velasco írta:SAW írta:velasco írta:nem kell a lárifári. el sem olvasom. a rebrov által képviselt játékstílus és filozófia miatt jelenleg a fradi az a csapat itthon akinek tetszik a játéka és ezért szimpatizálok velük jelenleg. szimpi még a honvéd a kis pénzhez képesti nagy sikerek miatt, szimpi a loki a sok saját nevelés miatt, és szimpi a kövesd a masszív futballja és kuttor munkája miatt. az mtk-t elismerem és tisztelem a hosszú évtizedeken át megtartott stílusa és a saját nevelései miatt. az újpest a bátor futballja és zsótér lelkes játéka miatt. a diósgyőrnek tetszik a lelkes és itthon népes szurkolótábora, de a fernando által erőltetett stílusa nem. a hali nagyjából közömbös, bár az hogy szinte egy öregfiúk csapatot csinált Hipp az nem annyira tetszik. a puskás, a paks, a várda és a vidi kimondottan unszimpatikus, de fehérvárnak legalább vannak igazi szurkolói, még ha egyre kevesebben is. ha így sem világos, nem az én problémám, de ezeket a pzslicsáré agymenéseket nem fogom elolvasni, mert rohadt fárasztóak és sokat kell olvasni de végül nem mondanak semmit.
Ha három sort el sem olvasol, de válaszolsz rá, akkor hogyan lehet ezt komolyan venni?
sehogy. minden lehetséges és annak az ellenkezője is.
Nem hozol felelős döntést.
Vagy vállaltan lépj ki a párbeszédből vagy vidd tovább, de akkor azt tartalommal.
Ismertem REAC drukkert, aki dolgozott a klubért, vállalta nehéz helyzetekben is. Aztán mégis metamorfózisba futott, de okolta.
De ez a felelősségvállalás nélküli helyezkedés nekem nem tűnik annyira megalapozottnak, mint amilyen erős alapokat kísérelsz meg láttatni a vélemény nyilvánításaid kapcsán.
Egyfajta elköteleződés szükségeltetik a hitelességhez.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.