HozzászólásSzerző: John McClane » 2018.07.06. 17:59
Én bírtam,elég értelmes gyerek és,amikor a Karlsruhéban nyomta a posztján a bundesliga legjobbjai között volt a posztján,de Stuttgartban és Dortmundban is volt 10+ gólpasszos szezonja,sajnos a sérülésekkel azért neki is meggyűlt a baja,amúgy komolyabb pályafutás is benne lett volna.Mondjuk szégyenkeznie így sincs oka,sajnos a maiak már inkább csak álmodnak közel 150 bundesliga meccsről...
Hiányérzetem azért van vele kapcsolatban,mert a válogatottban ő is azok közé tartozott,aki nem tudta hozni az,amit a klubcsapatában,persze ez nem feltétlenül csak az ő sara.
Szakkommentátorként meg szerintem kifejezetten jó,jól beszél és jó meglátásai vannak.Tudatosan készül a sport utáni életre is,sportvezetőként vagy edzőként örülnék,ha a tapasztalatait,kapcsolatait a Fradiban hasznosítaná.Például neki szerintem a sportigazgatói poszt nagyon feküdne,felnőtt csapat irányításához lehet nem elég vehemens.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer