A United legendája „felrobbantotta” a stúdiót
-
Ferencváros // Man Utd
- BL-menõ
Re: A United legendája „felrobbantotta” a stúdiót
:D
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29
-
Mrs.Dolcetti
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Hacsak ez nem egy manchesteri helyi adó,akkor nagy tiszteletlenség az ilyesmi.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn
- Adamek
- Flegma
Bozsik szakkommentátor úr szokott még így örjöngeni a stúdióban
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
donkartach
- Tartalék
Mrs.Dolcetti írta:Hacsak ez nem egy manchesteri helyi adó,akkor nagy tiszteletlenség az ilyesmi.
Miért?
HAJRÁ DIÓSGYÕR!!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
-
Mrs.Dolcetti
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
donkartach írta:Mrs.Dolcetti írta:Hacsak ez nem egy manchesteri helyi adó,akkor nagy tiszteletlenség az ilyesmi.
Miért?
Mert ahogy a nevében is benne van,ő szakkommentátorként és nem szurkolóként van jelen. Ez a műsor nem MU szurkolóknak készült,neki ugyanúgy szólnia kell a Pool szurkolókhoz is.A kötődése nyilván mindenki előtt ismert,szolidan még örülhet is,de ez nem kicsit túlzás.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn
-
donkartach
- Tartalék
Nyilván nem az éles felvétel alatt viselkedett így. Szerintem meg az lenne a gáz,ha egy un.legenda csak nézne ilyenkor mint egy döglött hal. Aki érti ezt asportot, az megérti az ilyen érzelemkitöréseket is...
Mrs.Dolcetti írta:donkartach írta:Mrs.Dolcetti írta:Hacsak ez nem egy manchesteri helyi adó,akkor nagy tiszteletlenség az ilyesmi.
Miért?
Mert ahogy a nevében is benne van,ő szakkommentátorként és nem szurkolóként van jelen. Ez a műsor nem MU szurkolóknak készült,neki ugyanúgy szólnia kell a Pool szurkolókhoz is.A kötődése nyilván mindenki előtt ismert,szolidan még örülhet is,de ez nem kicsit túlzás.
HAJRÁ DIÓSGYÕR!!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
-
Mrs.Dolcetti
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
donkartach írta:Nyilván nem az éles felvétel alatt viselkedett így. Szerintem meg az lenne a gáz,ha egy un.legenda csak nézne ilyenkor mint egy döglött hal. Aki érti ezt asportot, az megérti az ilyen érzelemkitöréseket is...Mrs.Dolcetti írta:donkartach írta:Miért?
Hát ha nem adásban történt,akkor semmi gond....
hogy örül az iksznek... :D
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.
No life, no death.
Life is life, death is death.
-
Cselszky
- Aranylabdás
Mrs.Dolcetti írta:donkartach írta:Nyilván nem az éles felvétel alatt viselkedett így. Szerintem meg az lenne a gáz,ha egy un.legenda csak nézne ilyenkor mint egy döglött hal. Aki érti ezt asportot, az megérti az ilyen érzelemkitöréseket is...Mrs.Dolcetti írta:Mert ahogy a nevében is benne van,ő szakkommentátorként és nem szurkolóként van jelen. Ez a műsor nem MU szurkolóknak készült,neki ugyanúgy szólnia kell a Pool szurkolókhoz is.A kötődése nyilván mindenki előtt ismert,szolidan még örülhet is,de ez nem kicsit túlzás.
Hát ha nem adásban történt,akkor semmi gond....
A felvétel végéből úgy értelmezem, hogy ezt poénból játszották be a meccs utáni értékeléskor. Tehát ő nem a meccs közben szakkomentál, hanem előtte, a szünetben és utána.
Így szerintem sincs ebben semmi, más kérdés, hogy mennyire volt jó ötlet a jelenetet a nézőknek megmutatni. Pont Ferdinandnak okozhatnak vele kellemetlenségeket a tv-s munkatársai.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!