Forradalmi újításon gondolkodnak a Vidinél

Szarka
Aranylabdás

Re: Forradalmi újításon gondolkodnak a Vidinél

HozzászólásSzerző: Szarka » 2018.10.09. 23:20

John McClane írta:„Gondoljunk bele, évente kétszer sor kerülne egy Fradi-Slovanra vagy egy MOL-Vidi-Zágráb mérkőzésre, mennyivel érdekesebb volna ez a magyar szurkolók számára”.
Vagy egy Zágráb-Mol Vidi,biztos szívesen utazna Garancsival :D

Akkor már Rijeka, a Yacht úgyis ott parkol alapesetben.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.10.10. 06:51

Forrest Gump írta:Legalább 15-20 éve olvasom ezt a forradalmi ötletet.

Ráadásul - a tabellára pillantva - ők még ki sem nőtték az NB1-et...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

gw
kávboj

HozzászólásSzerző: gw » 2018.10.10. 07:30

Savaria1919 írta:
ManBat írta:
Savaria1919 írta:El is kezdhetnék megvalósítani, bár szerintem a V4Liga bőven elég lenne.

Nem kéne

Dehogynem :cool:
Kép

Nem a bajnokságok helyett gondoltam, hanem a nemzetközi kupát pótolni, mert ezekből az országokból nem jut be túl sok a BL-be (pláne így átszervezve), vagy az EL-be. Lenne mondjuk egy 8 csapatos V4 liga (2 minden országból, mondjuk azok, amelyikek a legjobb helyezést érték el a tavalyi bajnokságban, de nem jutottak főtáblára), ősszel lemennének a csoportmeccsek a két négytagú csoportban, utána meg tavasszal a legjobb két továbbjutó elődöntőzne oda-visszavágós rendszerben, aztán lehetne a döntő, 4 évente más-más országban. Április közepére véget is érne, a győztes meg mondjuk kapna egy BL főtáblás helyet (a jelenlegi cseh bajnokét akár).
Szurkolói szempontból szerintem lenne rá igény, a szakmai oldal a kérdéses. Mondjuk idén egy ilyen jött volna össze: Ferencváros, Újpest, Olomouc, Sparta Praha, Slovan Pozsony, Dunaszerdahely, Legia Varsó, Jagellonia

hat hogyne. az aktualis cseh bajnok pedig nyilvan le is mond az indulas jogarol, vagy akar maga a cseh szovetseg, teszem azt egy lengyel csapat kedveert. velhetoen az UEFA sem kifogasolna a dolgot...
E.E.E.

kávbojnak úgysem tűnsz, csak marhapásztornak

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.10.10. 07:37

a pofám leszakad az ilyen szerény nyilatkozatoktól, Hernádi úr amikor a Debrecen hétszer nyert bajnokságot akkor ők mit nőttek ki ?
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.10.10. 07:41

kinőtték a bajnokságot, most próbálnak újra belebújni de az mindenhol szorít
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.10.10. 07:42

SuperDepor írta:a pofám leszakad az ilyen szerény nyilatkozatoktól, Hernádi úr amikor a Debrecen hétszer nyert bajnokságot akkor ők mit nőttek ki ?

emlékszem ők is elsütötték ezt anno, ez egy korszakos menő-manó betegség itthon
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.10.10. 07:45

Savaria1919 írta:
BSTH írta:
Savaria1919 írta:Most a cseh bajnok alapból kijut a BL-be. Ezt meg lehetne esetleg változtatni arra, hogy ez a V4-es győztest illesse meg.

Nem kell selejteznie a cseh bajnoknak? Hopp. Ha így van...nem is tudtam.

Új rendszerben így van, a Viktoria Plzen selejtezők nélkül került be.

de csak azért mert a Bl és az EL-győztes a bajnokságon át is kvalifikálta magát, nincs a cseheknek automatikus helyük csak ha ez a kettő dolog összejön

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2018.10.10. 08:08

Majd ha zsinórban nyernek vagy 10 bajnokságot akkor lehet mondani,hogy kinőtték a magyart, de addig nevetséges!
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2018.10.10. 09:24

"szerinte a Vidi számára a kiscsapatok elleni meccsek nem jelentenek kihívást."
Majd pár percre rá:
"amelyik csütörtökön kiválóan szerepel a Chelsea ellen, utána vasárnap miért kell, hogy átmenjen egy ilyen megalázó vereségen, ezt nem tudjuk"

És valószínűleg tényleg nem érti :D :D
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2018.10.10. 14:31

Szarka írta:
John McClane írta:„Gondoljunk bele, évente kétszer sor kerülne egy Fradi-Slovanra vagy egy MOL-Vidi-Zágráb mérkőzésre, mennyivel érdekesebb volna ez a magyar szurkolók számára”.

Szerintem Hernádi oda sem menne... :)
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2018.10.10. 15:24

John McClane írta:
Szarka írta:

Szerintem Hernádi oda sem menne... :)

Igaz :)
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Rockiton
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Rockiton » 2018.10.10. 16:26

Keményebb meccsekre lenne szükségük, mi? Aztán itthon meg nem győztek halasztgatni a nyáron a kettős terhelés okán.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.10.10. 17:07

gw írta:
Savaria1919 írta:
ManBat írta:Nem kéne

Dehogynem :cool:
[img]https://i.4pcdn.org/pol/1447183414034.jpg[img]

Nem a bajnokságok helyett gondoltam, hanem a nemzetközi kupát pótolni, mert ezekből az országokból nem jut be túl sok a BL-be (pláne így átszervezve), vagy az EL-be. Lenne mondjuk egy 8 csapatos V4 liga (2 minden országból, mondjuk azok, amelyikek a legjobb helyezést érték el a tavalyi bajnokságban, de nem jutottak főtáblára), ősszel lemennének a csoportmeccsek a két négytagú csoportban, utána meg tavasszal a legjobb két továbbjutó elődöntőzne oda-visszavágós rendszerben, aztán lehetne a döntő, 4 évente más-más országban. Április közepére véget is érne, a győztes meg mondjuk kapna egy BL főtáblás helyet (a jelenlegi cseh bajnokét akár).
Szurkolói szempontból szerintem lenne rá igény, a szakmai oldal a kérdéses. Mondjuk idén egy ilyen jött volna össze: Ferencváros, Újpest, Olomouc, Sparta Praha, Slovan Pozsony, Dunaszerdahely, Legia Varsó, Jagellonia

hat hogyne. az aktualis cseh bajnok pedig nyilvan le is mond az indulas jogarol, vagy akar maga a cseh szovetseg, teszem azt egy lengyel csapat kedveert. velhetoen az UEFA sem kifogasolna a dolgot...

Minden csak megállapodás kérdése. De nem muszáj ez a győztesnek járó csoportkör, csak gondoltam úgy mégis nagyobb lenne a tétje ennek a tornának.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.10.10. 17:08

Adamek írta:
Savaria1919 írta:
BSTH írta:Nem kell selejteznie a cseh bajnoknak? Hopp. Ha így van...nem is tudtam.

Új rendszerben így van, a Viktoria Plzen selejtezők nélkül került be.

de csak azért mert a Bl és az EL-győztes a bajnokságon át is kvalifikálta magát, nincs a cseheknek automatikus helyük csak ha ez a kettő dolog összejön

Hoppá! Ezt nem tudtam.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.10.10. 17:14

Savaria1919 írta:
Adamek írta:
Savaria1919 írta:Új rendszerben így van, a Viktoria Plzen selejtezők nélkül került be.

Hoppá! Ezt nem tudtam.

elképesztő bombahír

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.10.10. 17:22

Savaria1919 írta:
Adamek írta:
Savaria1919 írta:Új rendszerben így van, a Viktoria Plzen selejtezők nélkül került be.

Hoppá! Ezt nem tudtam.

Bonyolult dolog ez na.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.10.10. 17:22

Adamek írta:
Savaria1919 írta:
Adamek írta:de csak azért mert a Bl és az EL-győztes a bajnokságon át is kvalifikálta magát, nincs a cseheknek automatikus helyük csak ha ez a kettő dolog összejön

Hoppá! Ezt nem tudtam.

elképesztő bombahír

Döbbenetes!
Őszintén elmondtad!
Csak és kizárólag itt!
Mosley is esélytelen!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.10.10. 17:26

BSTH írta:
Savaria1919 írta:
Adamek írta:de csak azért mert a Bl és az EL-győztes a bajnokságon át is kvalifikálta magát, nincs a cseheknek automatikus helyük csak ha ez a kettő dolog összejön

Hoppá! Ezt nem tudtam.

Bonyolult dolog ez na.

Valószínűleg jobban képbe lennék a dolgokkal, ha a Hali (vagy esetleg valamelyik szimpátiámat élvező külföldi csapat) gyakrabban lenne érdekelt.
- Képes Sport 1940.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.10.10. 17:51

Savaria1919 írta:
BSTH írta:
Savaria1919 írta:Hoppá! Ezt nem tudtam.

Bonyolult dolog ez na.

Valószínűleg jobban képbe lennék a dolgokkal, ha a Hali (vagy esetleg valamelyik szimpátiámat élvező külföldi csapat) gyakrabban lenne érdekelt.

Szerintem én akkor se. Liverpool megy vagy nem. Osztán kész.

Vissza: “www.nb1.hu”