BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

tomi

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: tomi » 2022.10.14. 14:28

Szarka írta:
tomi írta:mondjuk az is vicc, hogy áll most úgy csoport, ahol 7 ponttal valaki csoportgyőztes lehet, nekünk meg izzadni kell, hogy a 9-cel még kieshetünk.

ha jól nézem, gyakorlatilag a mi csoportunk az egyetlen, ahol 9 ponttal ki lehet majd esni, az összes többiben ennyivel már most fixek lennénk.

Hát épp azért fura a csoport, mert a Fradinak kene a null pontosnak lennie :)
A papírforma bontása miatt érdekes a csoport, no meg a Red Star is gagyi első kalapos volt, de a Monaco is képes hülyeségekre.

szerintem az elmult 4 meccs alapjan megerdemelten vagyunk ott, ahol, a torokok elleni es a tegnapi meccsen kifejezetten jol jatszottunk. (nem hiba nelkul nyilvan)

es nem, nem igazan erdekel, hogy a Manoco szarul nyomta, vagy stb,. azt kell megverni, aki szembejon, legyen az o bajuk, hogy igy jatszanak.

tomi

HozzászólásSzerző: tomi » 2022.10.14. 14:30

Javier Arizmendi írta:
banok írta:Nincs semmi baj ezzel elvégre Magyarországot képviselik (egyedüliként) egy nemzetközi kupasorozatban.

ezek szerint mostanság nem a "gyűlölünk mindenkit" életszakaszát éli éppen a Ferencváros, hanem a "képviselünk mindenkit, ha akarja, ha nem" van soron? köszi, ebből én nem kérek, és ennek kapcsán ezúton gratulálok az itteni Ződeknek a hozzám semmiképpen sem köthető tegnapi győzelmükhöz.

Tominak: jó hát a pontszámbeli különbségek abból adódnak, hogy nálatok eddig minden meccs győztessel és vesztessel zárult, míg odaát körbedöntetlenezik egymást a csapatok. ők hivatkozhatnának arra, hogy hogy lehet valaki 4 meccsből 2 vereséggel második egy csoportban?

en speciel azt a szakaszomat elem, hogy leszarom a sok karogot es elvezem a Fradi modern aranykorszakat, a karogoknak meg rengeteg Salvust ajanlok a gyomoregesre :)

minden egyes fikazo komment (nem rolad beszelek, altalanossagban) csak orommel tolt el.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.10.14. 15:00

Amúgy a turáni átok szerint*, most kell jönni a küszöbön a hatalmas orraesésnek, úgy magyaroschan, 2 verség és rosszabb gólkülönbséggel a 4 db 9 pontos csapat közül kizúgni! Nem kívánom, hogy legyen így, csak szóltam! :)

* bár lehet,hogy négerekre nem vonatkozik :D
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.10.14. 15:02

Adamek írta:
Szarka írta:
Sanyeey írta:Igen, valószínűleg nem elvárás. Viszont nehezen tudnék egy győztest hirdetni az M4 legirritalobb embere versenyben Székely Dávid és Molnár Matyesz között.

M4-nél ugyanmár, még ha mindenki tudja is, hogy a Fradi és a magyar focit ahol csak lehet, dícsérni kell, még akkor is kiadják ukázba, a biztonság kedvéért.
Persze ezt kiadták már évek óta, valszeg Kubatov érkezése óta. Én azt vártam, mikor köszöni meg mindezt a Bölcs Vezérnek, hogy létrejöhetett.

Sajátos, legalábbis keleti szokás ez a minden helyi csapat közös a nemzetközi porondon, a siker hiánya miatt is. De még ehhez képest is extra agyerekes rajongás, ami max a Fradi TVben férne meg.

én nem tudtam eddig biztosra mondani, hogy ezek mennyire ukáz és mennyire belülről fakadó késztetések hatására mennek, te ezek szerint belsős infók birtokában vagy és így tényekkel tudsz dobálózni, köszi az információt

Bende Balázs nyilvánosságra került beszéde, illetve az egész közmédia elmúlt működése alapján aligha lehet kétségem, hogy előírás a honi futtbal felszopása ( nem csak a Fradié, de most ők a zászlóshajó), és mindennemű kritika mellőzése .

Arról sincs belső infóm, hogy Mészárosból Orbán csinált top 1 magyar milliárdost.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.10.14. 15:05

tomi írta:
Szarka írta:
tomi írta:mondjuk az is vicc, hogy áll most úgy csoport, ahol 7 ponttal valaki csoportgyőztes lehet, nekünk meg izzadni kell, hogy a 9-cel még kieshetünk.

ha jól nézem, gyakorlatilag a mi csoportunk az egyetlen, ahol 9 ponttal ki lehet majd esni, az összes többiben ennyivel már most fixek lennénk.

Hát épp azért fura a csoport, mert a Fradinak kene a null pontosnak lennie :)
A papírforma bontása miatt érdekes a csoport, no meg a Red Star is gagyi első kalapos volt, de a Monaco is képes hülyeségekre.

szerintem az elmult 4 meccs alapjan megerdemelten vagyunk ott, ahol, a torokok elleni es a tegnapi meccsen kifejezetten jol jatszottunk. (nem hiba nelkul nyilvan)

es nem, nem igazan erdekel, hogy a Manoco szarul nyomta, vagy stb,. azt kell megverni, aki szembejon, legyen az o bajuk, hogy igy jatszanak.

A lényeg az, hogy nincs a csoportnak egy csapata, akit mindenki bucira verhet, mint más csoportokban, se egy kiugró top csapat, mert egy szerb csapat lett az első kalapos. Ezért nem egyoldalú a csoportotok.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.10.14. 15:21

Szarka írta:
Adamek írta:
Szarka írta:M4-nél ugyanmár, még ha mindenki tudja is, hogy a Fradi és a magyar focit ahol csak lehet, dícsérni kell, még akkor is kiadják ukázba, a biztonság kedvéért.
Persze ezt kiadták már évek óta, valszeg Kubatov érkezése óta. Én azt vártam, mikor köszöni meg mindezt a Bölcs Vezérnek, hogy létrejöhetett.

Sajátos, legalábbis keleti szokás ez a minden helyi csapat közös a nemzetközi porondon, a siker hiánya miatt is. De még ehhez képest is extra agyerekes rajongás, ami max a Fradi TVben férne meg.

én nem tudtam eddig biztosra mondani, hogy ezek mennyire ukáz és mennyire belülről fakadó késztetések hatására mennek, te ezek szerint belsős infók birtokában vagy és így tényekkel tudsz dobálózni, köszi az információt

Bende Balázs nyilvánosságra került beszéde, illetve az egész közmédia elmúlt működése alapján aligha lehet kétségem, hogy előírás a honi futtbal felszopása ( nem csak a Fradié, de most ők a zászlóshajó), és mindennemű kritika mellőzése .

Arról sincs belső infóm, hogy Mészárosból Orbán csinált top 1 magyar milliárdost.

Orbán valszeg Orbánból csinált top1 magyar milliárdost, simán elhiszem, hogy tényleg erről sincs belsős infód
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2022.10.14. 22:31

Mech írta:
banok írta:
Mech írta:Szerintem zavaróbb, hogy t/1-ben közvetítenek minden Fradi meccset, “kezdőcsapatunk”, “vezetünk”, “nyertünk”, illetve a stúdióban is így beszélnek. Lassan már az nb1-es meccseiken is (kis Knézy).
Természetesen a válogatottnál ez helyén való, de amikor a Fradiról van szó elég irritáló. Apróságnak tűnhet, de figyelhetnének rá, egy állítólag profi sportcsatornán.

Nincs semmi baj ezzel elvégre Magyarországot képviselik (egyedüliként) egy nemzetközi kupasorozatban.

Szerintem meg gáz. Ahogy az lenne, ha a Mezőkövesd vagy a Kisvárda nemzetközi meccsét is így kommentálnák. Azt leszámítva, hogy ugyanolyan nemzetiségűek vagyunk mint a klub az égvilágon semmi közünk a Fradi sikeréhez, miért érezném azt, hogy győztünk vagy, vagy kikaptunk? Ez a Fradi sikere meg a Fradi szurkolóké.
Elképzelem ahogy idén májusban a Barca szurkolók ugráltak a TV előtt, hogy vezetnek a Liverpool ellen a BL-döntőben.

A frusztrációdra nincs orvosságom. Felnőtt ember vagy viseld el.

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2022.10.14. 22:33

Szarka írta:
Sanyeey írta:
Adamek írta:szerintem ezek elvárás nélkül ilyenek
amúgy abban se vagyok biztos, hogy nem akkora retardok, hogy tényleg nem tudják mi fán terem egy hangulatos futballmeccs, aki mostanában kezdte az ipart annak minden retro hangulatmorzsa újdonság

Igen, valószínűleg nem elvárás. Viszont nehezen tudnék egy győztest hirdetni az M4 legirritalobb embere versenyben Székely Dávid és Molnár Matyesz között.

M4-nél ugyanmár, még ha mindenki tudja is, hogy a Fradi és a magyar focit ahol csak lehet, dícsérni kell, még akkor is kiadják ukázba, a biztonság kedvéért.

Dehát most végre van miért dicsérni egy magyar klubcsapatot basszátok meg! Komolyan nem értem néha az embereket, semmi sem jó nekik...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára banok 2022.10.14. 22:35-kor.

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2022.10.14. 22:35

Javier Arizmendi írta:ezek szerint mostanság nem a "gyűlölünk mindenkit" életszakaszát éli éppen a Ferencváros, hanem a "képviselünk mindenkit, ha akarja, ha nem" van soron? köszi, ebből én nem kérek, és ennek kapcsán ezúton gratulálok az itteni Ződeknek a hozzám semmiképpen sem köthető tegnapi győzelmükhöz.

Nekem mi közöm van ahhoz, hogy évekkel ezelőtt pár idióta milyen transzparenst rakott ki?

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.10.15. 07:29

banok írta:
Szarka írta:
Sanyeey írta:Igen, valószínűleg nem elvárás. Viszont nehezen tudnék egy győztest hirdetni az M4 legirritalobb embere versenyben Székely Dávid és Molnár Matyesz között.

Dehát most végre van miért dicsérni egy magyar klubcsapatot basszátok meg! Komolyan nem értem néha az embereket, semmi sem jó nekik...

Nem kell velünk foglalkozni, mi külsősök megvitatjuk a mi dolgunkat. Örülj, ne foglalkozz azzal, minket mi zavar.
Még csak nem is a klubod felé teszünk kritikát, hanem a rendszer évdken át folyó szervilizmusáról , klubokon túl. Amit nem töröl el, ha épp jön a siker, de még akkor is tekernek rajta egy extrát. A sky sportsnál max volt csapatjátékosok szoktak úgy örömködni, és ajnározni, mint ahogy azt az M4en tették.

Hogy mi lenne jó bele se menjünk. Tényleg nem az örömödet akarom elvenni.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2022.10.15. 09:36

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:Értem mire gondolsz, de akkora már lecsengett a nagy ezredforduló környéki korszakuk, egy szintet ahhoz képest is már visszaléptek. Ekkoriban már inkább szimpla eu-kupás helyezésekért futó gárda voltak.

én az ezredforduló környékén a nagy Finidi George miatt sokat foglalkoztam a Real Batyussal, akkoriban elég ütős kis gárda volt
sajnos mire Joaquin beöregedett a felnőtt keretbe pont lelécelt a harmincas nagy mágus, egyébként mindketten a kiszolgáló villámszélsők alfajából jöttek közénk, hasonlóan hasznos kis spílerek voltak

oszt még tellett a világ akkori legdrágább játékosára is!
mondjuk így is elkövették azt a bravúrt, hogy kiessenek párszor a szintén pénzben fuldokló atlétatrikóval

Haverok, követték egymás példáját.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2022.10.15. 09:56

banok írta:
Szarka írta:

Ha ezt mindegyik magyar csapatnál letolnák akkor rendben lenne. Ha csak a Fradinál akkor gáz. Nem tudom a többinél is t1 ben nyomják-e, nem emlékszem.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.10.15. 10:39

dingo írta:
banok írta:
Szarka írta:M4-nél ugyanmár, még ha mindenki tudja is, hogy a Fradi és a magyar focit ahol csak lehet, dícsérni kell, még akkor is kiadják ukázba, a biztonság kedvéért.

Ha ezt mindegyik magyar csapatnál letolnák akkor rendben lenne. Ha csak a Fradinál akkor gáz. Nem tudom a többinél is t1 ben nyomják-e, nem emlékszem.

Rendben lenne? Hát...

Ebben az esetben megnyugodhatsz.

https://youtu.be/Ip4CjnISuz0
Puskás -Inter turku meccs tavaly

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2022.10.15. 12:59

banok írta:
Javier Arizmendi írta:ezek szerint mostanság nem a "gyűlölünk mindenkit" életszakaszát éli éppen a Ferencváros, hanem a "képviselünk mindenkit, ha akarja, ha nem" van soron? köszi, ebből én nem kérek, és ennek kapcsán ezúton gratulálok az itteni Ződeknek a hozzám semmiképpen sem köthető tegnapi győzelmükhöz.

Nekem mi közöm van ahhoz, hogy évekkel ezelőtt pár idióta milyen transzparenst rakott ki?

ezek szerint nincs? nyilván nem mentél ki a Celticnek szurkolni az aktuális magyar bajnok ellen sem a régi népstadiba. az effélék szerintem amúgy teljesen normális szurkolói akciók, csak akkor nem kéne elvárni másoktól ennek az ellenkezőjét, meg egyáltalán nem kéne a teljes ország képviseletéről többes szám első személyben beszélni a tv-ben. őszintén elképzelni sem tudom, hogy Szarka kolléga melyik más keleti példákra gondol, ahol hasonló igény lenne, hogy be kell állni egy klub mögé az egész nemzetnek. A lengyeleket kizárhatjuk, elképesztően gyűlölik egymást klikkek mentén, a románok pesten mutatták meg, hogy a klubok közti háború a nemzeti érdekek felett áll, bolgároknál a Ludogorec közutálatnak örvend, a Delije nyilván nem gratulált a Grobarinak, hogy, jaj bocsika a szerb labdarugásnak, mi kikaptunk a Züllőin, de ti legalább legyőztétek a Kölnt, Horvát és Görögország klubok kapcsán totálisan szét van szakadva, bár ez már dél. talán a tótoknál a Slovan?

Szarka! kire gondolsz? hol máshol van még ilyen rendkivül fura igény, hogyha nincs más, akkor az év 12 hónapjának, 52 hetében, 7 napon át ellenfél csapatnak kéne szurkolni az európai csoportkörben, csak mert annak idején pont ugyanabban az országban alapították, mint a te csapatodat?

megadok valami minimális tiszteletet a Ferencvárosnak és a Videotonnak, bár a második esetében az aktuális nevüket sem tudom, de szurkolni biztos nem fogok nekik. ezzel a lendülettel vissza is térek a helyemre, a magyar másodosztályba.
ETO

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.10.15. 14:03

Javier Arizmendi írta:
banok írta:

ezek szerint nincs? nyilván nem mentél ki a Celticnek szurkolni az aktuális magyar bajnok ellen sem a régi népstadiba. az effélék szerintem amúgy teljesen normális szurkolói akciók, csak akkor nem kéne elvárni másoktól ennek az ellenkezőjét, meg egyáltalán nem kéne a teljes ország képviseletéről többes szám első személyben beszélni a tv-ben. őszintén elképzelni sem tudom, hogy Szarka kolléga melyik más keleti példákra gondol, ahol hasonló igény lenne, hogy be kell állni egy klub mögé az egész nemzetnek. A lengyeleket kizárhatjuk, elképesztően gyűlölik egymást klikkek mentén, a románok pesten mutatták meg, hogy a klubok közti háború a nemzeti érdekek felett áll, bolgároknál a Ludogorec közutálatnak örvend, a Delije nyilván nem gratulált a Grobarinak, hogy, jaj bocsika a szerb labdarugásnak, mi kikaptunk a Züllőin, de ti legalább legyőztétek a Kölnt, Horvát és Görögország klubok kapcsán totálisan szét van szakadva, bár ez már dél. talán a tótoknál a Slovan?

Szarka! kire gondolsz? hol máshol van még ilyen rendkivül fura igény, hogyha nincs más, akkor az év 12 hónapjának, 52 hetében, 7 napon át ellenfél csapatnak kéne szurkolni az európai csoportkörben, csak mert annak idején pont ugyanabban az országban alapították, mint a te csapatodat?

megadok valami minimális tiszteletet a Ferencvárosnak és a Videotonnak, bár a második esetében az aktuális nevüket sem tudom, de szurkolni biztos nem fogok nekik. ezzel a lendülettel vissza is térek a helyemre, a magyar másodosztályba.

Én csak tippeltem, hogy nem csak nálunk szokás ez, ahol ritka a klubcsapatok sikere. Plusz hasonlóan az itthonihoz, inkább felülről érkező igényként képzeltem ezt el, mondjuk Bulgáriában, Szlovákiában, Romániában.
De ezek szerint ez hungarikum.

tomi

HozzászólásSzerző: tomi » 2022.10.16. 00:49

Javier Arizmendi írta:
banok írta:

nem tudom ki kerte, melyik fradista, hogy szurkolj, horribile dictu szurkoljon az egesz orszag nekunk

de en biztos, hogy nem

az mar csak az en karakterhibam, hogy speciel sokkal jobban orulok, ha nem szurkoltunk nekunk, tudod, az a jo a karoromben, hogy nincs benne irigyseg :)

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.10.17. 23:06

asszem idén végre jó helyre ment az Aranyérlabda, bár nem bírom se a franciákat, se a realista madridiakat, együtt meg pláne, de Benzinmanó tényleg elég korrekt évadot tekert le vénségére
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2022.10.17. 23:38

Adamek írta:asszem idén végre jó helyre ment az Aranyérlabda, bár nem bírom se a franciákat, se a realista madridiakat, együtt meg pláne, de Benzinmanó tényleg elég korrekt évadot tekert le vénségére

Kár, hogy emberileg egy telehányt pöcegödör...

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2022.10.18. 00:03

banok írta:
Adamek írta:asszem idén végre jó helyre ment az Aranyérlabda, bár nem bírom se a franciákat, se a realista madridiakat, együtt meg pláne, de Benzinmanó tényleg elég korrekt évadot tekert le vénségére

Szerintem a többi se sokkal jobb, csak róla kiderültek dolgok. A top (és nem top) focisták nagy része olyan hülye, mint a segg.
DEBRECENI VSC

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.10.18. 06:37

banok írta:

és még ronda is mint az ördög
viszont lehet, hogy tök jól főz

Vissza: “www.nb1.hu”