Sopron-Szpari 4-5 és egyéb finomságok a 28. fordulóban!

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.04.01. 19:08

Magyarország - Szürreális eredmények húsvétkor!

Sopron-Szpari 4-5 és egyéb finomságok a 28. fordulóban! - NB2.hu

Adamek
Flegma

Re: Sopron-Szpari 4-5 és egyéb finomságok a 28. fordulóban!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.04.01. 21:11

nagyot küzdött a Nyíregy, de elcseszték, maradt a dobogó
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.04.01. 21:37

Ha a ZTE így folytatja, még ki is eshet. Mióta kirúgták Szpisljakot, még rosszabbul szerepelnek. Nem biztos, hogy vele volt a legnagyobb gond.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.04.01. 21:41

Cselszky írta:Ha a ZTE így folytatja, még ki is eshet. Mióta kirúgták Szpisljakot, még rosszabbul szerepelnek. Nem biztos, hogy vele volt a legnagyobb gond.

Artner ismét akcióban :cool:
Horváth Karcsibá kéne ott a padra is.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.04.01. 21:49

ManBat írta:
Cselszky írta:Ha a ZTE így folytatja, még ki is eshet. Mióta kirúgták Szpisljakot, még rosszabbul szerepelnek. Nem biztos, hogy vele volt a legnagyobb gond.

Ja, hogy ő az edző? Nem is tudtam. Most néztem vissza, a 19. forduló után váltottak az eredménytelen szereplésre hivatkozva. Kétségtelenül indokoltnak tűnt. Akkor volt 23 pontjuk, a 13. helyen álltak, 6 pontra a kiesőhelytől. Na de az eltelt 7 fordulóban csak 6 pontot gyűjtöttek, 15.-ek, 3 pontra a bukovártól. Valami kurva nagy zűr van arrafelé, úgy rémlik, pár hónapja a tulaj is belengette a távozását, nem tudom, végül sor került-e rá. Sajnálom mindenesetre, inkább az NB1-ben látnám őket.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.04.01. 21:52

Cselszky írta:
ManBat írta:

Ja, hogy ő az edző? Nem is tudtam. Most néztem vissza, a 19. forduló után váltottak az eredménytelen szereplésre hivatkozva. Kétségtelenül indokoltnak tűnt. Akkor volt 23 pontjuk, a 13. helyen álltak, 6 pontra a kiesőhelytől. Na de az eltelt 9 fordulóban csak 6 pontot gyűjtöttek, 15.-ek, 3 pontra a bukovártól. Valami kurva nagy zűr van arrafelé, úgy rémlik, pár hónapja a tulaj is belengette a távozását, nem tudom, végül sor került-e rá. Sajnálom mindenesetre, inkább az NB1-ben látnám őket.

Valahol szomorú, hogy olyan NB1-es múltú csapatokat, mint a ZTE és a Siófok az NB3 szakadék szélén látni táncolni, miközben a Kisvárda gyakorlatilag készülhet az első osztályra Felcsút, Balmazújváros és Mezőkövesd mellé.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2018.04.01. 22:01

ManBat írta:
Cselszky írta:
ManBat írta:Artner ismét akcióban :cool:

Ja, hogy ő az edző? Nem is tudtam. Most néztem vissza, a 19. forduló után váltottak az eredménytelen szereplésre hivatkozva. Kétségtelenül indokoltnak tűnt. Akkor volt 23 pontjuk, a 13. helyen álltak, 6 pontra a kiesőhelytől. Na de az eltelt 9 fordulóban csak 6 pontot gyűjtöttek, 15.-ek, 3 pontra a bukovártól. Valami kurva nagy zűr van arrafelé, úgy rémlik, pár hónapja a tulaj is belengette a távozását, nem tudom, végül sor került-e rá. Sajnálom mindenesetre, inkább az NB1-ben látnám őket.

Valahol szomorú, hogy olyan NB1-es múltú csapatokat, mint a ZTE és a Siófok az NB3 szakadék szélén látni táncolni, miközben a Kisvárda gyakorlatilag készülhet az első osztályra Felcsút, Balmazújváros és Mezőkövesd mellé.

Nem tetszik, hogy fejlődik a vidék, szarházi lipsi?!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.04.01. 22:12

Maradonapoli írta:
ManBat írta:
Cselszky írta:Ja, hogy ő az edző? Nem is tudtam. Most néztem vissza, a 19. forduló után váltottak az eredménytelen szereplésre hivatkozva. Kétségtelenül indokoltnak tűnt. Akkor volt 23 pontjuk, a 13. helyen álltak, 6 pontra a kiesőhelytől. Na de az eltelt 9 fordulóban csak 6 pontot gyűjtöttek, 15.-ek, 3 pontra a bukovártól. Valami kurva nagy zűr van arrafelé, úgy rémlik, pár hónapja a tulaj is belengette a távozását, nem tudom, végül sor került-e rá. Sajnálom mindenesetre, inkább az NB1-ben látnám őket.

Nem tetszik, hogy fejlődik a vidék, szarházi lipsi?!

Miénk lesz még Kassa, Pozsony, Szarháza!
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.04.01. 22:17

ManBat írta:
Cselszky írta:
ManBat írta:Artner ismét akcióban :cool:

csak nem marad benn mindenki
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.04.01. 22:18

Adamek írta:
ManBat írta:
Cselszky írta:Ja, hogy ő az edző? Nem is tudtam. Most néztem vissza, a 19. forduló után váltottak az eredménytelen szereplésre hivatkozva. Kétségtelenül indokoltnak tűnt. Akkor volt 23 pontjuk, a 13. helyen álltak, 6 pontra a kiesőhelytől. Na de az eltelt 9 fordulóban csak 6 pontot gyűjtöttek, 15.-ek, 3 pontra a bukovártól. Valami kurva nagy zűr van arrafelé, úgy rémlik, pár hónapja a tulaj is belengette a távozását, nem tudom, végül sor került-e rá. Sajnálom mindenesetre, inkább az NB1-ben látnám őket.

Ha már szar legyen nagyon az, simán kieshet még a Loki és a Hali tandemben
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.04.01. 22:19

ManBat írta:
Adamek írta:
ManBat írta:Valahol szomorú, hogy olyan NB1-es múltú csapatokat, mint a ZTE és a Siófok az NB3 szakadék szélén látni táncolni, miközben a Kisvárda gyakorlatilag készülhet az első osztályra Felcsút, Balmazújváros és Mezőkövesd mellé.

simán

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.04.01. 22:39

Cselszky írta:
ManBat írta:

Ja, hogy ő az edző? Nem is tudtam. Most néztem vissza, a 19. forduló után váltottak az eredménytelen szereplésre hivatkozva. Kétségtelenül indokoltnak tűnt. Akkor volt 23 pontjuk, a 13. helyen álltak, 6 pontra a kiesőhelytől. Na de az eltelt 7 fordulóban csak 6 pontot gyűjtöttek, 15.-ek, 3 pontra a bukovártól. Valami kurva nagy zűr van arrafelé, úgy rémlik, pár hónapja a tulaj is belengette a távozását, nem tudom, végül sor került-e rá. Sajnálom mindenesetre, inkább az NB1-ben látnám őket.

2:0-s előnyről kaptak ki, egy félidőnyi emberelőnnyel, valami tényleg nem oké arrafelé. Pedig voltak jó meccseik tavasszal, megverték a Várdát és a Felcsútot is, viszonylag jó játékkal.
Elvileg a klubvezetés beleszól a kezdőcsapat összeállításába, a tulaj fia is a csapat tagja.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.04.01. 22:41

ManBat írta:
Adamek írta:
ManBat írta:Valahol szomorú, hogy olyan NB1-es múltú csapatokat, mint a ZTE és a Siófok az NB3 szakadék szélén látni táncolni, miközben a Kisvárda gyakorlatilag készülhet az első osztályra Felcsút, Balmazújváros és Mezőkövesd mellé.

Kiesnénk mi meg a Fölcsút, akkor lenne egy jó kis közép-keleti liga az NB1-ből. 5 pesti csapat + Vidi, Paks, Balmaz, Matyó, Várda, Dió, Loki
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

nagyfam
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nagyfam » 2018.04.01. 23:01

Adamek írta:nagyot küzdött a Nyíregy, de elcseszték, maradt a dobogó

Késői rohamozás sajnos,ez tény és való...
‘Remember who you are and who you represent’ - David 'Rocky' Rocastle

Vissza: “www.nb1.hu”