Hivatalosan is tudni, mekkora stadionja lesz a Vasasnak

Adamek
Flegma

Re: Hivatalosan is tudni, mekkora stadionja lesz a Vasasnak

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.01.19. 14:20

Nesi írta:
A Fröccsös írta:
Adamek írta:BKV-Előre

Hangulatos büfé az alagsorban, az megfizethetetlen.

legjobb büfé itthon talán a siófoki, ott szokott lenni zsíros kenyér. legjobb ahol voltam eddig, az Trencsén, 8 féle feles volt

az szép, gondolom csináltál belőle 4 egészest a gyomrodban

amúgy a siófoki fapallós lelátók számomra egy külön kaszt az élvonalban, abban benne van a futballunk minden szépsége
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.01.19. 14:22

Nesi írta:tudtok az ETO stadionnál rondább stadiont mutatni?

Kár érte, pedig látszik, hogy sok pénzt beleöltek, de valami szépérzékűbb tervezőt is felkérhettek volna.
Amúgy ha befejeznék a torzót, sokkal jobban nézne ki.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Nesi
bulgár

HozzászólásSzerző: Nesi » 2017.01.19. 14:28

Maradonapoli írta:

Kár érte, pedig látszik, hogy sok pénzt beleöltek, de valami szépérzékűbb tervezőt is felkérhettek volna.

hokistadion fog épülni, abban nyomnak pénzt, fociba nem fognak.
harmadosztály

Nesi
bulgár

HozzászólásSzerző: Nesi » 2017.01.19. 14:32

Adamek írta:
Nesi írta:
A Fröccsös írta:

legjobb büfé itthon talán a siófoki, ott szokott lenni zsíros kenyér. legjobb ahol voltam eddig, az Trencsén, 8 féle feles volt

az szép, gondolom csináltál belőle 4 egészest a gyomrodban

amúgy a siófoki fapallós lelátók számomra egy külön kaszt az élvonalban, abban benne van a futballunk minden szépsége

nagyon hideg volt, kénytelen voltam sokat inni :(
harmadosztály

A Fröccsös
Légiós

HozzászólásSzerző: A Fröccsös » 2017.01.19. 14:34

Nesi írta:
A Fröccsös írta:
Adamek írta:BKV-Előre

Jó még a Siketek pálya (Goldball Park). Három műfüves van ott, főleg blasz meccsek.

A büfében Gerinél zsírosdeszka és a csúcs a melegszendó 450 forintért, akkora mint egy IFA plató. :)
Vasas FC - Gyõri ETO FC

Nem ülnénk most a gép előtt, ha nem lett volna eléggé körültekintő 1983-ban Sztanyiszlav Petrov....

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.01.19. 14:36

A Fröccsös írta:
Nesi írta:
A Fröccsös írta:

Jó még a Siketek pálya (Goldball Park). Három műfüves van ott, főleg blasz meccsek.

A büfében Gerinél zsírosdeszka és a csúcs a melegszendó 450 forintért, akkora mint egy IFA plató. :)

kettő műfű van, meg egy dzsidvás ex-fű hátul
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

A Fröccsös
Légiós

HozzászólásSzerző: A Fröccsös » 2017.01.19. 14:40

Adamek írta:
A Fröccsös írta:
Nesi írta:legjobb büfé itthon talán a siófoki, ott szokott lenni zsíros kenyér. legjobb ahol voltam eddig, az Trencsén, 8 féle feles volt

kettő műfű van, meg egy dzsidvás ex-fű hátul

Ja, elírtam.

Most is megy a Csillaghegyi TNT, de matiné időpontban...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára A Fröccsös 2017.01.19. 16:17-kor.
Vasas FC - Gyõri ETO FC

Nem ülnénk most a gép előtt, ha nem lett volna eléggé körültekintő 1983-ban Sztanyiszlav Petrov....

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.01.19. 14:51

Nesi írta:
Maradonapoli írta:

hokistadion fog épülni, abban nyomnak pénzt, fociba nem fognak.

az jó lenne, remélem minél több magyar ("nagy")város jelenik majd meg komolyabban a magyar hokiban, emlékszem az ezredforduló környékén is volt csapat Győrben, a Miskolccal vetélkedtek az utolsó előtti helyért általában :D
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.01.19. 15:02

Szpari4Life írta:
dingo írta:
Szpari4Life írta:Hagyjuk is, mert ennek így semmi értelme, teljesen elvakult vagy a témában, négy nap alatt egy értelmes érvet sem tudtál felhozni a bővítés mellett, a válaszokat kikerülöd, ez így csak szófosás.
Pörögsz itt az európai hasonlatokon, holott arra reagáltam azt, hogy mondj egy másik várost, hogy te azt mondtad "Egy ekkora városban, ez nem kiugró mennyiség". Tehát más európai városhoz ne viszonyítsuk. Oké. Magyarhoz sem. Akkor mégis te mihez hasonlítottad, hogy erre a megállapításra jutottál? Ázsiaihoz? Afrikaihoz? Amerikaihoz? Netán egy tál rizshez?
Melyik budapesti csapat - merthogy ugyebár más városhoz nem lehet hasonlítani - kap, kapott "többet", amelyik nem fekszik - mert ugyebár ti nem fekszetek?
Lehet hogy nálatok a családban van 5 bérletes, ami tiszteletre méltó, de az még arra sem jogosít fel, hogy öt férőhelyet követelj, pláne nem az 1600-szorosára.
Legalább azt beláttad, hogy semmi értelme Miskolchoz, Szombathelyhez, stb. hasonlítanod, mert teljesen más téma. Egyrészt ott teljesen más szerepe van egy stadionnak, a városok is indokolják a nagyobbat, meg hát a klubok is jobban megérdemlik - több szurkoló van.
Nehogy félreértsd, nem azt akarom, hogy a Vasasnak ne legyen stadionja, vagy hogy ők nem érdemlik meg. Ha most a Honvéd akarna 20 ezres stadiont, vagy a Szpari 15 ezrest, akkor ugyanezt írnám.

Berlin, Athén,Szófia,Liszabon,Bukarest,London. Berlin, és London lényegesen nagyobb város de arányában hozza ugyanezt. És csak a 10000-nél nagyobbakat néztem.

Mit hoznak? :D

Nem emlékszel már a saját kérdésedre?
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.01.19. 16:40

dingo írta:
Szpari4Life írta:
dingo írta:
Berlin, Athén,Szófia,Liszabon,Bukarest,London. Berlin, és London lényegesen nagyobb város de arányában hozza ugyanezt. És csak a 10000-nél nagyobbakat néztem.

Mit hoznak? :D

Én emlékszem, csak gondoltam meghagyom az esélyét annak, hogy másról beszélsz, de akkor ezek szerint csak szimplán hülyeséget.
Sorold már kérlek akkor a tíz közpénzből épült berlini stadiont, meg a húsz londonit... A többiről nincs infóm, sem kedvem utána nézni, de gyanítom hogy azoknál is hasonló a helyzet - ha tippelnem kellene, akkor városonként max. kettő van.
kanoczrobert.hu

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.01.19. 17:00

A Fröccsös írta:
MindigÚjpest írta:
adrenalin69 írta:Milyen a hozzátok méltó stadion?
Piros kék és nyolcezres bazdmeg. :P Mit nem lehet ezen érteni?

Hogy áll a Szusza? Úgy hallom, hogy februárban mehetünk még Kispestre.

Hogy jön ez ide? Inkább ezt a méltót, ha kifejtenéd!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.01.20. 12:03

Szpari4Life írta:
dingo írta:
Szpari4Life írta:Mit hoznak? :D

Én emlékszem, csak gondoltam meghagyom az esélyét annak, hogy másról beszélsz, de akkor ezek szerint csak szimplán hülyeséget.
Sorold már kérlek akkor a tíz közpénzből épült berlini stadiont, meg a húsz londonit... A többiről nincs infóm, sem kedvem utána nézni, de gyanítom hogy azoknál is hasonló a helyzet - ha tippelnem kellene, akkor városonként max. kettő van.

Szerinted nem kell 8000-es stadion mert:
"Budapesten akkor is legalább két stadionba botlasz, ha csak leugrasz a boltba"

Én egy szót sem szóltam arról miből épült, csupán azt mutattam, hogy más városokban is van ahol több 8000 feletti pálya van. A finanszírozáson lehet persze vitatkozni.

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.01.20. 12:49

dingo írta:
Szpari4Life írta:
dingo írta:

Én egy szót sem szóltam arról miből épült, csupán azt mutattam, hogy más városokban is van ahol több 8000 feletti pálya van. A finanszírozáson lehet persze vitatkozni.

Akkor csak nem én nem emlékszem a saját kérdésemre, merthogy ez nem egy kérdés volt, ráadásul vagy 15 kommenttel lejjebb írtam, mint az általad idézett hozzászólásom van. Szóval vagy szépíteni próbálsz, vagy benéztél csúnyán valamit. :) Egyébként még így sem állná meg a helyét a válaszod, ha ezt a témát vitatnám, vagy kérdeztem volna ilyet, mert pl. Londonban nem hinném, hogy van 20 újépítésű stadion, de szerintem összesen sincs annyi(amit profi futballra használnak).
kanoczrobert.hu

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.01.20. 12:59

Szpari4Life írta:
dingo írta:
Szpari4Life írta:Én emlékszem, csak gondoltam meghagyom az esélyét annak, hogy másról beszélsz, de akkor ezek szerint csak szimplán hülyeséget.

Akkor csak nem én nem emlékszem a saját kérdésemre, merthogy ez nem egy kérdés volt. Egyébként még így sem állná meg a helyét a válaszod, ha ezt a témát vitatnám, mert pl. Londonban nem hinném, hogy van 20 újépítésű stadion, de szerintem összesen sincs annyi(amit profi futballra használnak).

Nem is mondtam hogy új mind. És Londonban 12 db van ami 10000 fölötti.

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.01.20. 14:57

dingo írta:
Szpari4Life írta:
dingo írta:

Akkor csak nem én nem emlékszem a saját kérdésemre, merthogy ez nem egy kérdés volt. Egyébként még így sem állná meg a helyét a válaszod, ha ezt a témát vitatnám, mert pl. Londonban nem hinném, hogy van 20 újépítésű stadion, de szerintem összesen sincs annyi(amit profi futballra használnak).

Nem is mondtam hogy új mind. És Londonban 12 db van ami 10000 fölötti.

Na de akkor megint:
Mit hoznak? :D Most akkor ez mire válasz? Vagy ezt mire írtad? Merthogy arányaiban sehogy sem stimmel. Oké, hogy London háromszor akkora, mint Budapest, de laknak ott ötször annyian. Nem értem az összehasonlításodat, itt négy új, közpénzből épült stadion, ott meg 12 db 10 ezer feletti( mondjuk én csak 11-et találtam), és? :D Ez így sehogy sem jó. :) Ha nem azt nézed, hogy hány épült ott közpénzből, akkor meg nem csak 4 stadion van Budapesten. Amúgy meg London a világ legnagyobb futballvárosa, 6 PL-csapattal, meg egy Olimpiával a háta mögött. Még hozzájuk képest is arányaiban jócskán több stadion épült a mi fővárosunkban.
kanoczrobert.hu

Vissza: “www.nb1.hu”