Savaria1919 írta:RC írta:Savaria1919 írta:4.-ek
Majd lezuhannak (remélhetőleg)
Cracóvia még beelőzheti őket
Cracovia ;). Remélem, megint kilépnek a nemzetközi porondra, és nem az első kör lesz a végállomás.
Savaria1919 írta:RC írta:Savaria1919 írta:4.-ek
Majd lezuhannak (remélhetőleg)
Cracóvia még beelőzheti őket
ManBat írta:elképesztő, hogy mennyire beleszarik a Barca már megint a visszavágóba, nagyon nem tanultak a tavalyiból
Remélem,hogy nem.Adamek írta:ManBat írta:elképesztő, hogy mennyire beleszarik a Barca már megint a visszavágóba, nagyon nem tanultak a tavalyiból
én az utolsó harminc percet láttam, abból az jött le, hogy nincs Messinek egyetlen méltó játszótársa sem a csapatában, a második legpengésebb tag kb. a szélső bekk Semedo volt
ellenben megérdemelték, aki így beleszarik egy bajnokiba ami ráadásul eléggé sok mindent befolyásolhat még a kiesések terén az kapja is meg a méltó lófaszt
talán tényleg eljött az Ajax ideje megint a közel negyedszázados alvás után
RAUL7 írta:Tud valamit ez a Klopp, másodvonalas fodbalistákkal (pl Origi) oktatta a Barcát.
Szarka írta:Szép volt Barca, ez lassan a védjegyetek lehetne. Hihetetlen, hogy egy gólra se voltak képesek, mikor egy hete simán ment 3. A pool negyedik gólja tetszett, a Barca bealudt, ahogy az egész meccsen, a Pool játékosai pedig szemfülesek voltak.
RAUL7 írta:Tud valamit ez a Klopp, másodvonalas fodbalistákkal (pl Origi) oktatta a Barcát.
BSTH írta:RAUL7 írta:Tud valamit ez a Klopp, másodvonalas fodbalistákkal (pl Origi) oktatta a Barcát.
Ki másodvonalas még rajta kívül? (Ő sem az).
Adamek írta:RAUL7 írta:Tud valamit ez a Klopp, másodvonalas fodbalistákkal (pl Origi) oktatta a Barcát.
csak döntőt nem tud meccselni
RAUL7 írta:Adamek írta:RAUL7 írta:Tud valamit ez a Klopp, másodvonalas fodbalistákkal (pl Origi) oktatta a Barcát.
szerintem innen már behúzzák, legalábbis megérdemelnék. Persze az Ajax is
Adamek írta:RAUL7 írta:Adamek írta:csak döntőt nem tud meccselni
remélem az Ajax felmossa a BL padlót, rájuk férne már amennyi nevelőmunkát beleölnek állandóan
ManBat írta:Adamek írta:RAUL7 írta:szerintem innen már behúzzák, legalábbis megérdemelnék. Persze az Ajax is
remélem az Ajax felmossa a BL padlót, rájuk férne már amennyi nevelőmunkát beleölnek állandóan
+1
Adamek írta:RAUL7 írta:Tud valamit ez a Klopp, másodvonalas fodbalistákkal (pl Origi) oktatta a Barcát.
10/10Adamek írta:Szarka írta:Szép volt Barca, ez lassan a védjegyetek lehetne. Hihetetlen, hogy egy gólra se voltak képesek, mikor egy hete simán ment 3. A pool negyedik gólja tetszett, a Barca bealudt, ahogy az egész meccsen, a Pool játékosai pedig szemfülesek voltak.
az arrogancia a védjegyük és a célfutball teljes elvetése illetve lebecsülése
hihetetlen, hogy minden helyzetet ezzel tili-tolin alapuló fossal és a majd Messi megoldja dologgal rendeznének le, úgy, hogy szerencsétlen mellé-mögé még egy rendes csapatot sem képesek újítani, hanem dolgoznak a valaha bevált, de már rozsdás alkatrészekkel
teljes taktikai csőd egy kapott gól nélküli, háromgólos előnyről induló meccsbe így beleállni, angolok ellen alap dolog, hogy meg kell szállni a középpályát Erős Karcsikkal és ekkora rohanásban csak a kontra lehet ellenszer a támadáskényszerben lévő csapat ellen, nem a nyolcvan passzal felfejlődő teknőcsebességű szarakodás, ezzel a taktikával és gőggel jól lenézték és benézték az ellenfelet, mint mi '54-ben Bernben a döntőben
a másik önszopatás, hogy van egy akkora gyémántjuk mint Hulk ökle és szépen beleteszik egy rozsdaboglyába, hogy csillogjál baz'meg, egész évben viszi a hátán a kisöreg a brigádot, nagyjából a csúcsidőszakát idéző mutatókkal és mögötte a homály, Messi kapott már Aranylabdát érdemtelenül, ez alapján a 18/19-es idény alapján lazán megérdemelné de nem lesz meg hozzá a csúcseredmény mert itt sincsenek hozzá társai (akár a válogatottban)
szerintem ha most nyáron nem válnak el egymástól nagyon rábasznak mindkét oldalról, egyrészről csapatot kellene gyúrni, Messinek meg nagyon kellene egy kis friss levegő
ja és főleg a VB-ken szokott előjönni az idióta pihentetés bosszúja, amikor az utolsó csoportmeccsre kimegy a cseresor aztán jól bekavarnak a továbbjutásba is, a pihentetett, leült srácokat meg elpicsázza valaki lendületből, ezt csinálták ők is a bajnokságban, meg is kefélte őket a sors acélfallosza teljes joggal
Remélem,ideje lenne.BSTH írta:Adamek írta:RAUL7 írta:Tud valamit ez a Klopp, másodvonalas fodbalistákkal (pl Origi) oktatta a Barcát.
Június 1-ig megtanul.
Adamek írta:RAUL7 írta:Adamek írta:csak döntőt nem tud meccselni
BSTH írta:Adamek írta:RAUL7 írta:szerintem innen már behúzzák, legalábbis megérdemelnék. Persze az Ajax is
Csak mosogasson jövőre is egy szépet, idén hagyja békén a tisztítószerest!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 20 vendég