Vidi: eldőlt Dzsudzsák sorsa!

velasco
Tartalék

Re: Vidi: eldőlt Dzsudzsák sorsa!

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.05. 21:22

SAW írta:
velasco írta:
Savaria1919 írta:Némi önellentmondást vélek felfedezni. Előbb azt írtad, hogy Fradista vagy, tehát Fradi szurkoló.

nyilván idézőjelben értve. soha nem voltam semmilyen klubnak a szimpatizánsa.

Tehát a te értelmezésedben a fradista az nem szimpatizáns?

"fradista" így érthető?

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.09.05. 21:29

velasco írta:
SAW írta:
velasco írta:nyilván idézőjelben értve. soha nem voltam semmilyen klubnak a szimpatizánsa.

Tehát a te értelmezésedben a fradista az nem szimpatizáns?

"fradista" így érthető?

Így a legérthetetlenebb, mert megfelelő körülírás nélkül ez akárhogy használható, magyarázható.
Akkor már a lényeghez közelebbinek érzem, hogy "mostanában főleg Ftc meccset nézek".
Az is perverz dolog, de legalább hitelesen adja az átmeneti hobbi jellegét a dolognak, ami sűrűn forduló változók mentén teszi le sekélyes voksát.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.05. 22:06

SAW írta:
velasco írta:
SAW írta:Tehát a te értelmezésedben a fradista az nem szimpatizáns?

"fradista" így érthető?

Így a legérthetetlenebb, mert megfelelő körülírás nélkül ez akárhogy használható, magyarázható.
Akkor már a lényeghez közelebbinek érzem, hogy "mostanában főleg Ftc meccset nézek".
Az is perverz dolog, de legalább hitelesen adja az átmeneti hobbi jellegét a dolognak, ami sűrűn forduló változók mentén teszi le sekélyes voksát.

nem kell a lárifári. el sem olvasom. a rebrov által képviselt játékstílus és filozófia miatt jelenleg a fradi az a csapat itthon akinek tetszik a játéka és ezért szimpatizálok velük jelenleg. szimpi még a honvéd a kis pénzhez képesti nagy sikerek miatt, szimpi a loki a sok saját nevelés miatt, és szimpi a kövesd a masszív futballja és kuttor munkája miatt. az mtk-t elismerem és tisztelem a hosszú évtizedeken át megtartott stílusa és a saját nevelései miatt. az újpest a bátor futballja és zsótér lelkes játéka miatt. a diósgyőrnek tetszik a lelkes és itthon népes szurkolótábora, de a fernando által erőltetett stílusa nem. a hali nagyjából közömbös, bár az hogy szinte egy öregfiúk csapatot csinált Hipp az nem annyira tetszik. a puskás, a paks, a várda és a vidi kimondottan unszimpatikus, de fehérvárnak legalább vannak igazi szurkolói, még ha egyre kevesebben is. ha így sem világos, nem az én problémám, de ezeket a pzslicsáré agymenéseket nem fogom elolvasni, mert rohadt fárasztóak és sokat kell olvasni de végül nem mondanak semmit.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.09.05. 22:10

velasco írta:
velasco írta:
ManBat írta:Értem én, hogy most már a fradizmusodat sem leplezed a régi-új énedből, de minden elismerésem, ha arcbaköpés nélkül a tükörbe vagy képes mondani, hogy Sigér eredetileg nem azért lett odaigazolva, hogy máshová ne vigyék el alapembernek, csak elfogyott mindenki előle.

sigért és heistert azért vitték oda mert nem tudták hangyát és bereczet. én a fradin inkább azt érzem, hogy ők nem aljas indok miatt vesznek magyar játékosokat, hanem mert inkább preferálnák a magyarokat a csapatban a légiósok helyett. aztán lehet ők is akkora aljas gecik mint kovács zotya.

amugy csak újabban vagyok fradista. rebrov kinevezése és a vidi elgusztustalanodása óta.

:D :D
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.09.05. 22:14

velasco írta:a Hali nagyjából közömbös, bár az hogy szinte egy öregfiúk csapatot csinált Hipp az nem annyira tetszik.

Az elődei (főleg Pacsi) csináltak tinibrigádot, pont a középső korosztály (24 - 30 évesek) hiányzott a csapatból. Ezt pótolta Hipp. Ugyanakkor továbbra is maradtak fiatalok a csapatban: Bamgboye, Jancsó, Rácz, Németh Márió
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.09.05. 22:16

velasco írta:
SAW írta:
velasco írta:"fradista" így érthető?

nem kell a lárifári. el sem olvasom. a rebrov által képviselt játékstílus és filozófia miatt jelenleg a fradi az a csapat itthon akinek tetszik a játéka és ezért szimpatizálok velük jelenleg. szimpi még a honvéd a kis pénzhez képesti nagy sikerek miatt, szimpi a loki a sok saját nevelés miatt, és szimpi a kövesd a masszív futballja és kuttor munkája miatt. az mtk-t elismerem és tisztelem a hosszú évtizedeken át megtartott stílusa és a saját nevelései miatt. az újpest a bátor futballja és zsótér lelkes játéka miatt. a diósgyőrnek tetszik a lelkes és itthon népes szurkolótábora, de a fernando által erőltetett stílusa nem. a hali nagyjából közömbös, bár az hogy szinte egy öregfiúk csapatot csinált Hipp az nem annyira tetszik. a puskás, a paks, a várda és a vidi kimondottan unszimpatikus, de fehérvárnak legalább vannak igazi szurkolói, még ha egyre kevesebben is. ha így sem világos, nem az én problémám, de ezeket a pzslicsáré agymenéseket nem fogom elolvasni, mert rohadt fárasztóak és sokat kell olvasni de végül nem mondanak semmit.

Ha három sort el sem olvasol, de válaszolsz rá, akkor hogyan lehet ezt komolyan venni?

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.09.05. 22:17

Cselszky írta:
velasco írta:
velasco írta:sigért és heistert azért vitték oda mert nem tudták hangyát és bereczet. én a fradin inkább azt érzem, hogy ők nem aljas indok miatt vesznek magyar játékosokat, hanem mert inkább preferálnák a magyarokat a csapatban a légiósok helyett. aztán lehet ők is akkora aljas gecik mint kovács zotya.

amugy csak újabban vagyok fradista. rebrov kinevezése és a vidi elgusztustalanodása óta.

:D :D

Ne rontsd el idejekorán, légyszi!

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.05. 22:17

SAW írta:
velasco írta:
SAW írta:Így a legérthetetlenebb, mert megfelelő körülírás nélkül ez akárhogy használható, magyarázható.

Ha három sort el sem olvasol, de válaszolsz rá, akkor hogyan lehet ezt komolyan venni?

sehogy. minden lehetséges és annak az ellenkezője is.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.05. 22:21

Savaria1919 írta:
velasco írta:a Hali nagyjából közömbös, bár az hogy szinte egy öregfiúk csapatot csinált Hipp az nem annyira tetszik.

Az elődei (főleg Pacsi) csináltak tinibrigádot, pont a középső korosztály (24 - 30 évesek) hiányzott a csapatból. Ezt pótolta Hipp. Ugyanakkor továbbra is maradtak fiatalok a csapatban: Bamgboye, Jancsó, Rácz, Németh Márió

igen ezt beszéltük a múltkor. azért 33-35 éves szélsőjátékosokkal felállni igencsak meredek. király is kezd önmaga paródiája lenni sajnos.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.09.05. 22:25

velasco írta:
Savaria1919 írta:

igen ezt beszéltük a múltkor. azért 33-35 éves szélsőjátékosokkal felállni igencsak meredek. Király is kezd önmaga paródiája lenni sajnos.

Kire gondolsz?
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.05. 22:25

Savaria1919 írta:
velasco írta:
Savaria1919 írta:Az elődei (főleg Pacsi) csináltak tinibrigádot, pont a középső korosztály (24 - 30 évesek) hiányzott a csapatból. Ezt pótolta Hipp. Ugyanakkor továbbra is maradtak fiatalok a csapatban: Bamgboye, Jancsó, Rácz, Németh Márió

igen ezt beszéltük a múltkor. azért 33-35 éves szélsőjátékosokkal felállni igencsak meredek. Király is kezd önmaga paródiája lenni sajnos.

Kire gondolsz?

schimmer, bosnjak, halmosi

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.09.05. 22:28

velasco írta:
SAW írta:
velasco írta:nem kell a lárifári. el sem olvasom. a rebrov által képviselt játékstílus és filozófia miatt jelenleg a fradi az a csapat itthon akinek tetszik a játéka és ezért szimpatizálok velük jelenleg. szimpi még a honvéd a kis pénzhez képesti nagy sikerek miatt, szimpi a loki a sok saját nevelés miatt, és szimpi a kövesd a masszív futballja és kuttor munkája miatt. az mtk-t elismerem és tisztelem a hosszú évtizedeken át megtartott stílusa és a saját nevelései miatt. az újpest a bátor futballja és zsótér lelkes játéka miatt. a diósgyőrnek tetszik a lelkes és itthon népes szurkolótábora, de a fernando által erőltetett stílusa nem. a hali nagyjából közömbös, bár az hogy szinte egy öregfiúk csapatot csinált Hipp az nem annyira tetszik. a puskás, a paks, a várda és a vidi kimondottan unszimpatikus, de fehérvárnak legalább vannak igazi szurkolói, még ha egyre kevesebben is. ha így sem világos, nem az én problémám, de ezeket a pzslicsáré agymenéseket nem fogom elolvasni, mert rohadt fárasztóak és sokat kell olvasni de végül nem mondanak semmit.

Nem hozol felelős döntést.
Vagy vállaltan lépj ki a párbeszédből vagy vidd tovább, de akkor azt tartalommal.
Ismertem REAC drukkert, aki dolgozott a klubért, vállalta nehéz helyzetekben is. Aztán mégis metamorfózisba futott, de okolta.

De ez a felelősségvállalás nélküli helyezkedés nekem nem tűnik annyira megalapozottnak, mint amilyen erős alapokat kísérelsz meg láttatni a vélemény nyilvánításaid kapcsán.
Egyfajta elköteleződés szükségeltetik a hitelességhez.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.05. 22:35

SAW írta:
velasco írta:
SAW írta:Ha három sort el sem olvasol, de válaszolsz rá, akkor hogyan lehet ezt komolyan venni?

Vagy vállaltan lépj ki a párbeszédből vagy vidd tovább, de akkor azt tartalommal.
Ismertem REAC drukkert, aki dolgozott a klubért, vállalta nehéz helyzetekben is. Aztán mégis metamorfózisba futott, de okolta.

De ez a felelősségvállalás nélküli helyezkedés nekem nem tűnik annyira megalapozottnak, mint amilyen erős alapokat kísérelsz meg láttatni a vélemény nyilvánításaid kapcsán.

már leírtam, hogy egy klubnak sem vagyok szurkolója, és egyikhez sem kötnek érzelmek. szeretem a látványos, izgalmas, iramos kreatív támadófocit és a sportszerű, korrekt játékot. amelyik csapat hasonlót játszik, azzal tudok rokonszenvezni. ez jelenleg elit szinten a liverpool, itthon pedig a fradinál kezd hasonló kialakulni. illetve azokat a csapatokat is bírom, akiknek van tábora.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.09.05. 22:37

velasco írta:
Savaria1919 írta:
velasco írta:igen ezt beszéltük a múltkor. azért 33-35 éves szélsőjátékosokkal felállni igencsak meredek. Király is kezd önmaga paródiája lenni sajnos.

Kire gondolsz?

Schimmer, Bosnjak, Halmosi

Bosnjak és Schimi azon kevesek között vannak, akik rendre jó teljesítményt nyújtottak eddig ebben a szezonban. Cucu 20-30 perceket játszik max, csereként.
- Képes Sport 1940.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.05. 22:38

Savaria1919 írta:
velasco írta:
Savaria1919 írta:Kire gondolsz?

Schimmer, Bosnjak, Halmosi

Bosnjak és Schimi azon kevesek között vannak, akik rendre jó teljesítményt nyújtottak eddig ebben a szezonban. Cucu 20-30 perceket játszik max, csereként.

így rendben

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.09.05. 22:42

velasco írta:
SAW írta:
velasco írta:sehogy. minden lehetséges és annak az ellenkezője is.

már leírtam, hogy egy klubnak sem vagyok szurkolója, és egyikhez sem kötnek érzelmek. szeretem a látványos, izgalmas, iramos kreatív támadófocit és a sportszerű, korrekt játékot. amelyik csapat hasonlót játszik, azzal tudok rokonszenvezni. ez jelenleg elit szinten a liverpool, itthon pedig a fradinál kezd hasonló kialakulni. illetve azokat a csapatokat is bírom, akiknek van tábora.

Egy tizenéves veszett el benned, te vagy a FIFA és az UEFA eszménye.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.05. 22:43

SAW írta:
velasco írta:
SAW írta:Nem hozol felelős döntést.

talán mert nem felejtettem el, hogy ez egy JÁTÉK

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.09.05. 22:55

velasco írta:
SAW írta:
velasco írta:már leírtam, hogy egy klubnak sem vagyok szurkolója, és egyikhez sem kötnek érzelmek. szeretem a látványos, izgalmas, iramos kreatív támadófocit és a sportszerű, korrekt játékot. amelyik csapat hasonlót játszik, azzal tudok rokonszenvezni. ez jelenleg elit szinten a liverpool, itthon pedig a fradinál kezd hasonló kialakulni. illetve azokat a csapatokat is bírom, akiknek van tábora.

talán mert nem felejtettem el, hogy ez egy JÁTÉK

Mindent elfelejtettél, úgy tűnik.

Vissza: “www.nb1.hu”