krisztian írta:daneee írta:manderel írta:Korábban írták hogy azért lett így, mert nem lehet 2 cég neve a csapat nevében. Nem is lehetne MOL Videoton.
Ettől függetlenül nagyon bénán hangzik, mintha mi Gyirmi FC lennénk holnaptól.
Ez valami szabály amúgy, vagy a MOL nem akarta? Csak mert nekem rémlik valami Mol-Pick Szeged...
Nem szabály, simán lehetne MOL-Videoton a neve, csak azt mondta Garancsi, hogy milyen má', hogy a MOL kurva sokat tejel, a Videoton meg nem.
Gondolom ezt beszélték le a MOL vezérrel. De vajon tényleg zavarta volna a MOL-t, ha benne van a Videoton is? Származik belőle hátránya? Mert ha MOL-Shell lenne, akkor megérteném.
A Videoton meg oké, hogy nem adott pénzt, de akkor is nagy értéke volt annak, hogy egyáltalán használtuk azt a nevet. Én meg nem hiszem, hogy a gyárnak túl sok előnye származott belőle. Én Pl tegnap tudtam meg, hogy a Sheriff Tirapsol-ban a Sheriff is valami cég, kábé így lehetett a Videotonnal is mindenki. Talán még azt is hihették, hogy egy város az országban, lol.
Mindegy, egyfelől érthető a döntés, másrészről lehetett volna egy kis kommunikáció a szurkolók felé, akik így is alig vannak. Ráadásul azt is hallottam, hogy a stadion meg MOL Aréna lesz. Elvéve a Sóstói Stadion, elvéve a Videoton név. Maradtak a a saját játékosok... hupsz, Szolnoki is el lett küldve.
Régen minden jobb volt.