HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.01.25. 19:26
profstyle írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Nem hiszem el, hogy valaki akkora kőbunkó legyen, mint anno Pintér Belgiumban. Mondjuk ismerek egy családot, akik Írországban éltek nyolc évig, a faszi kukásautón volt sofőr, de egy kenyeret nem tud kérni angolul. Sötét tulkok ezek az emberek, ott a kézilabda szövkap: magyarul nyilatkozik. Szóval ennyire hülye szerintem senki nem lehet, hogy ne tudjon valamit felmutatni idegen nyelvben. Dombiról volt még ilyen pletyó annak idején, hogy ilyesmi miatt zavarták el Frankfurtból.
Annak idején a Philip Morris egyik középvezetője férjhez ment egy spanyol fickóhoz. Én csináltam a meghívókat. Mikor találkoztunk, annyit azért ki tudtam bökni, hogy érezze magát otthon, a nevem ezmegaz, örülök, hogy megismertem, köszönöm a munkát...stb. Spanyolul. Máris pár pontot emelkedett a dolog megítélése a szemében. Ja és azt is közöltem, hogy váltsunk angolra, mert a spanyolt még csak tanulom.
nálunk melóhelyen 14/1 az arány, az egyetlen aki megtanult magyarul egy holland csóka (plusz van egy polák csaj aki a "kurva anyád elvtársnő"-t megtanulta részegen egy céges buliban), ő már 10+ éve van itt de mindegyikre igaz, hogy több éve nálunk tolja, ők köszönni sem tudnak magyarul, pedig a melón kívül nem sokra mennek a köztes angol megoldással
volt akinek magyar felesége volt, volt aki angliában magyar/román szakon diplomázott és mégsem tudott megszólalni
és ezek diplomás értelmiségiek, nem suttyó csobánkai cigósoron nevelkedett, metilalkoholban fogantak
Szerintem Kleini esete teljesen más. Neki ez a MUNKÁJA, hogy megtanuljon németül. Akár gyökér hozzá, akár nem. Pont.
Nem csodálom, hogy elküldték.
meglehet
én TELJESEN abban a HITBEN voltam, hogy Kleini MUNKÁJA a FUTball, tényleg NEM gondoltam VOLNA, hogy PROFI diáknak szerződött ki
gondolom edzőbá' csípőből hazazavarta volna a csúcson lévő Maradonát vagy Platinit is ha megtudja, hogy nincs kész a német lecke
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi