velasco írta:Milito írta:velasco írta:Reggie teljesen képtelen magyarázatán kívül én csak vagdalkozást olvastam
Akkor vagy visszaolvasod a hozzászólásokat, beleértve a nem vagdalkozásokat, vagy hagyod a francba az egészet.
Megtettem. Reggie trollkodásán, párak moralizálásán, bezzegezésén, személyemet támadó lehordásán, frappánsnak szánt fröcsögésén kívül nem volt olyan hozzászólás ami érdemben megcáfolta volna az iránti állításomat, hogy Szalai részéről Boateng átjátszása egy bődületes hakni eredményeként jött létre.
Ezzel együtt én is örültem és innen is gratulálok neki a gólhoz, továbbá sikeres, sérülésmentes szezont a klubcsapatával és a válogatottal, ahol bízom benne minél kevesebbet fogjuk látni. Viszont az éremnek mindig két oldala van, és a kritikai érzék erőltetett alacsonyabb hőfokra szabályozása sosem tett jót semminek.
Három lépésből állt az akciója. Az első egy klasszis csel volt. Tudatos, célirányos, sikeres. A második az utolsó védő (Boateng) átjátszása. Az elképzelés tudatos, a kivitelezés nem volt sikeres, bejátszott a szerencse faktor, így összességében mégis sikeres lett. A harmadik a kapura lövés: erős, pontos, sikeres.
Ahogy látjuk, egy soklépéses folyamat eredménye volt a gyönyörű gól, mely lépések közül egybe bejátszott némi szerencse is.
Te mit csinálsz? Marginálisan megemlíted (persze csak azért, hogy hivatkozhass rá, amikor valaki megemlíti, hogy baszol a többi részére az eseménynek), szóval marginálisan megemlíted, hogy a többi lépés az szép volt. Ugyanakkor hosszasan lovagolsz azon a lépésen, amiben bejátszott egy kis szerencse, azért, hogy igazold: Szalai egy szar játékos.
Úgy gondolom, hogy láttuk már mindannyian, hogy Szalai nagyon ügyetlen tud lenni, de jelen esetben egyszerűen törött lábú őzgidaként csetlik-botlik az érvelésed (asszem
Hamis kompozíció / felosztás, de nem biztos).