Lapszemle: menedzsere elárulta, miben kell fejlődnie Kleinheislernek

Nesi
bulgár

Re: Lapszemle: menedzsere elárulta, miben kell fejlődnie Kleinheislernek

HozzászólásSzerző: Nesi » 2017.01.25. 18:34

BEARGRYLLS írta:Képzeljétek szombaton egy gépen repültem haza Kleinivel Németországból.Leszólítottam, becsekkoltunk, kávéztunk.Az angol nyelvvel olyan szinten, ami a futballpályára kell, biztos elboldogul.Sántít ez a mese.

rohadjál meg hogy utazgatsz :D :)
harmadosztály

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.01.25. 19:26

profstyle írta:
Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:Nem hiszem el, hogy valaki akkora kőbunkó legyen, mint anno Pintér Belgiumban. Mondjuk ismerek egy családot, akik Írországban éltek nyolc évig, a faszi kukásautón volt sofőr, de egy kenyeret nem tud kérni angolul. Sötét tulkok ezek az emberek, ott a kézilabda szövkap: magyarul nyilatkozik. Szóval ennyire hülye szerintem senki nem lehet, hogy ne tudjon valamit felmutatni idegen nyelvben. Dombiról volt még ilyen pletyó annak idején, hogy ilyesmi miatt zavarták el Frankfurtból.

Annak idején a Philip Morris egyik középvezetője férjhez ment egy spanyol fickóhoz. Én csináltam a meghívókat. Mikor találkoztunk, annyit azért ki tudtam bökni, hogy érezze magát otthon, a nevem ezmegaz, örülök, hogy megismertem, köszönöm a munkát...stb. Spanyolul. Máris pár pontot emelkedett a dolog megítélése a szemében. Ja és azt is közöltem, hogy váltsunk angolra, mert a spanyolt még csak tanulom.

nálunk melóhelyen 14/1 az arány, az egyetlen aki megtanult magyarul egy holland csóka (plusz van egy polák csaj aki a "kurva anyád elvtársnő"-t megtanulta részegen egy céges buliban), ő már 10+ éve van itt de mindegyikre igaz, hogy több éve nálunk tolja, ők köszönni sem tudnak magyarul, pedig a melón kívül nem sokra mennek a köztes angol megoldással
volt akinek magyar felesége volt, volt aki angliában magyar/román szakon diplomázott és mégsem tudott megszólalni
és ezek diplomás értelmiségiek, nem suttyó csobánkai cigósoron nevelkedett, metilalkoholban fogantak

Szerintem Kleini esete teljesen más. Neki ez a MUNKÁJA, hogy megtanuljon németül. Akár gyökér hozzá, akár nem. Pont.

Nem csodálom, hogy elküldték.

meglehet
én TELJESEN abban a HITBEN voltam, hogy Kleini MUNKÁJA a FUTball, tényleg NEM gondoltam VOLNA, hogy PROFI diáknak szerződött ki
gondolom edzőbá' csípőből hazazavarta volna a csúcson lévő Maradonát vagy Platinit is ha megtudja, hogy nincs kész a német lecke
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.01.25. 22:44

Cselszky írta:Nem tűnik egy túl eszes srácnak.

Kíváncsi vagyok, Nagy Ádi hogy áll az olasszal. Feltételezem, előrébb.

Guzmics rövid időn belül lengyelül nyilatkozott a krakkoi tvnek.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.01.25. 23:37

Savaria1919 írta:

Nem lehet őket egy kalap alá venni szellemi képességek terén. Sem Nagy Ádival sem Guzmiccsal.
Go Gunners Hajrá Videoton

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.01.25. 23:42

Adamek írta:
profstyle írta:
Adamek írta:nálunk melóhelyen 14/1 az arány, az egyetlen aki megtanult magyarul egy holland csóka (plusz van egy polák csaj aki a "kurva anyád elvtársnő"-t megtanulta részegen egy céges buliban), ő már 10+ éve van itt de mindegyikre igaz, hogy több éve nálunk tolja, ők köszönni sem tudnak magyarul, pedig a melón kívül nem sokra mennek a köztes angol megoldással
volt akinek magyar felesége volt, volt aki angliában magyar/román szakon diplomázott és mégsem tudott megszólalni
és ezek diplomás értelmiségiek, nem suttyó csobánkai cigósoron nevelkedett, metilalkoholban fogantak

Szerintem Kleini esete teljesen más. Neki ez a MUNKÁJA, hogy megtanuljon németül. Akár gyökér hozzá, akár nem. Pont.

meglehet
én TELJESEN abban a HITBEN voltam, hogy Kleini MUNKÁJA a FUTball, tényleg NEM gondoltam VOLNA, hogy PROFI diáknak szerződött ki
gondolom edzőbá' csípőből hazazavarta volna a csúcson lévő Maradonát vagy Platinit is ha megtudja, hogy nincs kész a német lecke

Tudod mi vagy TE?
HITETLEN. KUTYA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.01.26. 00:08

Amúgy Guzmóban töretlenül bízom, ahogy a polákoknál profin nyilatkozott pár hónap után a TV-ben, úgy azt várom tőle, hogy az Országos Nép Gyűlésben hibátlan kiejtéssel bejelentse a nyugati imperialista futballkultúrák eltiprását és a hosszú menetelés folytatását, fokozását és a kínai futball internacionalista győzelmét.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.01.26. 00:18

Maradonapoli írta:Amúgy Guzmóban töretlenül bízom, ahogy a polákoknál profin nyilatkozott pár hónap után a TV-ben, úgy azt várom tőle, hogy az Országos Nép Gyűlésben hibátlan kiejtéssel bejelentse a nyugati imperialista futballkultúrák eltiprását és a hosszú menetelés folytatását, fokozását és a kínai futball internacionalista győzelmét.

Kaptak ma egy 3-0-ás taslit a Cracoviától edzőmeccsen. Nem sikerült jól a bemutatkozás neki.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.01.26. 00:24

Gunners írta:
Maradonapoli írta:Amúgy Guzmóban töretlenül bízom, ahogy a polákoknál profin nyilatkozott pár hónap után a TV-ben, úgy azt várom tőle, hogy az Országos Nép Gyűlésben hibátlan kiejtéssel bejelentse a nyugati imperialista futballkultúrák eltiprását és a hosszú menetelés folytatását, fokozását és a kínai futball internacionalista győzelmét.

Kaptak ma egy 3-0-ás taslit a Cracoviától edzőmeccsen. Nem sikerült jól a bemutatkozás neki.

Igazából pár hete 10-0-ra kaptak ki vmelyik belga csapattól, remélem akkor még nem foglalt helyet a védelem tengelyében. Nem kamuzok, livescore-n láttam, igencsak meglepődtem...

bocs, szerk 11:0 , Sorry :D

http://www.kaagent.be/nl/supporter/news ... c-met-11-0
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.01.26. 00:34

Maradonapoli írta:
Gunners írta:

Igazából pár hete 10-0-ra kaptak ki vmelyik belga csapattól, remélem akkor még nem foglalt helyet a védelem tengelyében. Nem kamuzok, livescore-n láttam, igencsak meglepődtem...

bocs, szerk 11:0 , Sorry :D

http://www.kaagent.be/nl/supporter/news ... c-met-11-0

Az igen! :D Továbbra is viccesek ezek a kínai csapatok, igazolhatnak ezek ilyen-olyan játékosokat akkor sem lesz jobb az a bajnokság meg a csapatok.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.01.26. 06:46

Savaria1919 írta:

iszonyat gyorsan alkalmazkodik, állítólag az új állomáshelyén két hét alatt elkezdett sárgulni és olcsó de nagyon okos mobileszközöket fejleszteni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.01.26. 08:45

BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:
profstyle írta:

meglehet

Tudod mi vagy TE?
HITETLEN. KUTYA!
Gyaur
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

BEARGRYLLS
Sztár

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2017.01.26. 12:30

Nesi írta:
BEARGRYLLS írta:Képzeljétek szombaton egy gépen repültem haza Kleinivel Németországból.Leszólítottam, becsekkoltunk, kávéztunk.Az angol nyelvvel olyan szinten, ami a futballpályára kell, biztos elboldogul.Sántít ez a mese.

Ne irigykedj, munka.
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

Nesi
bulgár

HozzászólásSzerző: Nesi » 2017.01.26. 12:32

BEARGRYLLS írta:
Nesi írta:

Ne irigykedj, munka.

akkor jó :)
harmadosztály

Blowfish
Tartalék

HozzászólásSzerző: Blowfish » 2017.01.26. 16:36

cain írta:
Blowfish írta:
cain írta:lisztes kettő...

Arról a Lisztesről beszélsz, aki a máig legutolsó bajnoki címéhez segítette a Brémát és pont abban a szezonban szórta a gólpasszokat?

arról, a már említett okok miatt.

Oké, azért az nem volt meg, hogy egy pohár vizet sem tudott kérni 10 év után :) de a lényeg szerintem az, amit én írtam (és azóta már Urbán Flóri is erre világított rá): aki ér valamit a pályán, az maradhat, akkor is, ha egyszerű, mint a faék.

cain
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: cain » 2017.01.26. 19:08

Blowfish írta:
cain írta:
Blowfish írta:Arról a Lisztesről beszélsz, aki a máig legutolsó bajnoki címéhez segítette a Brémát és pont abban a szezonban szórta a gólpasszokat?

Oké, azért az nem volt meg, hogy egy pohár vizet sem tudott kérni 10 év után :) de a lényeg szerintem az, amit én írtam (és azóta már Urbán Flóri is erre világított rá): aki ér valamit a pályán, az maradhat, akkor is, ha egyszerű, mint a faék.

konkrétan két év után készített vele valamelyik német tévéadó (rtl, pro7, sat1 vagy zdf) interjút, amit a némettanárom (stuttgarti születésű, vfb-drukker sváb) is látott. nem volt túl szar, csak enyhe sokkot kapott tőle, és egy hétig beszélt róla folyamatosan.
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.01.27. 07:06

Blowfish írta:
cain írta:
Blowfish írta:Arról a Lisztesről beszélsz, aki a máig legutolsó bajnoki címéhez segítette a Brémát és pont abban a szezonban szórta a gólpasszokat?

Igen, abban azért lehet valami, Frings holnaptól lehet intenzív spanyol tanfolyamra küldené a csapatot, ha Messi megszédülne, és úgy döntene, hogy holnaptól a keze alatt kíván dolgozni...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.01.27. 08:03

Adamek írta:
Savaria1919 írta:

iszonyat gyorsan alkalmazkodik, állítólag az új állomáshelyén két hét alatt elkezdett sárgulni és olcsó de nagyon okos mobileszközöket fejleszteni

:D :D

Jót röhögtem.

filonov
BL-menõ

HozzászólásSzerző: filonov » 2017.01.27. 08:46

előre, elvtársak! sárgán csillan a verescsillag, a csillogás a szemet húzza, a népi demokratikus tőke végül győzedelmeskedik a kufárvagyon-imperializmus globalista mocska felett.
ETO! ZENIT!
"The streets, the cops, the system" (Earl "DMX" Simmons)

profstyle
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: profstyle » 2017.02.13. 12:59

MindigÚjpest írta:
BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:
meglehet

Tudod mi vagy TE?
HITETLEN. KUTYA!
Gyaur

Jól van, rendesen kifiguráztatok :) a kapuzárási pánikotokat ne itt éljétek ki folyamatosan, ti aranyos kedves 40-es apukák, menjetek ki a levegőre.

Vissza: “www.nb1.hu”