Sopron-Szpari 4-5 és egyéb finomságok a 28. fordulóban! - NB2.hu

Sopron-Szpari 4-5 és egyéb finomságok a 28. fordulóban! - NB2.hu
Cselszky írta:Ha a ZTE így folytatja, még ki is eshet. Mióta kirúgták Szpisljakot, még rosszabbul szerepelnek. Nem biztos, hogy vele volt a legnagyobb gond.
ManBat írta:Cselszky írta:Ha a ZTE így folytatja, még ki is eshet. Mióta kirúgták Szpisljakot, még rosszabbul szerepelnek. Nem biztos, hogy vele volt a legnagyobb gond.
Artner ismét akcióban :cool:
Horváth Karcsibá kéne ott a padra is.
Cselszky írta:ManBat írta:Cselszky írta:Ha a ZTE így folytatja, még ki is eshet. Mióta kirúgták Szpisljakot, még rosszabbul szerepelnek. Nem biztos, hogy vele volt a legnagyobb gond.
Ja, hogy ő az edző? Nem is tudtam. Most néztem vissza, a 19. forduló után váltottak az eredménytelen szereplésre hivatkozva. Kétségtelenül indokoltnak tűnt. Akkor volt 23 pontjuk, a 13. helyen álltak, 6 pontra a kiesőhelytől. Na de az eltelt 9 fordulóban csak 6 pontot gyűjtöttek, 15.-ek, 3 pontra a bukovártól. Valami kurva nagy zűr van arrafelé, úgy rémlik, pár hónapja a tulaj is belengette a távozását, nem tudom, végül sor került-e rá. Sajnálom mindenesetre, inkább az NB1-ben látnám őket.
ManBat írta:Cselszky írta:ManBat írta:Artner ismét akcióban :cool:
Ja, hogy ő az edző? Nem is tudtam. Most néztem vissza, a 19. forduló után váltottak az eredménytelen szereplésre hivatkozva. Kétségtelenül indokoltnak tűnt. Akkor volt 23 pontjuk, a 13. helyen álltak, 6 pontra a kiesőhelytől. Na de az eltelt 9 fordulóban csak 6 pontot gyűjtöttek, 15.-ek, 3 pontra a bukovártól. Valami kurva nagy zűr van arrafelé, úgy rémlik, pár hónapja a tulaj is belengette a távozását, nem tudom, végül sor került-e rá. Sajnálom mindenesetre, inkább az NB1-ben látnám őket.
Valahol szomorú, hogy olyan NB1-es múltú csapatokat, mint a ZTE és a Siófok az NB3 szakadék szélén látni táncolni, miközben a Kisvárda gyakorlatilag készülhet az első osztályra Felcsút, Balmazújváros és Mezőkövesd mellé.
Maradonapoli írta:ManBat írta:Cselszky írta:Ja, hogy ő az edző? Nem is tudtam. Most néztem vissza, a 19. forduló után váltottak az eredménytelen szereplésre hivatkozva. Kétségtelenül indokoltnak tűnt. Akkor volt 23 pontjuk, a 13. helyen álltak, 6 pontra a kiesőhelytől. Na de az eltelt 9 fordulóban csak 6 pontot gyűjtöttek, 15.-ek, 3 pontra a bukovártól. Valami kurva nagy zűr van arrafelé, úgy rémlik, pár hónapja a tulaj is belengette a távozását, nem tudom, végül sor került-e rá. Sajnálom mindenesetre, inkább az NB1-ben látnám őket.
Valahol szomorú, hogy olyan NB1-es múltú csapatokat, mint a ZTE és a Siófok az NB3 szakadék szélén látni táncolni, miközben a Kisvárda gyakorlatilag készülhet az első osztályra Felcsút, Balmazújváros és Mezőkövesd mellé.
Nem tetszik, hogy fejlődik a vidék, szarházi lipsi?!
ManBat írta:Cselszky írta:ManBat írta:Artner ismét akcióban :cool:
Adamek írta:ManBat írta:Cselszky írta:Ja, hogy ő az edző? Nem is tudtam. Most néztem vissza, a 19. forduló után váltottak az eredménytelen szereplésre hivatkozva. Kétségtelenül indokoltnak tűnt. Akkor volt 23 pontjuk, a 13. helyen álltak, 6 pontra a kiesőhelytől. Na de az eltelt 9 fordulóban csak 6 pontot gyűjtöttek, 15.-ek, 3 pontra a bukovártól. Valami kurva nagy zűr van arrafelé, úgy rémlik, pár hónapja a tulaj is belengette a távozását, nem tudom, végül sor került-e rá. Sajnálom mindenesetre, inkább az NB1-ben látnám őket.
csak nem marad benn mindenki
ManBat írta:Adamek írta:ManBat írta:Valahol szomorú, hogy olyan NB1-es múltú csapatokat, mint a ZTE és a Siófok az NB3 szakadék szélén látni táncolni, miközben a Kisvárda gyakorlatilag készülhet az első osztályra Felcsút, Balmazújváros és Mezőkövesd mellé.
Ha már szar legyen nagyon az, simán kieshet még a Loki és a Hali tandemben
Cselszky írta:ManBat írta:Cselszky írta:Ha a ZTE így folytatja, még ki is eshet. Mióta kirúgták Szpisljakot, még rosszabbul szerepelnek. Nem biztos, hogy vele volt a legnagyobb gond.
Ja, hogy ő az edző? Nem is tudtam. Most néztem vissza, a 19. forduló után váltottak az eredménytelen szereplésre hivatkozva. Kétségtelenül indokoltnak tűnt. Akkor volt 23 pontjuk, a 13. helyen álltak, 6 pontra a kiesőhelytől. Na de az eltelt 7 fordulóban csak 6 pontot gyűjtöttek, 15.-ek, 3 pontra a bukovártól. Valami kurva nagy zűr van arrafelé, úgy rémlik, pár hónapja a tulaj is belengette a távozását, nem tudom, végül sor került-e rá. Sajnálom mindenesetre, inkább az NB1-ben látnám őket.
ManBat írta:Adamek írta:ManBat írta:Valahol szomorú, hogy olyan NB1-es múltú csapatokat, mint a ZTE és a Siófok az NB3 szakadék szélén látni táncolni, miközben a Kisvárda gyakorlatilag készülhet az első osztályra Felcsút, Balmazújváros és Mezőkövesd mellé.
Ha már szar legyen nagyon az, simán kieshet még a Loki és a Hali tandemben
Adamek írta:nagyot küzdött a Nyíregy, de elcseszték, maradt a dobogó
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég