banok írta:Javier Arizmendi írta:ezek szerint mostanság nem a "gyűlölünk mindenkit" életszakaszát éli éppen a Ferencváros, hanem a "képviselünk mindenkit, ha akarja, ha nem" van soron? köszi, ebből én nem kérek, és ennek kapcsán ezúton gratulálok az itteni Ződeknek a hozzám semmiképpen sem köthető tegnapi győzelmükhöz.
Nekem mi közöm van ahhoz, hogy évekkel ezelőtt pár idióta milyen transzparenst rakott ki?
ezek szerint nincs? nyilván nem mentél ki a Celticnek szurkolni az aktuális magyar bajnok ellen sem a régi népstadiba. az effélék szerintem amúgy teljesen normális szurkolói akciók, csak akkor nem kéne elvárni másoktól ennek az ellenkezőjét, meg egyáltalán nem kéne a teljes ország képviseletéről többes szám első személyben beszélni a tv-ben. őszintén elképzelni sem tudom, hogy Szarka kolléga melyik más keleti példákra gondol, ahol hasonló igény lenne, hogy be kell állni egy klub mögé az egész nemzetnek. A lengyeleket kizárhatjuk, elképesztően gyűlölik egymást klikkek mentén, a románok pesten mutatták meg, hogy a klubok közti háború a nemzeti érdekek felett áll, bolgároknál a Ludogorec közutálatnak örvend, a Delije nyilván nem gratulált a Grobarinak, hogy, jaj bocsika a szerb labdarugásnak, mi kikaptunk a Züllőin, de ti legalább legyőztétek a Kölnt, Horvát és Görögország klubok kapcsán totálisan szét van szakadva, bár ez már dél. talán a tótoknál a Slovan?
Szarka! kire gondolsz? hol máshol van még ilyen rendkivül fura igény, hogyha nincs más, akkor az év 12 hónapjának, 52 hetében, 7 napon át ellenfél csapatnak kéne szurkolni az európai csoportkörben, csak mert annak idején pont ugyanabban az országban alapították, mint a te csapatodat?
megadok valami minimális tiszteletet a Ferencvárosnak és a Videotonnak, bár a második esetében az aktuális nevüket sem tudom, de szurkolni biztos nem fogok nekik. ezzel a lendülettel vissza is térek a helyemre, a magyar másodosztályba.