Csak Priskin örülhetett

BlancoAgilon38

Re: Csak Priskin örülhetett

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.02.20. 09:07

Nem is tudtam, hogy Komán komám a janicsároknál keresi a baklaváját.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.02.20. 09:25

BlancoAgilon38 írta:Nem is tudtam, hogy Komán komám a janicsároknál keresi a baklaváját.

próbáltunk megóvni ettől az információtól, nekem is alapvetően formálta át az életemet amikor pár hete megjelent valami kétes hitelességű forrásból, hogy valami kamurekordot döntött turbánoséknál az egy félidőnyi sportszárhuzogatásból vagy valami hasonlóból
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.02.20. 09:27

Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:Nem is tudtam, hogy Komán komám a janicsároknál keresi a baklaváját.

próbáltunk megóvni ettől az információtól, nekem is alapvetően formálta át az életemet amikor pár hete megjelent valami kétes hitelességű forrásból, hogy valami kamurekordot döntött turbánoséknál az egy félidőnyi sportszárhuzogatásból vagy valami hasonlóból

Mindig tehetséges volt. Ahogyan a tehetségét eltüntette...emiatt vonult vissza Lopdelfild Dávid. Erre még ő se lett volna képes.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.02.20. 09:32

BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:

Mindig tehetséges volt. Ahogyan a tehetségét eltüntette...emiatt vonult vissza Lopdelfild Dávid. Erre még ő se lett volna képes.

ezek a csodagyerekek mind ilyenek, szerintem mindenki tud kapásból sorolni csapatnyi megváltó tehetséget a sztárképző mühelyeinkből
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.02.20. 09:44

Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:próbáltunk megóvni ettől az információtól, nekem is alapvetően formálta át az életemet amikor pár hete megjelent valami kétes hitelességű forrásból, hogy valami kamurekordot döntött turbánoséknál az egy félidőnyi sportszárhuzogatásból vagy valami hasonlóból

ezek a csodagyerekek mind ilyenek, szerintem mindenki tud kapásból sorolni csapatnyi megváltó tehetséget a sztárképző mühelyeinkből

Tényleg, megyek az aktuálisba, össze kellene rakni egy tehetség/elveszett válogatottat!

Vissza: “www.nb1.hu”