A United legendája „felrobbantotta” a stúdiót

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

Re: A United legendája „felrobbantotta” a stúdiót

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.01.16. 09:06

:D
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.01.16. 09:13

Hacsak ez nem egy manchesteri helyi adó,akkor nagy tiszteletlenség az ilyesmi.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.01.16. 09:22

Bozsik szakkommentátor úr szokott még így örjöngeni a stúdióban
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

donkartach
Tartalék

HozzászólásSzerző: donkartach » 2017.01.16. 09:46

Mrs.Dolcetti írta:Hacsak ez nem egy manchesteri helyi adó,akkor nagy tiszteletlenség az ilyesmi.

Miért?
HAJRÁ DIÓSGYÕR!!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.01.16. 10:17

donkartach írta:
Mrs.Dolcetti írta:Hacsak ez nem egy manchesteri helyi adó,akkor nagy tiszteletlenség az ilyesmi.

Miért?

Mert ahogy a nevében is benne van,ő szakkommentátorként és nem szurkolóként van jelen. Ez a műsor nem MU szurkolóknak készült,neki ugyanúgy szólnia kell a Pool szurkolókhoz is.A kötődése nyilván mindenki előtt ismert,szolidan még örülhet is,de ez nem kicsit túlzás.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

donkartach
Tartalék

HozzászólásSzerző: donkartach » 2017.01.16. 11:10

Nyilván nem az éles felvétel alatt viselkedett így. Szerintem meg az lenne a gáz,ha egy un.legenda csak nézne ilyenkor mint egy döglött hal. Aki érti ezt asportot, az megérti az ilyen érzelemkitöréseket is...
Mrs.Dolcetti írta:
donkartach írta:

Miért?

Mert ahogy a nevében is benne van,ő szakkommentátorként és nem szurkolóként van jelen. Ez a műsor nem MU szurkolóknak készült,neki ugyanúgy szólnia kell a Pool szurkolókhoz is.A kötődése nyilván mindenki előtt ismert,szolidan még örülhet is,de ez nem kicsit túlzás.
HAJRÁ DIÓSGYÕR!!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.01.16. 11:25

donkartach írta:Nyilván nem az éles felvétel alatt viselkedett így. Szerintem meg az lenne a gáz,ha egy un.legenda csak nézne ilyenkor mint egy döglött hal. Aki érti ezt asportot, az megérti az ilyen érzelemkitöréseket is...
Mrs.Dolcetti írta:
donkartach írta:Miért?

Hát ha nem adásban történt,akkor semmi gond....

cain
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: cain » 2017.01.16. 11:39

hogy örül az iksznek... :D
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.01.16. 11:49

Mrs.Dolcetti írta:
donkartach írta:Nyilván nem az éles felvétel alatt viselkedett így. Szerintem meg az lenne a gáz,ha egy un.legenda csak nézne ilyenkor mint egy döglött hal. Aki érti ezt asportot, az megérti az ilyen érzelemkitöréseket is...
Mrs.Dolcetti írta:Mert ahogy a nevében is benne van,ő szakkommentátorként és nem szurkolóként van jelen. Ez a műsor nem MU szurkolóknak készült,neki ugyanúgy szólnia kell a Pool szurkolókhoz is.A kötődése nyilván mindenki előtt ismert,szolidan még örülhet is,de ez nem kicsit túlzás.

Hát ha nem adásban történt,akkor semmi gond....

A felvétel végéből úgy értelmezem, hogy ezt poénból játszották be a meccs utáni értékeléskor. Tehát ő nem a meccs közben szakkomentál, hanem előtte, a szünetben és utána.
Így szerintem sincs ebben semmi, más kérdés, hogy mennyire volt jó ötlet a jelenetet a nézőknek megmutatni. Pont Ferdinandnak okozhatnak vele kellemetlenségeket a tv-s munkatársai.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Vissza: “www.nb1.hu”