Visszavonul Hajnal Tamás, pazarul búcsúznak tőle - videó

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.07.06. 10:08

Gera Zoltán után újabb nagy alakja távozik a magyar focinak.

Befejezi pályafutását a Ferencváros kiválósága, az 59-szeres válogatott, magyar bajnok irányító középpályás, Hajnal Tamás - közölte a fradi.hu.

Gera Zoltánt követően újabb nagy alak akasztja tehát szögre a stoplist. Hajnal 22 éves profi karrierje során megjárta a Bundesligát, majd 2014-ben hazatért anyacsapatához. A mögöttünk hagyott idényben sérülés hátráltatta, de az utolsó hazai bajnokin, a DVTK ellen a hajrában csereként pályára léphetett - gólt szerzett. Mint kiderült, ez volt az utolsó találat pályafutása során. 

Cselszky
Aranylabdás

Re: Visszavonul Hajnal Tamás, pazarul búcsúznak tőle - videó

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.07.06. 12:01

Úgy 30 éves koráig szép pályát futott be, az utolsó időszaka már komolytalan volt. Értelmes figura, hasznot hajthatna a magyar futballnak.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2018.07.06. 12:20

A 'Lauternben meg Karlsruhéban nagy király volt! :cool:
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.07.06. 12:27

voltak egész jó meccsei a bundásban
remélem lesz belőle valami edzőféleség
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.07.06. 12:30

Adamek írta:voltak egész jó meccsei a bundásban

Ha jól emlékszem, sportmenedzseri sulit végez, nemzetközi oktatásban. UEFA, FIFA nem is tudom.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.07.06. 12:34

BSTH írta:
Adamek írta:voltak egész jó meccsei a bundásban

Ha jól emlékszem, sportmenedzseri sulit végez, nemzetközi oktatásban. UEFA, FIFA nem is tudom.

IFA-n tanul vezetni
jövőre jön a pótos Kamaz aztán a billencses ZIL
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2018.07.06. 13:13

Cselszky írta:Úgy 30 éves koráig szép pályát futott be, az utolsó időszaka már komolytalan volt. Értelmes figura, hasznot hajthatna a magyar futballnak.

Én is így látom. Tisztes Bundes karrier, és várhatóian egy jobb edző válik belőle, mint a mostani kínálatból. Sok sikert hozzá.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.07.06. 14:04

Szarka írta:
Cselszky írta:Úgy 30 éves koráig szép pályát futott be, az utolsó időszaka már komolytalan volt. Értelmes figura, hasznot hajthatna a magyar futballnak.

Én is így látom. Tisztes Bundes karrier, és várhatóian egy jobb edző válik belőle, mint a mostani kínálatból. Sok sikert hozzá.

http://m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i ... tt-2607227

beroka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: beroka » 2018.07.06. 15:39

Kihozta a maximumot a pályafutásából a németeknél utána már csak bohóckodott.
Sok sikert neki a civil életben!

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2018.07.06. 17:34

Maradonapoli írta:A 'Lauternben meg Karlsruhéban nagy király volt! :cool:

A Dortmundban is volt egy jó fél szezonja.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2018.07.06. 17:59

Én bírtam,elég értelmes gyerek és,amikor a Karlsruhéban nyomta a posztján a bundesliga legjobbjai között volt a posztján,de Stuttgartban és Dortmundban is volt 10+ gólpasszos szezonja,sajnos a sérülésekkel azért neki is meggyűlt a baja,amúgy komolyabb pályafutás is benne lett volna.Mondjuk szégyenkeznie így sincs oka,sajnos a maiak már inkább csak álmodnak közel 150 bundesliga meccsről...
Hiányérzetem azért van vele kapcsolatban,mert a válogatottban ő is azok közé tartozott,aki nem tudta hozni az,amit a klubcsapatában,persze ez nem feltétlenül csak az ő sara.
Szakkommentátorként meg szerintem kifejezetten jó,jól beszél és jó meglátásai vannak.Tudatosan készül a sport utáni életre is,sportvezetőként vagy edzőként örülnék,ha a tapasztalatait,kapcsolatait a Fradiban hasznosítaná.Például neki szerintem a sportigazgatói poszt nagyon feküdne,felnőtt csapat irányításához lehet nem elég vehemens.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.07.06. 18:04

John McClane írta:Én bírtam,elég értelmes gyerek és,amikor a Karlsruhéban nyomta a posztján a bundesliga legjobbjai között volt a posztján,de Stuttgartban és Dortmundban is volt 10+ gólpasszos szezonja,sajnos a sérülésekkel azért neki is meggyűlt a baja,amúgy komolyabb pályafutás is benne lett volna.Mondjuk szégyenkeznie így sincs oka,sajnos a maiak már inkább csak álmodnak közel 150 bundesliga meccsről...
Hiányérzetem azért van vele kapcsolatban,mert a válogatottban ő is azok közé tartozott,aki nem tudta hozni az,amit a klubcsapatában,persze ez nem feltétlenül csak az ő sara.
Szakkommentátorként meg szerintem kifejezetten jó,jól beszél és jó meglátásai vannak.Tudatosan készül a sport utáni életre is,sportvezetőként vagy edzőként örülnék,ha a tapasztalatait,kapcsolatait a Fradiban hasznosítaná.Például neki szerintem a sportigazgatói poszt nagyon feküdne,felnőtt csapat irányításához lehet nem elég vehemens.

érdekes egyébként, az ő generációja valami bitang jól el lett találva egyéniben az előtte és utána jövő magyar játékosokhoz képest (Gera, Dárdai, Szélesi, Babos, Fülöp, Priskin, Huszti, Vanczák és ő), ha csak feleannyira lettek volna annyira szervezettek és égtek volna tűzben, mint a Dárdai-Storck csapat, sztem csípőből kint lehettek volna a 2008-as Eb-n
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2018.07.06. 18:06

ManBat írta:
John McClane írta:Én bírtam,elég értelmes gyerek és,amikor a Karlsruhéban nyomta a posztján a bundesliga legjobbjai között volt a posztján,de Stuttgartban és Dortmundban is volt 10+ gólpasszos szezonja,sajnos a sérülésekkel azért neki is meggyűlt a baja,amúgy komolyabb pályafutás is benne lett volna.Mondjuk szégyenkeznie így sincs oka,sajnos a maiak már inkább csak álmodnak közel 150 bundesliga meccsről...

érdekes egyébként, az ő generációja valami bitang jól el lett találva egyéniben az előtte és utána jövő magyar játékosokhoz képest (Gera, Dárdai, Szélesi, Babos, Fülöp, Priskin, Huszti, Vanczák és ő), ha csak feleannyira lettek volna annyira szervezettek és égtek volna tűzben, mint a Dárdai-Storck csapat, sztem csípőből kint lehettek volna a 2008-as Eb-n

Az akadémiai rendszer teljes csőd,még a korábbi szint is csak álom lett.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.07.06. 18:17

Maradonapoli írta:A 'Lauternben meg Karlsruhéban nagy király volt! :cool:

Megedzettük Nyergesújfalun.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Vissza: “www.nb1.hu”