HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.10.10. 17:07
gw írta:Savaria1919 írta:ManBat írta:Nem kéne
Dehogynem :cool:
[img]https://i.4pcdn.org/pol/1447183414034.jpg[img]
Nem a bajnokságok helyett gondoltam, hanem a nemzetközi kupát pótolni, mert ezekből az országokból nem jut be túl sok a BL-be (pláne így átszervezve), vagy az EL-be. Lenne mondjuk egy 8 csapatos V4 liga (2 minden országból, mondjuk azok, amelyikek a legjobb helyezést érték el a tavalyi bajnokságban, de nem jutottak főtáblára), ősszel lemennének a csoportmeccsek a két négytagú csoportban, utána meg tavasszal a legjobb két továbbjutó elődöntőzne oda-visszavágós rendszerben, aztán lehetne a döntő, 4 évente más-más országban.
Április közepére véget is érne, a győztes meg mondjuk kapna egy BL főtáblás helyet (a jelenlegi cseh bajnokét akár).Szurkolói szempontból szerintem lenne rá igény, a szakmai oldal a kérdéses. Mondjuk idén egy ilyen jött volna össze: Ferencváros, Újpest, Olomouc, Sparta Praha, Slovan Pozsony, Dunaszerdahely, Legia Varsó, Jagellonia
hat hogyne. az aktualis cseh bajnok pedig nyilvan le is mond az indulas jogarol, vagy akar maga a cseh szovetseg, teszem azt egy lengyel csapat kedveert. velhetoen az UEFA sem kifogasolna a dolgot...
Minden csak megállapodás kérdése. De nem muszáj ez a győztesnek járó csoportkör, csak gondoltam úgy mégis nagyobb lenne a tétje ennek a tornának.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.