dingo írta:Szpari4Life írta:dingo írta:
Szerinted nem kell 8000-es stadion mert:
"Budapesten akkor is legalább két stadionba botlasz, ha csak leugrasz a boltba"
Én egy szót sem szóltam arról miből épült, csupán azt mutattam, hogy más városokban is van ahol több 8000 feletti pálya van. A finanszírozáson lehet persze vitatkozni.
Akkor csak nem én nem emlékszem a saját kérdésemre, merthogy ez nem egy kérdés volt. Egyébként még így sem állná meg a helyét a válaszod, ha ezt a témát vitatnám, mert pl. Londonban nem hinném, hogy van 20 újépítésű stadion, de szerintem összesen sincs annyi(amit profi futballra használnak).
Nem is mondtam hogy új mind. És Londonban 12 db van ami 10000 fölötti.
Na de akkor megint:
Mit hoznak? :D Most akkor ez mire válasz? Vagy ezt mire írtad? Merthogy arányaiban sehogy sem stimmel. Oké, hogy London háromszor akkora, mint Budapest, de laknak ott ötször annyian. Nem értem az összehasonlításodat, itt négy új, közpénzből épült stadion, ott meg 12 db 10 ezer feletti( mondjuk én csak 11-et találtam), és? :D Ez így sehogy sem jó. :) Ha nem azt nézed, hogy hány épült ott közpénzből, akkor meg nem csak 4 stadion van Budapesten. Amúgy meg London a világ legnagyobb futballvárosa, 6 PL-csapattal, meg egy Olimpiával a háta mögött. Még hozzájuk képest is arányaiban jócskán több stadion épült a mi fővárosunkban.