Savaria1919 írta:Robi lelépett Zegről.
a csúcson tette meg kb.
Adamek írta:Savaria1919 írta:Robi lelépett Zegről.
a csúcson tette meg kb.
MindigÚjpest írta:Végül is ő tudja. Bábnak meg jó lesz sálas!Savaria1919 írta:MindigÚjpest írta: Hm,ez meglepő!
Eladták Kosztát szezon közben, Zimonyi távozásáról is később értesítették. Én megértem, hogy ez a jelenség zavarta. Végh kereshet nyártól egy bábot, bizonyára fog is találni, aki adja nevét ehhez.
Savaria1919 írta:MindigÚjpest írta:Végül is ő tudja. Bábnak meg jó lesz sálas!Savaria1919 írta:Eladták Kosztát szezon közben, Zimonyi távozásáról is később értesítették. Én megértem, hogy ez a jelenség zavarta. Végh kereshet nyártól egy bábot, bizonyára fog is találni, aki adja nevét ehhez.
Végh az alsóbb osztályokból szokott edzőket csemegészni, nem lepne meg, ha pl megpróbálná a kecsói trénert átcsábítani.
nyúl írta:Kellett ez a 3 pont. Biztosra továbbra sem mehetünk, de a 6 pont előny talán ad valami tartást és végre otthon is győzhetnénk.Cselszky írta:Ezt a fordulót nem zárjuk a 9.-nél rosszabb helyen, ez is valami. A két bukta után jó lenne Pakson minimum pontot szerezni, mert nagyon rezeg a léc.
Mech írta:Savaria1919 írta:Robi lelépett Zegről.
nem csodálom, 4 hónap alatt 4-5 fix kezdőjátékosát passzolták el a tudta nélkül (felkészül Serafimov)
gondolom a házi gólkirály Koszta eladása tette be nála a kaput
pedig bőven erőn felül ment ezzel a Zetével
Egyetértek.Cselszky írta:nyúl írta:Kellett ez a 3 pont. Biztosra továbbra sem mehetünk, de a 6 pont előny talán ad valami tartást és végre otthon is győzhetnénk.Cselszky írta:Ezt a fordulót nem zárjuk a 9.-nél rosszabb helyen, ez is valami. A két bukta után jó lenne Pakson minimum pontot szerezni, mert nagyon rezeg a léc.
A Carrillo által a keretre szabott taktikához nem passzolnak a hazai meccsek, amikor úgymond támadni is kellene. Sokkal inkább fekszenek a nem a Nagyerdeiben játszott bajnokik, amikor hangsúlyos a védekezés, és szórványos ellentámadásokkal operálunk; szar játék, de elég eredményes, és talán az egyetlen esélyünk, amit jól mért fel a spanyol.
Ez az eddigi eredménysorunkban is tükröződik: az irányítása alatt több pontot szereztünk idegenben, mint otthon; ha pedig a téli, már a vezetésével végigvitt felkészüléstől számolunk, kifejezetten szembeötlő a különbség: 4 pont otthon, 9 idegenben. Persze ezeken a meccseken általában a szerencse is mellettünk állt, kifogtunk egy szétesőben lévő Vidit, gyengén tolta a Felcsút, szenvedett a Paks. Mégis, a differencia túl nagy ahhoz, hogy véletlenről beszélhessünk.
Egyébként megnéztem, hogy 2 éve a kieséskor a bajnokság ezen szakaszában hogy álltunk. Nos, 1 ponttal volt kevesebb, mint most, és végül ki tudtunk esni. Igaz, akkor csak 2 pont volt az előnyünk a 11.-hez képest, míg most 6. Úgy kalkulálok, hogy kb. 40 ponttal már biztosan bent lehet maradni, ami ugye 3 győzelemnyi pont a hátralévő 8 meccsen. Nem tűnik elérhetetlennek.
Szarka írta:https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/zte-tajtival-es-szalayval-is-szerzodest-hosszabbitott-a-klub-2884683
Nemár, hogy William Gallas a ZETE-ben egyéni edző? :O
ManBat írta:a mai se volt éppen egy matyóhímzés (höh), de a lényeg a 3 pont, semmi más
Cselszky írta:ManBat írta:a mai se volt éppen egy matyóhímzés (höh), de a lényeg a 3 pont, semmi más
Nekünk is jól jött. Még az Újpest üthetné az MTK-t, és akkor rossz esetben marad a 6 pont előny.
ManBat írta:Cselszky írta:ManBat írta:a mai se volt éppen egy matyóhímzés (höh), de a lényeg a 3 pont, semmi más
Nekünk is jól jött. Még az Újpest üthetné az MTK-t, és akkor rossz esetben marad a 6 pont előny.
azt mondjuk valaki elmagyarázhatná, Marin második góljában mi volt szabálytalan, de végül nem számított
Cselszky írta:ManBat írta:Cselszky írta:Nekünk is jól jött. Még az Újpest üthetné az MTK-t, és akkor rossz esetben marad a 6 pont előny.
azt mondjuk valaki elmagyarázhatná, Marin második góljában mi volt szabálytalan, de végül nem számított
Megadtam volna, a gyirmótit meg nem szórtam volna ki.
Javier Arizmendi írta:nem néztem a Videoton meccset, de a 0-3-ról, 2-3-ról második félidei fordítás, 8 gól, klasszikus tipp mix meccs. ha a Reac, vagy az MTK lett volna az egyik résztvevő kétségem sem lenne. így se sok.
Jelenlévő fórumozók: Adamek valamint 14 vendég