Szombati foci: Fradi-Vidi!

Adamek
Flegma

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.03.25. 18:15

Savaria1919 írta:Robi lelépett Zegről.

a csúcson tette meg kb.
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2022.03.25. 23:18

Adamek írta:

a csúcson tette meg kb.

Szerintem is, innét csak lefelé vezet az út.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2022.03.25. 23:18

MindigÚjpest írta:
Savaria1919 írta:
MindigÚjpest írta: Hm,ez meglepő!

Eladták Kosztát szezon közben, Zimonyi távozásáról is később értesítették. Én megértem, hogy ez a jelenség zavarta. Végh kereshet nyártól egy bábot, bizonyára fog is találni, aki adja nevét ehhez.
Végül is ő tudja. Bábnak meg jó lesz sálas!

Végh az alsóbb osztályokból szokott edzőket csemegészni, nem lepne meg, ha pl megpróbálná a kecsói trénert átcsábítani.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.03.25. 23:44

Savaria1919 írta:
MindigÚjpest írta:
Savaria1919 írta:Eladták Kosztát szezon közben, Zimonyi távozásáról is később értesítették. Én megértem, hogy ez a jelenség zavarta. Végh kereshet nyártól egy bábot, bizonyára fog is találni, aki adja nevét ehhez.
Végül is ő tudja. Bábnak meg jó lesz sálas!

Végh az alsóbb osztályokból szokott edzőket csemegészni, nem lepne meg, ha pl megpróbálná a kecsói trénert átcsábítani.

Varga Attila a Barcikától is megérdemelne lassan egy NB1-s próbát
de szerintem most tényleg odaviszi Aczélt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2022.03.28. 01:18

nyúl írta:
Cselszky írta:Ezt a fordulót nem zárjuk a 9.-nél rosszabb helyen, ez is valami. A két bukta után jó lenne Pakson minimum pontot szerezni, mert nagyon rezeg a léc.
Kellett ez a 3 pont. Biztosra továbbra sem mehetünk, de a 6 pont előny talán ad valami tartást és végre otthon is győzhetnénk.

A Carrillo által a keretre szabott taktikához nem passzolnak a hazai meccsek, amikor úgymond támadni is kellene. Sokkal inkább fekszenek a nem a Nagyerdeiben játszott bajnokik, amikor hangsúlyos a védekezés, és szórványos ellentámadásokkal operálunk; szar játék, de elég eredményes, és talán az egyetlen esélyünk, amit jól mért fel a spanyol.
Ez az eddigi eredménysorunkban is tükröződik: az irányítása alatt több pontot szereztünk idegenben, mint otthon; ha pedig a téli, már a vezetésével végigvitt felkészüléstől számolunk, kifejezetten szembeötlő a különbség: 4 pont otthon, 9 idegenben. Persze ezeken a meccseken általában a szerencse is mellettünk állt, kifogtunk egy szétesőben lévő Vidit, gyengén tolta a Felcsút, szenvedett a Paks. Mégis, a differencia túl nagy ahhoz, hogy véletlenről beszélhessünk.
Egyébként megnéztem, hogy 2 éve a kieséskor a bajnokság ezen szakaszában hogy álltunk. Nos, 1 ponttal volt kevesebb, mint most, és végül ki tudtunk esni. Igaz, akkor csak 2 pont volt az előnyünk a 11.-hez képest, míg most 6. Úgy kalkulálok, hogy kb. 40 ponttal már biztosan bent lehet maradni, ami ugye 3 győzelemnyi pont a hátralévő 8 meccsen. Nem tűnik elérhetetlennek.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2022.03.28. 10:15

nem csodálom, 4 hónap alatt 4-5 fix kezdőjátékosát passzolták el a tudta nélkül (felkészül Serafimov)
gondolom a házi gólkirály Koszta eladása tette be nála a kaput
pedig bőven erőn felül ment ezzel a Zetével

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2022.03.29. 15:02

Mech írta:

nem csodálom, 4 hónap alatt 4-5 fix kezdőjátékosát passzolták el a tudta nélkül (felkészül Serafimov)
gondolom a házi gólkirály Koszta eladása tette be nála a kaput
pedig bőven erőn felül ment ezzel a Zetével

Molnár Balázs viszi őket az idény végéig.
- Képes Sport 1940.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2022.03.29. 16:53

Cselszky írta:
nyúl írta:
Cselszky írta:Ezt a fordulót nem zárjuk a 9.-nél rosszabb helyen, ez is valami. A két bukta után jó lenne Pakson minimum pontot szerezni, mert nagyon rezeg a léc.
Kellett ez a 3 pont. Biztosra továbbra sem mehetünk, de a 6 pont előny talán ad valami tartást és végre otthon is győzhetnénk.

A Carrillo által a keretre szabott taktikához nem passzolnak a hazai meccsek, amikor úgymond támadni is kellene. Sokkal inkább fekszenek a nem a Nagyerdeiben játszott bajnokik, amikor hangsúlyos a védekezés, és szórványos ellentámadásokkal operálunk; szar játék, de elég eredményes, és talán az egyetlen esélyünk, amit jól mért fel a spanyol.
Ez az eddigi eredménysorunkban is tükröződik: az irányítása alatt több pontot szereztünk idegenben, mint otthon; ha pedig a téli, már a vezetésével végigvitt felkészüléstől számolunk, kifejezetten szembeötlő a különbség: 4 pont otthon, 9 idegenben. Persze ezeken a meccseken általában a szerencse is mellettünk állt, kifogtunk egy szétesőben lévő Vidit, gyengén tolta a Felcsút, szenvedett a Paks. Mégis, a differencia túl nagy ahhoz, hogy véletlenről beszélhessünk.
Egyébként megnéztem, hogy 2 éve a kieséskor a bajnokság ezen szakaszában hogy álltunk. Nos, 1 ponttal volt kevesebb, mint most, és végül ki tudtunk esni. Igaz, akkor csak 2 pont volt az előnyünk a 11.-hez képest, míg most 6. Úgy kalkulálok, hogy kb. 40 ponttal már biztosan bent lehet maradni, ami ugye 3 győzelemnyi pont a hátralévő 8 meccsen. Nem tűnik elérhetetlennek.
Egyetértek.
Most egyébként bizakodóbb vagyok. Nemcsak a nagyobb előny és az edző személye, hanem a csapat morális állapota miatt is, amit kedvezőbbnek ítélek.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.04.01. 12:20

https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_n ... ub-2884683

Nemár, hogy William Gallas a ZETE-ben egyéni edző? :O
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.04.01. 13:13

Szarka írta:https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/zte-tajtival-es-szalayval-is-szerzodest-hosszabbitott-a-klub-2884683

Nemár, hogy William Gallas a ZETE-ben egyéni edző? :O

elírták, igazából William Gryllus az

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.04.01. 21:54

na akkor ebben a fordulóban kábé minden eldőlhet, marad még jó 6-7 forduló a pofátlan bundázásokra

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2022.04.01. 22:26

a mai se volt éppen egy matyóhímzés (höh), de a lényeg a 3 pont, semmi más
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2022.04.01. 23:18

ManBat írta:a mai se volt éppen egy matyóhímzés (höh), de a lényeg a 3 pont, semmi más

Nekünk is jól jött. Még az Újpest üthetné az MTK-t, és akkor rossz esetben marad a 6 pont előny.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2022.04.02. 00:09

Cselszky írta:
ManBat írta:a mai se volt éppen egy matyóhímzés (höh), de a lényeg a 3 pont, semmi más

Nekünk is jól jött. Még az Újpest üthetné az MTK-t, és akkor rossz esetben marad a 6 pont előny.

azt mondjuk valaki elmagyarázhatná, Marin második góljában mi volt szabálytalan, de végül nem számított
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2022.04.02. 11:29

ManBat írta:
Cselszky írta:

azt mondjuk valaki elmagyarázhatná, Marin második góljában mi volt szabálytalan, de végül nem számított

Megadtam volna, a gyirmótit meg nem szórtam volna ki.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.04.02. 16:06

klasszikus fos tizi, kapusajándék

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.04.02. 17:14

én vagyok az idióta, hogy ebbe a meccsbe belenéztem, azóta is hunyorgok
nagyon keveset vártam, de ez a színvonal így is letaglózott, a tizi előtt el is aludtam

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2022.04.02. 22:10

Cselszky írta:
ManBat írta:
Cselszky írta:Nekünk is jól jött. Még az Újpest üthetné az MTK-t, és akkor rossz esetben marad a 6 pont előny.

Megadtam volna, a gyirmótit meg nem szórtam volna ki.

igen, ott érzésem szerint csúnyát kompenzált a vakhörcsög, de mindegy is, mert minden létező helyzetet kihagytunk utána
Kiš a nevével párhuzamos teljesítményt nyújt, más támadót pedig nem igazoltunk, így nehéz gólerősebb fokozatra kapcsolni
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2022.04.03. 10:57

nem néztem a Videoton meccset, de a 0-3-ról, 2-3-ról második félidei fordítás, 8 gól, klasszikus tipp mix meccs. ha a Reac, vagy az MTK lett volna az egyik résztvevő kétségem sem lenne. így se sok.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.04.03. 11:50

Javier Arizmendi írta:nem néztem a Videoton meccset, de a 0-3-ról, 2-3-ról második félidei fordítás, 8 gól, klasszikus tipp mix meccs. ha a Reac, vagy az MTK lett volna az egyik résztvevő kétségem sem lenne. így se sok.

szerintem senkinek nincsenek kétségei
a Gyirmi két remek meccsel eldöntött minden lényegit,innentől szerintem ami belefér, mindenki tolja pofátlanul a fordulatos meglepiket

Vissza: “www.nb1.hu”