Csereüzletet köthet a Fradi és a Diósgyőr

inreallife
Sztár

Re: Csereüzletet köthet a Fradi és a Diósgyőr

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.01.03. 14:47

RC írta:Gyömbér ennyire leépült? Pár éve még csapatkapitány volt a bronzot nyerő csapatnál.

a csk es a jatektudas nincs kez a kezben. gyomber sose volt jo, meg annyira sem, hogy a valogatottban megjelenjen. marpedig a csapattarsai nagyresze mind osszeszedett par alkalmat...
kubatov takarodj!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.01.06. 21:01

úgy látszik, még az NB II is vonzóbb nálunk

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... ba-2545147

szar év lesz ez
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.01.06. 21:43

ManBat írta:úgy látszik, még az NB II is vonzóbb nálunk

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... ba-2545147

szar év lesz ez

jajmá ManBat Úr, mindenki tudja, hogy a névtolvaj akadémia bárkire rá tud ígérni, akit akarnak megszereznek, ennyi
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.01.06. 23:04

RC írta:Gyömbér ennyire leépült? Pár éve még csapatkapitány volt a bronzot nyerő csapatnál.

ennyire nem szar azért, jó erős közepes spíler, a hazai iramhoz megfelelő, de többre nem
viszont van egy kurva nagy hibája, a jelenlegi klubfilozófiától idegen módon ő fradista
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Xabi
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Xabi » 2017.01.07. 00:23

A kurva anyátok. Elküldtetek minden Fradistát (Jova, Busai, Gyömbér), nincs több ellenszél. De majd Man Utd/Ferencváros kolléga megvédi az ELNÖK urat.

OROsz, Kubatov, Nyíri, TAKARODJATOK!
Küzdeni kell, csak Ferencváros!
"Esküszünk a Nemzet magyar Istenére,Piros, fehér, zölddel írjuk fel az égre.
Minden nemes magyar, kinek lelke tiszta,Õsi országunkat együtt vesszük vissza. "

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.01.07. 10:47

Xabi írta:A kurva anyátok. Elküldtetek minden Fradistát (Jova, Busai, Gyömbér), nincs több ellenszél. De majd Man Utd/Ferencváros kolléga megvédi az ELNÖK urat.

Nekem Jova nem hiányozna.

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.01.07. 12:15

BlancoAgilon38 írta:
Xabi írta:A kurva anyátok. Elküldtetek minden Fradistát (Jova, Busai, Gyömbér), nincs több ellenszél. De majd Man Utd/Ferencváros kolléga megvédi az ELNÖK urat.

Csak menozni akart egy kis takaroggyozassal Xabi.
Jova noveresi ugybe keveredett,szerintem nb1-ben nem is kap egy ilyen utan szerzodest,ha nem ilyen hulye siman lehetett volna o masodik kapus,mert az nyilvanvalo,hogy Dibusz jobb tole.
Jova helyere jott a szinten nem tul jo,de legalabb annyira fradista,sajatnevelesu Holczer.
Gyomber szerintem kifejezetten halas a vezetesnek,hogy sulyos serulten is szerzodest hosszabbitottak vele,pedig gond nelkul elkuldhettek volna.Megvarta,hogy jatszik-e majd o maga mondta,hogy azert akar elmenni,mert jatszani akar,ha valaki o gond nelkul maradhatott volna,mert az egesz klub nagy kedvence volt.
Busait meg igazabol mar reg el lehetett volna kuldeni,de mindig visszakuzdotte magat,az ittas balesete utan meg Vargaval egyutt el is kellett volna zavarni.
Vargat az ittas vezetesert,Busait meg a videoert amit utana csinaltak,de valamiert mindketto kapott meg eselyt,pedig Busai eseteben meg szakmai oka sem lehetett.
Szerintem lehet,hogy most sem megy el,mert ebbol a cserebol nem lesz semmi,a Diosgyor pont belso kozeppalyas poszton all jol,Bognarnak meg lejar a szerzodese nyaron,ha valoban jonni akar alair egy eloszerzodest es nyaron jon ingyen,de akkor meg a Diosgyor is jobban jar,ha keveset is,de kap valamennyi penzt most.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.01.07. 12:23

John McClane írta:
BlancoAgilon38 írta:

Jova noveresi ugybe keveredett,szerintem nb1-ben nem is kap egy ilyen utan szerzodest,ha nem ilyen hulye siman lehetett volna o masodik kapus,mert az nyilvanvalo,hogy Dibusz jobb tole.
Jova helyere jott a szinten nem tul jo,de legalabb annyira fradista,sajatnevelesu Holczer.
Gyomber szerintem kifejezetten halas a vezetesnek,hogy sulyos serulten is szerzodest hosszabbitottak vele,pedig gond nelkul elkuldhettek volna.Megvarta,hogy jatszik-e majd o maga mondta,hogy azert akar elmenni,mert jatszani akar,ha valaki o gond nelkul maradhatott volna,mert az egesz klub nagy kedvence volt.
Busait meg igazabol mar reg el lehetett volna kuldeni,de mindig visszakuzdotte magat,az ittas balesete utan meg Vargaval egyutt el is kellett volna zavarni.
Vargat az ittas vezetesert,Busait meg a videoert amit utana csinaltak,de valamiert mindketto kapott meg eselyt,pedig Busai eseteben meg szakmai oka sem lehetett.
Szerintem lehet,hogy most sem megy el,mert ebbol a cserebol nem lesz semmi,a Diosgyor pont belso kozeppalyas poszton all jol,Bognarnak meg lejar a szerzodese nyaron,ha valoban jonni akar alair egy eloszerzodest es nyaron jon ingyen,de akkor meg a Diosgyor is jobban jar,ha keveset is,de kap valamennyi penzt most.

Nem hiszem, hogy menőzne. Utálja a vezetést, ez meg szíve Jova (höhö).
Jovát mikor megismertem (készült neki autogramkártya is), meg párszor beszéltünk, még egy csendes, szerény fiatalember volt. nagyon "pesti" lett, így, csúnya szóval. Elszállt.
Kapusként sosem tartottam egy közepesnél jobbnak, ezért nem hiányozna.

DVTKfan
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: DVTKfan » 2017.01.07. 12:38

Ez a Busai gyerek kézen foghatná Pintért is mikor felszáll a Tokaj IC-re.
Keep Calm 8 millió fradista van. A maradék buzi.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.01.07. 12:52

DVTKfan írta:Ez a Busai gyerek kézen foghatná Pintért is mikor felszáll a Tokaj IC-re.

Nekünk Szarka Ákost kéne elhozni Dunaszerdahelyről, már volt is róla szó.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

DVTKfan
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: DVTKfan » 2017.01.08. 16:00

SuperDepor írta:
DVTKfan írta:Ez a Busai gyerek kézen foghatná Pintért is mikor felszáll a Tokaj IC-re.

Tudom, olvastam. Jobban örülök egy külföldről érkező Magyarnak mindig, mert nem rontotta el az a közeg ami itt van.
Szerény egyszerű gyereknek tűnik ez az Ákos, bár az első nyilatkozata elég meredekre sikeredett. Sajnos az mondjuk nem megnyugtató hogy sérült volt és hogy csak egy szakaszban tudott elfogadhatóan teljesíteni.
Bízom a legjobbakban.
Busait én sem biztos hogy szeretném, bár mindenkiről csak úgy mondanék véleményt, hogy lenyomott nálunk 5 meccset, de Pintérben látok potenciált.. Lehetne egy Kádár vagy Futács szintű feltámadása nálunk.
Keep Calm 8 millió fradista van. A maradék buzi.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.01.08. 16:24

DVTKfan írta:
SuperDepor írta:

Tudom, olvastam. Jobban örülök egy külföldről érkező Magyarnak mindig, mert nem rontotta el az a közeg ami itt van.
Szerény egyszerű gyereknek tűnik ez az Ákos, bár az első nyilatkozata elég meredekre sikeredett. Sajnos az mondjuk nem megnyugtató hogy sérült volt és hogy csak egy szakaszban tudott elfogadhatóan teljesíteni.
Bízom a legjobbakban.
Busait én sem biztos hogy szeretném, bár mindenkiről csak úgy mondanék véleményt, hogy lenyomott nálunk 5 meccset, de Pintérben látok potenciált.. Lehetne egy Kádár vagy Futács szintű feltámadása nálunk.

Azt a nyilatkozatát eltorzították. Szlovákiában a kettős állampolgárságot nagyon szigorú törvények szabályozzák, ha valaki felveszi egy másik ország állampolgárságát az a szlovákot automatikusan elveszíti, ő erre gondolt, amikor azt mondta, h lemondana a szlovákról.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.01.08. 16:36

John McClane írta:
BlancoAgilon38 írta:

Pali, te vagy?
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.01.08. 18:34

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:valahogy bele kellene csempészni a csomagba Csukát, Radót és Lovrencsicset
és jó lenne ha a Bognár se jönne

még így is jól járnátok, mert 5 embert cserélnétek be egyre

legyen inkább két zsák labda

Minek két zsák labda?? Hisz, az az egy is zavarja őket! :D :D Mondjuk ez igaz az egész NB I-re :D
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

Vissza: “www.nb1.hu”