nyúl írta:Ez egy sorsképlet, ami nála nagyobb játékosoknak is kijutott a labdarúgás tökalsó népeiből (George Best, Liam Brady, Ryan Giggs, Litmanen, G. Bale stb.). De ők jellemzően nem süllyedtek le a többihez, hanem csökkentették a mélységet.Mech írta:Adamek írta:és akkor megint egy rövidzárlat
Tunya egy 12 perces rövidzárlatban látja a buktát a tegnapin
jelentem megvan az alapprobléma feltárása, már csak a megoldást kell szállítani, kell egy jó villanyszerelő a szövetségbe vagy a válogatottak stábjába
véletlen se akarja senki látni az igazi problémát, hogy Tunya betegesen ragaszkodik a régi nagy hőseihez, ez egy liebling motorú válogatás amit ő csinál
Fityula jelenleg az NB1 alsóház szintjén mozog, ott is csak elvétve kap már szerepet, a válogatottban nemcsak a kerettagsághoz elég ez neki hanem egyenesen kirobbanthatatlan kezdő (és végző) topligás ifjoncok rovására
a régi Honvédos mag sem tud teljesen kikopni, valaki mindig elfér még a keretben, bónuszként még be is jöhet valaki közülük a 93. percben, azt csodálom, hogy Gróf nem lett még reaktiválva
az elvárások miatt szarrá fényezett és előre tolt berényi tuskóra, Zsoleszra lassan nem lehet mit mondani, ha kell a keret egyik legjobbjának a játékát is kioltja a kopasz de valahova be kell gyűrni a kezdőbe, ha nincs a agyrázkódás gyanúja tuti le se hozza pedig már az első félidőben megtehette volna, nagyot alkotott a gól előtt is a mesés balszárny
Séfi akart és darált, látszott rajta, hogy ki akar törni a szarból, de lefogadtam volna a meccs előtt, hogy kipontozza magát és az is látszott, hogy max egy félidőre van hitelesítve a kevés játékperce miatt, amikor Kálmán és Palika kidőlt azonnal kellett volna Nagynak egy meghívó (aki a közhiedelmekkel ellentétben játszik a felépülése óta) mert ez a Katinka-Vécsei vészmegoldás nem megnyugtató, a már alapember Nikita is úgy passzolt folyamatosan az ellenfélnek ahogy az ezen a poszton öngyilok
kiesik a támadósorunkból a 3 legfontosabb láncszem egyike, Tunya meg a pótlására berak egy balbunkóból kinevezett enbéegyes élmunkást, mert a nagyok fentről ezt várják el kimondatlanul vagy kimondottan, ez mesteri húzás
Kispali is megér egy sort, nem értem az ő érintethetetlen státuszát sem, megint csak azt tudom mondani, hogy külsős elvárások teljesítése, mondjuk a második gólt nem egyedül mozizta végig, az igazi csapatmunka volt minimum 4-5 fős brigád adta elő
és a legnagyobb poén az időhúzó kettős csere a 93. percben kettő gyufás égésnél, ezt már csak a meccspénzre tudom visszavezetni mert nincs rá más magyarázat
Szoboszlait sajnálom csak, hogy ezekkel a botlábúakkal van körülvéve, így aztán ő is lesüllyed erre a szintre legtöbbször
érzek benne egy 30 évesen lemondott válogatottságot
Nekem nem tetszik, amit Szobó a válogatottban csinál. Igaz, sose volt rokonszenves, így nem vagyok elfogulatlan vele.
Alkalmas arra, hogy elit szinten játsszon hozzá hasonlók között, s ne lógjon ki, sőt, olykor kitűnjön. Arra nem, hogy a középszert felemelje.
Olvasom, milyen hiányérzetet kelt Nagy Ádám. Talán jogosan, hiszen a kecskeméti srácnál jobb. De gondolkozzunk el ezen. Egy szürke eminenciásról beszélünk, aki csak nálunk klasszicizálódhatott.
ez a csak nálunk nem teljesen igaz, ilyen alkatrész minden motorban kell, hogy legyen, olyan ez mint zenében a lábdob vagy gépekben az olaj, sose gondolsz rá, milyen fontos, hogy van csak amikor hiányzik és leég a cucc
valójában minden párás szemmel emlegetett korszakos álomcsapatnak megvolt a maga Nagy Ádám típusú játékosa, egyszerű poszt kívülről nézve és olyan mint a mit bárki el tud játszani
Nagy egyébként egy nagyon penge futsalos volt, ebben a minőségben igazoltuk anno az akkor ötödik vonalas Kelentől, aztán mégis nagypálya lett belőle, ott is jobb bekk, majd kényszerből lett szűrő amikor kidőlt valaki onnan, a többi már Storck bűne
Szoboszlai sokkal nehezebb helyzetben van a válogatottnál mint azt képzelik sokan, sajnos ez nem egy szilárd szakmai alapokon nyugvó brigád, fentről/kintről bekövetelt, klubjaikban alig játszók, levitézlett edzőkedvencek és 2-3 jobb meccs után azonnal kiemelt játékosok közt kell alkotni, ez nem könnyű