Négy gól volt a Loki-Balmazon

Cselszky
Aranylabdás

Re: Négy gól volt a Loki-Balmazon

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.07.07. 17:43

beroka írta:
Reginald McFreez írta:
beroka írta:Tabakovics megsérült. Kihagyja az egész szezont úgy néz ki....
Bényei után Ő is.
De nem baj ott van Szécsi meg a Haris gyerek :)))

Hogy is mondjam?
Érdekes évünk lesz....

majd kölcsönkérjük ManBattól meg Dzsottitól a Nagy Nyavalygóskönyvet, oszt felolvasunk belőle. Nem lesz gond.

Nyavalyogjon a fene. Ez már rég nem az a csapat akiért lelkesedik az ember. Legyen meg a kiesés és kezdjük már végre el Szimat nélkül. Egy picit legyen már szerethető és tisztességes a csapat. Ennyi a vágy csak. Ha NB2-ig kell érte menni akkor menjünk.

Ha innen nézzük, akkor a tavaly összeállt csapatunk szerintem pont "szerethető" (talán Tőzsért leszámítva), számos debreceni kötődésű játékossal, de a nem ilyenek zöme is normálisnak tűnik. A korábbi légiósdömping (már a nevükre sem nagyon emlékszem) megszűnt, és pl. a kerékkötő Holman is elhúzott. A tisztességük kapcsán sem hallottam kérdőjeleket, esetleg az utolsó pár meccs lehet elgondolkodtató, de ha akkor történt valami, azt felülről kényszeríthették rájuk. Más kérdés, hogy ez összességében nem elég a lelkesedéshez, bár a hazai futballviszonyok miatt szerintem más csapat szurkolójaként sem lennék képes lelkesedni.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2018.07.07. 17:47

beroka írta:Tabakovics megsérült. Kihagyja az egész szezont úgy néz ki....
Bényei után Ő is.
De nem baj ott van Szécsi meg a Haris gyerek :)))

Hogy is mondjam?
Érdekes évünk lesz....

Harissal mi a gond?
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

beroka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: beroka » 2018.07.07. 18:26

Cselszky írta:
beroka írta:
Reginald McFreez írta:majd kölcsönkérjük ManBattól meg Dzsottitól a Nagy Nyavalygóskönyvet, oszt felolvasunk belőle. Nem lesz gond.

Nyavalyogjon a fene. Ez már rég nem az a csapat akiért lelkesedik az ember. Legyen meg a kiesés és kezdjük már végre el Szimat nélkül. Egy picit legyen már szerethető és tisztességes a csapat. Ennyi a vágy csak. Ha NB2-ig kell érte menni akkor menjünk.

Ha innen nézzük, akkor a tavaly összeállt csapatunk szerintem pont "szerethető" (talán Tőzsért leszámítva), számos debreceni kötődésű játékossal, de a nem ilyenek zöme is normálisnak tűnik. A korábbi légiósdömping (már a nevükre sem nagyon emlékszem) megszűnt, és pl. a kerékkötő Holman is elhúzott. A tisztességük kapcsán sem hallottam kérdőjeleket, esetleg az utolsó pár meccs lehet elgondolkodtató, de ha akkor történt valami, azt felülről kényszeríthették rájuk. Más kérdés, hogy ez összességében nem elég a lelkesedéshez, bár a hazai futballviszonyok miatt szerintem más csapat szurkolójaként sem lennék képes lelkesedni.

A tavaszi szezon nem a tisztességről szólt.
Ha fentről ha lentről jött a "parancs".
Ez elrontotta az ősszel felépített képet.

Vissza: “www.nb1.hu”