BlancoAgilon38 írta:zaggar írta:BlancoAgilon38 írta:Az öcsém hangosan nyerített a röhögéstől. Nem akarta elhinni, hogy tényleg van ilyen könyv.
Én megkaptam ezt a könyvet karácsonyra (lehet, h trollkodni akart, akitől kaptam, ezt nem tudom).
Tulajdonképpen a műalkotás tocsog az alkoholban, meg abban, h kefélt jobbra-balra, aztán némi krimi az első feleségétől való válása körül. Megemlékzeik a pályafutása során szerzett góljai egy részéről. Olyan érzésem volt, h mindet a vinklibe lőtte.
Ami érdekes volt benne, h a 90-es évekről valóban van pár "jópofa" sztori a magyar fociról, illetve az tetszett, h az NK Zagreb - ZTE meccs 11-eséről maga is elismerte, h - ööö - kissé benézte a bíró.
Az az igazság, h amikor kijött a könyv, gondoltam rá, h elolvasom, de pénzt azt nem adnék érte. Így, h megkaptam, majd át is rágtam magam rajta, nem sokat változott a véleményem róla(se a könyvről, se a szerzőjéről). Ha valakit érdekel, vegye ki a Szabó Lőrinc könyvtárból, de azt a kb 3000-et akkor is jobban befekteti, ha most megteszi hosszútávú fogadáson, h idén a Nagy Ádám lesz az olasz gólkirály.
Egyébként én is elolvasom majd. Online pdf-formában. A legenda kitételt nem értem. Persze, mikor pályára lépett nem volt mese ezt elismerem. Az írek elleni idegenbeli meccse ugrik be elsőként.
Belgiumban hatszor került csapathoz (kettő ugye ugyanaz - a Waregem), 154 meccs, ebből 3 egy idény, 3 fél idény, 154 meccs. Legenda.
Nem kell komolyan venni azt a könyvcímet, csak szójáték.