Hétfői foci: kemény meccs vár Nagy Ádámékra

RC
Moderátor

Re: Hétfői foci: kemény meccs vár Nagy Ádámékra

HozzászólásSzerző: RC » 2019.05.07. 19:25

Savaria1919 írta:
RC írta:
Savaria1919 írta:4.-ek

Majd lezuhannak (remélhetőleg)

Cracóvia még beelőzheti őket

Cracovia ;). Remélem, megint kilépnek a nemzetközi porondra, és nem az első kör lesz a végállomás.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2019.05.07. 22:30

elképesztő, hogy mennyire beleszarik a Barca már megint a visszavágóba, nagyon nem tanultak a tavalyiból
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.05.07. 23:04

ManBat írta:elképesztő, hogy mennyire beleszarik a Barca már megint a visszavágóba, nagyon nem tanultak a tavalyiból

én az utolsó harminc percet láttam, abból az jött le, hogy nincs Messinek egyetlen méltó játszótársa sem a csapatában, a második legpengésebb tag kb. a szélső bekk Semedo volt
ellenben megérdemelték, aki így beleszarik egy bajnokiba ami ráadásul eléggé sok mindent befolyásolhat még a kiesések terén az kapja is meg a méltó lófaszt
talán tényleg eljött az Ajax ideje megint a közel negyedszázados alvás után
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2019.05.07. 23:22

Adamek írta:
ManBat írta:elképesztő, hogy mennyire beleszarik a Barca már megint a visszavágóba, nagyon nem tanultak a tavalyiból

én az utolsó harminc percet láttam, abból az jött le, hogy nincs Messinek egyetlen méltó játszótársa sem a csapatában, a második legpengésebb tag kb. a szélső bekk Semedo volt
ellenben megérdemelték, aki így beleszarik egy bajnokiba ami ráadásul eléggé sok mindent befolyásolhat még a kiesések terén az kapja is meg a méltó lófaszt
talán tényleg eljött az Ajax ideje megint a közel negyedszázados alvás után
Remélem,hogy nem.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2019.05.08. 07:37

Szép volt Barca, ez lassan a védjegyetek lehetne. Hihetetlen, hogy egy gólra se voltak képesek, mikor egy hete simán ment 3. A pool negyedik gólja tetszett, a Barca bealudt, ahogy az egész meccsen, a Pool játékosai pedig szemfülesek voltak.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

RAUL7
BL-menõ

HozzászólásSzerző: RAUL7 » 2019.05.08. 09:16

Tud valamit ez a Klopp, másodvonalas fodbalistákkal (pl Origi) oktatta a Barcát.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2019.05.08. 09:21

RAUL7 írta:Tud valamit ez a Klopp, másodvonalas fodbalistákkal (pl Origi) oktatta a Barcát.

Ki másodvonalas még rajta kívül? (Ő sem az).

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.05.08. 09:23

Szarka írta:Szép volt Barca, ez lassan a védjegyetek lehetne. Hihetetlen, hogy egy gólra se voltak képesek, mikor egy hete simán ment 3. A pool negyedik gólja tetszett, a Barca bealudt, ahogy az egész meccsen, a Pool játékosai pedig szemfülesek voltak.

az arrogancia a védjegyük és a célfutball teljes elvetése illetve lebecsülése
hihetetlen, hogy minden helyzetet ezzel tili-tolin alapuló fossal és a majd Messi megoldja dologgal rendeznének le, úgy, hogy szerencsétlen mellé-mögé még egy rendes csapatot sem képesek újítani, hanem dolgoznak a valaha bevált, de már rozsdás alkatrészekkel
teljes taktikai csőd egy kapott gól nélküli, háromgólos előnyről induló meccsbe így beleállni, angolok ellen alap dolog, hogy meg kell szállni a középpályát Erős Karcsikkal és ekkora rohanásban csak a kontra lehet ellenszer a támadáskényszerben lévő csapat ellen, nem a nyolcvan passzal felfejlődő teknőcsebességű szarakodás, ezzel a taktikával és gőggel jól lenézték és benézték az ellenfelet, mint mi '54-ben Bernben a döntőben
a másik önszopatás, hogy van egy akkora gyémántjuk mint Hulk ökle és szépen beleteszik egy rozsdaboglyába, hogy csillogjál baz'meg, egész évben viszi a hátán a kisöreg a brigádot, nagyjából a csúcsidőszakát idéző mutatókkal és mögötte a homály, Messi kapott már Aranylabdát érdemtelenül, ez alapján a 18/19-es idény alapján lazán megérdemelné de nem lesz meg hozzá a csúcseredmény mert itt sincsenek hozzá társai (akár a válogatottban)
szerintem ha most nyáron nem válnak el egymástól nagyon rábasznak mindkét oldalról, egyrészről csapatot kellene gyúrni, Messinek meg nagyon kellene egy kis friss levegő
ja és főleg a VB-ken szokott előjönni az idióta pihentetés bosszúja, amikor az utolsó csoportmeccsre kimegy a cseresor aztán jól bekavarnak a továbbjutásba is, a pihentetett, leült srácokat meg elpicsázza valaki lendületből, ezt csinálták ők is a bajnokságban, meg is kefélte őket a sors acélfallosza teljes joggal
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.05.08. 09:29

RAUL7 írta:Tud valamit ez a Klopp, másodvonalas fodbalistákkal (pl Origi) oktatta a Barcát.

csak döntőt nem tud meccselni

RAUL7
BL-menõ

HozzászólásSzerző: RAUL7 » 2019.05.08. 09:30

BSTH írta:

Ki másodvonalas még rajta kívül? (Ő sem az).

Suarezhez képest az, ahogy mondjuk Shaquiri is az Messihez képest (nem véletlen, hogy mindig cserepados a nagycsapatoknál).

RAUL7
BL-menõ

HozzászólásSzerző: RAUL7 » 2019.05.08. 09:31

Adamek írta:

szerintem innen már behúzzák, legalábbis megérdemelnék. Persze az Ajax is

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.05.08. 09:52

RAUL7 írta:
Adamek írta:

remélem az Ajax felmossa a BL padlót, rájuk férne már amennyi nevelőmunkát beleölnek állandóan

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2019.05.08. 10:23

Adamek írta:
RAUL7 írta:
Adamek írta:csak döntőt nem tud meccselni

remélem az Ajax felmossa a BL padlót, rájuk férne már amennyi nevelőmunkát beleölnek állandóan

+1
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2019.05.08. 10:34

ManBat írta:
Adamek írta:
RAUL7 írta:szerintem innen már behúzzák, legalábbis megérdemelnék. Persze az Ajax is

+1

+1=3
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2019.05.08. 10:38

[list=].[/list]
Adamek írta:

Majd június 1-ig megtanul.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2019.05.08. 10:41

Adamek írta:

Június 1-ig megtanul.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2019.05.08. 10:47

Adamek írta:
Szarka írta:Szép volt Barca, ez lassan a védjegyetek lehetne. Hihetetlen, hogy egy gólra se voltak képesek, mikor egy hete simán ment 3. A pool negyedik gólja tetszett, a Barca bealudt, ahogy az egész meccsen, a Pool játékosai pedig szemfülesek voltak.

az arrogancia a védjegyük és a célfutball teljes elvetése illetve lebecsülése
hihetetlen, hogy minden helyzetet ezzel tili-tolin alapuló fossal és a majd Messi megoldja dologgal rendeznének le, úgy, hogy szerencsétlen mellé-mögé még egy rendes csapatot sem képesek újítani, hanem dolgoznak a valaha bevált, de már rozsdás alkatrészekkel
teljes taktikai csőd egy kapott gól nélküli, háromgólos előnyről induló meccsbe így beleállni, angolok ellen alap dolog, hogy meg kell szállni a középpályát Erős Karcsikkal és ekkora rohanásban csak a kontra lehet ellenszer a támadáskényszerben lévő csapat ellen, nem a nyolcvan passzal felfejlődő teknőcsebességű szarakodás, ezzel a taktikával és gőggel jól lenézték és benézték az ellenfelet, mint mi '54-ben Bernben a döntőben
a másik önszopatás, hogy van egy akkora gyémántjuk mint Hulk ökle és szépen beleteszik egy rozsdaboglyába, hogy csillogjál baz'meg, egész évben viszi a hátán a kisöreg a brigádot, nagyjából a csúcsidőszakát idéző mutatókkal és mögötte a homály, Messi kapott már Aranylabdát érdemtelenül, ez alapján a 18/19-es idény alapján lazán megérdemelné de nem lesz meg hozzá a csúcseredmény mert itt sincsenek hozzá társai (akár a válogatottban)
szerintem ha most nyáron nem válnak el egymástól nagyon rábasznak mindkét oldalról, egyrészről csapatot kellene gyúrni, Messinek meg nagyon kellene egy kis friss levegő
ja és főleg a VB-ken szokott előjönni az idióta pihentetés bosszúja, amikor az utolsó csoportmeccsre kimegy a cseresor aztán jól bekavarnak a továbbjutásba is, a pihentetett, leült srácokat meg elpicsázza valaki lendületből, ezt csinálták ők is a bajnokságban, meg is kefélte őket a sors acélfallosza teljes joggal
10/10
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2019.05.08. 10:49

BSTH írta:
Adamek írta:

Június 1-ig megtanul.
Remélem,ideje lenne.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2019.05.08. 11:18

Adamek írta:
RAUL7 írta:
Adamek írta:csak döntőt nem tud meccselni

Csak mosogasson jövőre is egy szépet, idén hagyja békén a tisztítószerest!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.05.08. 11:44

BSTH írta:
Adamek írta:
RAUL7 írta:szerintem innen már behúzzák, legalábbis megérdemelnék. Persze az Ajax is

Csak mosogasson jövőre is egy szépet, idén hagyja békén a tisztítószerest!

nem lehet, most a kicsik jönnek

Vissza: “www.nb1.hu”