Erik van der Meer: Kassai hibája is kellett a kiütéshez

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.10.01. 11:20

Budapest – Gödörben a bajnokcsapat.

Mint ismert, a címvédő Budapest Honvéd az NB I 11. fordulójának szombat este lejátszott rangadóján 4-1-es vereséget szenvedett a Bozsik-stadionban a Vasastól. A kispestiek trénere, Erik van der Meer a lefújást követően azt mondta, félidőben még bízott az újabb gólban.

„Ahogy az elmúlt mérkőzéseinken, sajnos megint jött az elején a gól egy rossz védekezés miatt. Ezután is jól játszottunk, építkeztünk, de kihagytuk a tizenegyest. Ezután mondtam is a segítőmnek, hogy ez bizony nagyon nehéz mérkőzés lesz. Sajnos be is igazolódott. A félidőben viszont azt mondtam a játékosaimnak, hogy csak így tovább! Menjünk és csináljuk, mert előbb-utóbb jönni fog a gól” – idézi a csapatot nyár óta felkészítő hollandot az NSO. Van der Meer szerint azonban a találat helyett egy számukra már megszokottá vált emberi mulasztás érkezett, ugyanis véleménye szerint a Vasas második gólját lesállás előzte meg.

„Az utóbbi időben ezek a hibák sajnos jelentősen befolyásolták az eredményességünket. Nem ezzel szeretném magyarázni a vereséget, de 2–0 után már sokkal nehezebb dolgunk volt. Ezután a védelemből cseréltem, kockáztattunk és megpróbáltuk megfordítani a mérkőzést, de nem sikerült” – nyilatkozta a tréner.

Vereségének köszönhetően az öt bajnoki óta nyeretlen bajnokcsapat visszaesett a hatodik helyre a tabellán.

Ezt mondta a Vasas trénere a bajnokcsapat kiütése után - NB1.hu

Budapest - Oenning nagyon elégedett.

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Erik van der Meer: Kassai hibája is kellett a kiütéshez

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.10.01. 11:29

Visszajátszották és nem volt les.
Egyébként az nem Kassai hibája,hogy három hazai meccsen 10!!! gólt kaptunk. Szétcseszted a védekezésünket.
Nem megy elől sem és a csapat teljesen motiválatlan .
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.10.01. 12:33

Mrs.Dolcetti írta:Visszajátszották és nem volt les.
Egyébként az nem Kassai hibája,hogy három hazai meccsen 10!!! gólt kaptunk. Szétcseszted a védekezésünket.
Nem megy elől sem és a csapat teljesen motiválatlan .

Korrekt! Amúgy le a kalappal a szurkolóitok elött. Ekkora hátránynál is szurkolás volt és nem anyázás.
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.10.01. 13:22

Kép
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Vissza: “www.nb1.hu”