megérte).
Tök vicces! Most nézem, a Gijón is mexikói kézben van... :DDDD
sokat én se tudok. valami olyasmi rémlik, hogy olvasta az általam említett kampányt, hogy nagy szarban volt az Oviedo, mindenki segítsen, ahogy csak tud, régi játékosok küldtek pénzt, erre aztán megszánta őket, és megvette a klubot/kifizette az adósságokat. szerintem Oviedoban sem értették elmúlt 10 évben, hogy mi a helyzet igazából, meg Slim se tudta mit kezdjen a klubbal. szinten tartotta őket, de egy-két éve asszem átadta valami másik mexikóiaknak. nekem persze jobban fáj, hogy Európa leggazdagabb embere Amancio Ortega (Zara és társai) ott dekkol Corunában és végig nézte a leépülést. a Gijon nem szimpatikus klub.