Urbán Flórián újra vezetőedző lett

dingo
Sztár

Re: Urbán Flórián újra vezetőedző lett

HozzászólásSzerző: dingo » 2018.02.03. 09:53

BlancoAgilon38 írta:
zaggar írta:
BlancoAgilon38 írta:Az öcsém hangosan nyerített a röhögéstől. Nem akarta elhinni, hogy tényleg van ilyen könyv.

Kép

Én megkaptam ezt a könyvet karácsonyra (lehet, h trollkodni akart, akitől kaptam, ezt nem tudom).
Tulajdonképpen a műalkotás tocsog az alkoholban, meg abban, h kefélt jobbra-balra, aztán némi krimi az első feleségétől való válása körül. Megemlékzeik a pályafutása során szerzett góljai egy részéről. Olyan érzésem volt, h mindet a vinklibe lőtte.
Ami érdekes volt benne, h a 90-es évekről valóban van pár "jópofa" sztori a magyar fociról, illetve az tetszett, h az NK Zagreb - ZTE meccs 11-eséről maga is elismerte, h - ööö - kissé benézte a bíró.
Az az igazság, h amikor kijött a könyv, gondoltam rá, h elolvasom, de pénzt azt nem adnék érte. Így, h megkaptam, majd át is rágtam magam rajta, nem sokat változott a véleményem róla(se a könyvről, se a szerzőjéről). Ha valakit érdekel, vegye ki a Szabó Lőrinc könyvtárból, de azt a kb 3000-et akkor is jobban befekteti, ha most megteszi hosszútávú fogadáson, h idén a Nagy Ádám lesz az olasz gólkirály.

Egyébként én is elolvasom majd. Online pdf-formában. A legenda kitételt nem értem. Persze, mikor pályára lépett nem volt mese ezt elismerem. Az írek elleni idegenbeli meccse ugrik be elsőként.
Belgiumban hatszor került csapathoz (kettő ugye ugyanaz - a Waregem), 154 meccs, ebből 3 egy idény, 3 fél idény, 154 meccs. Legenda.

Nem kell komolyan venni azt a könyvcímet, csak szójáték.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.02.03. 10:06

dingo írta:
BlancoAgilon38 írta:
zaggar írta:
Én megkaptam ezt a könyvet karácsonyra (lehet, h trollkodni akart, akitől kaptam, ezt nem tudom).
Tulajdonképpen a műalkotás tocsog az alkoholban, meg abban, h kefélt jobbra-balra, aztán némi krimi az első feleségétől való válása körül. Megemlékzeik a pályafutása során szerzett góljai egy részéről. Olyan érzésem volt, h mindet a vinklibe lőtte.
Ami érdekes volt benne, h a 90-es évekről valóban van pár "jópofa" sztori a magyar fociról, illetve az tetszett, h az NK Zagreb - ZTE meccs 11-eséről maga is elismerte, h - ööö - kissé benézte a bíró.
Az az igazság, h amikor kijött a könyv, gondoltam rá, h elolvasom, de pénzt azt nem adnék érte. Így, h megkaptam, majd át is rágtam magam rajta, nem sokat változott a véleményem róla(se a könyvről, se a szerzőjéről). Ha valakit érdekel, vegye ki a Szabó Lőrinc könyvtárból, de azt a kb 3000-et akkor is jobban befekteti, ha most megteszi hosszútávú fogadáson, h idén a Nagy Ádám lesz az olasz gólkirály.

Egyébként én is elolvasom majd. Online pdf-formában. A legenda kitételt nem értem. Persze, mikor pályára lépett nem volt mese ezt elismerem. Az írek elleni idegenbeli meccse ugrik be elsőként.
Belgiumban hatszor került csapathoz (kettő ugye ugyanaz - a Waregem), 154 meccs, ebből 3 egy idény, 3 fél idény, 154 meccs. Legenda.

Nem kell komolyan venni azt a könyvcímet, csak szójáték.

Nem a címre utaltam. Belgiumban fogadták egy ilyen sállal, mikor a könyv készült: Urban Legend, onnan a cím. És ja, szójáték. De rengetegszer olvastam már, hogy ikonikus játékos, újpesti legenda. Szerintem egyik sem. 16 alkalommal igazolt át, és egyetlen csapatnál játszott több meccset, mint 50. Ez a ZTE. Ilyen egy legenda? És oldalak hozzák így a nevét. Mondjuk 2011-ben Bácsi is legenda lett, hivatalosan, 71 meccsel a lábában. Nevetséges.
Nevetséges, főleg egy Fazekas, Zámbó, Törőcsik, Nagy László, Fekete neveket melléjük pakolva.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.02.03. 17:07

BlancoAgilon38 írta:Az öcsém hangosan nyerített a röhögéstől. Nem akarta elhinni, hogy tényleg van ilyen könyv.

Kép
Kép

"Zselés fejű piperkőcök"

daniute
Légiós

HozzászólásSzerző: daniute » 2018.02.03. 17:23

nyúl írta:

Kép
Kép

"Zselés fejű piperkőcök"

Itt mit kell nézni?:D

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.02.03. 17:42

daniute írta:
nyúl írta:

Kép
Kép

"Zselés fejű piperkőcök"

Itt mit kell nézni?:D
Belőtt séró, karikafülbevaló.

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2018.02.03. 17:50

BlancoAgilon38 írta:
zaggar írta:

Kép

Az "Urbán legend" szöveget a szurkolók írták ki neki Belgiumban, ő sem tartja magát legendának. Ahogy sztem egyetlen szurkolót sem lehet találni a bolygón, aki szerint legenda lett volna bárhol. Habár az tény, h a 90-es évek voltak az utolsó évek, amikor egy-egy csapatot még hozzá lehetett kötni egy-egy nevesebb játékosához, pl Lipcseiról, Simonról, Telekről mindenkinek lejött, h a Fradiról van szó, Urbánról, Véberről, Szlezákról meg az, h az Újpestről. De erős lenne bármelyiket is legendának nevezni.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Vissza: “www.nb1.hu”