Csak Priskin örülhetett
-
BlancoAgilon38
Re: Csak Priskin örülhetett
Nem is tudtam, hogy Komán komám a janicsároknál keresi a baklaváját.
- Adamek
- Flegma
BlancoAgilon38 írta:Nem is tudtam, hogy Komán komám a janicsároknál keresi a baklaváját.
próbáltunk megóvni ettől az információtól, nekem is alapvetően formálta át az életemet amikor pár hete megjelent valami kétes hitelességű forrásból, hogy valami kamurekordot döntött turbánoséknál az egy félidőnyi sportszárhuzogatásból vagy valami hasonlóból
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
BlancoAgilon38
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Nem is tudtam, hogy Komán komám a janicsároknál keresi a baklaváját.
próbáltunk megóvni ettől az információtól, nekem is alapvetően formálta át az életemet amikor pár hete megjelent valami kétes hitelességű forrásból, hogy valami kamurekordot döntött turbánoséknál az egy félidőnyi sportszárhuzogatásból vagy valami hasonlóból
Mindig tehetséges volt. Ahogyan a tehetségét eltüntette...emiatt vonult vissza Lopdelfild Dávid. Erre még ő se lett volna képes.
- Adamek
- Flegma
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Nem is tudtam, hogy Komán komám a janicsároknál keresi a baklaváját.
Mindig tehetséges volt. Ahogyan a tehetségét eltüntette...emiatt vonult vissza Lopdelfild Dávid. Erre még ő se lett volna képes.
ezek a csodagyerekek mind ilyenek, szerintem mindenki tud kapásból sorolni csapatnyi megváltó tehetséget a sztárképző mühelyeinkből
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
BlancoAgilon38
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:próbáltunk megóvni ettől az információtól, nekem is alapvetően formálta át az életemet amikor pár hete megjelent valami kétes hitelességű forrásból, hogy valami kamurekordot döntött turbánoséknál az egy félidőnyi sportszárhuzogatásból vagy valami hasonlóból
ezek a csodagyerekek mind ilyenek, szerintem mindenki tud kapásból sorolni csapatnyi megváltó tehetséget a sztárképző mühelyeinkből
Tényleg, megyek az aktuálisba, össze kellene rakni egy tehetség/elveszett válogatottat!