BlancoAgilon38 írta:Xabi írta:A kurva anyátok. Elküldtetek minden Fradistát (Jova, Busai, Gyömbér), nincs több ellenszél. De majd Man Utd/Ferencváros kolléga megvédi az ELNÖK urat.
OROsz, Kubatov, Nyíri, TAKARODJATOK!
Nekem Jova nem hiányozna.
Csak menozni akart egy kis takaroggyozassal Xabi.
Jova noveresi ugybe keveredett,szerintem nb1-ben nem is kap egy ilyen utan szerzodest,ha nem ilyen hulye siman lehetett volna o masodik kapus,mert az nyilvanvalo,hogy Dibusz jobb tole.
Jova helyere jott a szinten nem tul jo,de legalabb annyira fradista,sajatnevelesu Holczer.
Gyomber szerintem kifejezetten halas a vezetesnek,hogy sulyos serulten is szerzodest hosszabbitottak vele,pedig gond nelkul elkuldhettek volna.Megvarta,hogy jatszik-e majd o maga mondta,hogy azert akar elmenni,mert jatszani akar,ha valaki o gond nelkul maradhatott volna,mert az egesz klub nagy kedvence volt.
Busait meg igazabol mar reg el lehetett volna kuldeni,de mindig visszakuzdotte magat,az ittas balesete utan meg Vargaval egyutt el is kellett volna zavarni.
Vargat az ittas vezetesert,Busait meg a videoert amit utana csinaltak,de valamiert mindketto kapott meg eselyt,pedig Busai eseteben meg szakmai oka sem lehetett.
Szerintem lehet,hogy most sem megy el,mert ebbol a cserebol nem lesz semmi,a Diosgyor pont belso kozeppalyas poszton all jol,Bognarnak meg lejar a szerzodese nyaron,ha valoban jonni akar alair egy eloszerzodest es nyaron jon ingyen,de akkor meg a Diosgyor is jobban jar,ha keveset is,de kap valamennyi penzt most.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer