beroka írta:Reginald McFreez írta:beroka írta:Tabakovics megsérült. Kihagyja az egész szezont úgy néz ki....
Bényei után Ő is.
De nem baj ott van Szécsi meg a Haris gyerek :)))
Hogy is mondjam?
Érdekes évünk lesz....
majd kölcsönkérjük ManBattól meg Dzsottitól a Nagy Nyavalygóskönyvet, oszt felolvasunk belőle. Nem lesz gond.
Nyavalyogjon a fene. Ez már rég nem az a csapat akiért lelkesedik az ember. Legyen meg a kiesés és kezdjük már végre el Szimat nélkül. Egy picit legyen már szerethető és tisztességes a csapat. Ennyi a vágy csak. Ha NB2-ig kell érte menni akkor menjünk.
Ha innen nézzük, akkor a tavaly összeállt csapatunk szerintem pont "szerethető" (talán Tőzsért leszámítva), számos debreceni kötődésű játékossal, de a nem ilyenek zöme is normálisnak tűnik. A korábbi légiósdömping (már a nevükre sem nagyon emlékszem) megszűnt, és pl. a kerékkötő Holman is elhúzott. A tisztességük kapcsán sem hallottam kérdőjeleket, esetleg az utolsó pár meccs lehet elgondolkodtató, de ha akkor történt valami, azt felülről kényszeríthették rájuk. Más kérdés, hogy ez összességében nem elég a lelkesedéshez, bár a hazai futballviszonyok miatt szerintem más csapat szurkolójaként sem lennék képes lelkesedni.