Valóban nevet vált a Videoton!

daneee
Aranylabdás

Re: Valóban nevet vált a Videoton!

HozzászólásSzerző: daneee » 2018.06.29. 11:43

krisztian írta:
daneee írta:
Adamek írta:nem viccelődtem

éreztem.
Kíváncsi leszek hosszútávon mi lesz. Idén már jó lenne visszatérni a stadionba, fújcsútra semmi kedvem menni.

Milyen finnyás vagy! Pedig ott a kisvasút, a miszterelnökúr Drága Viktor háza, egy Makovecz stíl stadionban táthatod a szád, csupa móka és kacagás, nemzetünk dicső falva...

Mentem tavaly, kaptunk is a Partizántól egy 4-est. :( Nem szeret a falu, és én sem a falut.
Régen minden jobb volt.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.06.29. 11:43

Savaria1919 írta:
Adamek írta:
seco írta:Most aztán szintet léptünk, baz'meg...

ez csak a kezdet, jön még a 2Rule és a végleges felcsúti költözés idén nyáron

[img]kép[/img]
Akkor ezzel kezdeni kellene valamit

jó lesz a V4-ek minivilágbajnokságára
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.06.29. 11:44

krisztian írta:
daneee írta:
Adamek írta:nem viccelődtem

éreztem.
Kíváncsi leszek hosszútávon mi lesz. Idén már jó lenne visszatérni a stadionba, fújcsútra semmi kedvem menni.

Milyen finnyás vagy! Pedig ott a kisvasút, a miszterelnökúr Drága Viktor háza, egy Makovecz stíl stadionban táthatod a szád, csupa móka és kacagás, nemzetünk dicső falva...

Ráadásul a büfében a Mészáros Gastro szolgáltatásait élvezheted, nagyobb a választék mint egy lakótelepi kisboltban. Nem úgy, mint pl Mezőkövesden, ahol tálcán hozták át a sört 20 percenként a hazai oldalról.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.06.29. 11:46

Adamek írta:
Savaria1919 írta:
Adamek írta:ez csak a kezdet, jön még a 2Rule és a végleges felcsúti költözés idén nyáron

[img]kép[/img]

Ha VB, akkor remélem a tiencsini gyarmatunk külön csapattal képviselteti magát.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.06.29. 11:47

Savaria1919 írta:
Adamek írta:
Savaria1919 írta:[img]kép[/img]

mint ahogy a ferenc józsef-földi is
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.06.29. 11:48

A Vaskezű írta:Az idei évben ráuntak a bajnoki címet nyert edző kibaszására, most valami mással próbálkoznak. Jó érzékük van hozzá.

Mondjuk szokás szerint félmunkát végeztek, mert a színekhez is hozzá lehetett volna nyúlni.

Elég szar ötlet volt, de a VIP-páholyból mindennek más a fénytörése.

Hozzányúltak a színekhez is, nekem úgy tűnik, az új címeren sötétebb árnyalatot használtak.
Kép
Kép
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.06.29. 11:51

Adamek írta:
Savaria1919 írta:
Adamek írta:jó lesz a V4-ek minivilágbajnokságára

mint ahogy a ferenc józsef-földi is

Egész jó torna lenne, olyan rangadókkal, mint a Temesi Bánság vs. Felső-Magyarországi Fejedelemség.
- Képes Sport 1940.

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2018.06.29. 12:01

Savaria1919 írta:
A Vaskezű írta:Az idei évben ráuntak a bajnoki címet nyert edző kibaszására, most valami mással próbálkoznak. Jó érzékük van hozzá.

Mondjuk szokás szerint félmunkát végeztek, mert a színekhez is hozzá lehetett volna nyúlni.

Hozzányúltak a színekhez is, nekem úgy tűnik, az új címeren sötétebb árnyalatot használtak.
Kép
Kép

Ja, én valami zöld, lila, sárga vagy ilyesmi színre gondoltam.

Amit linkeltél, ez szerintem kb. 2 évvel ezelőtti verzió. Azóta sötétítettek rajta, illetve én úgy láttam, hogy eleve több verziót futtatnak egyszerre.

Pl. mostani felkészülési meccs előtt: http://www.vidi.hu/video-galeria/_files ... 9-4145.jpg

Ez meg előző évi, és már sötét: http://www.vidi.hu//_files/news/675x380 ... 9LkNYX.jpg

manderel
Légiós

HozzászólásSzerző: manderel » 2018.06.29. 12:10

Savaria1919 írta:

Kép
Kép

Már régebben hozzányúltak, de itt speciel jobb az új. A régi nagyon lilás.
GYIRMÓT

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2018.06.29. 12:33

Anyátokat ! Ez az FC Fehérvárnál is szarabb b+ !
Go Gunners Hajrá Videoton

daneee
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: daneee » 2018.06.29. 12:36

Gunners írta:Anyátokat ! Ez az FC Fehérvárnál is szarabb b+ !

Az csak szokatlan volt, de alapjában véve szerintem nem volt vele baj. Ha nem lett volna alapból a Videoton valószínű ez lett volna a nevünk anno. Vagy Sóstó FC :))
Régen minden jobb volt.

manderel
Légiós

HozzászólásSzerző: manderel » 2018.06.29. 12:38

Korábban írták hogy azért lett így, mert nem lehet 2 cég neve a csapat nevében. Nem is lehetne MOL Videoton.

Ettől függetlenül nagyon bénán hangzik, mintha mi Gyirmi FC lennénk holnaptól.
GYIRMÓT

daneee
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: daneee » 2018.06.29. 12:42

manderel írta:Korábban írták hogy azért lett így, mert nem lehet 2 cég neve a csapat nevében. Nem is lehetne MOL Videoton.

Ez valami szabály amúgy, vagy a MOL nem akarta? Csak mert nekem rémlik valami Mol-Pick Szeged...
Régen minden jobb volt.

krisztian
Admin
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: krisztian » 2018.06.29. 13:06

daneee írta:
manderel írta:Korábban írták hogy azért lett így, mert nem lehet 2 cég neve a csapat nevében. Nem is lehetne MOL Videoton.

Ez valami szabály amúgy, vagy a MOL nem akarta? Csak mert nekem rémlik valami Mol-Pick Szeged...

Nem szabály, simán lehetne MOL-Videoton a neve, csak azt mondta Garancsi, hogy milyen má', hogy a MOL kurva sokat tejel, a Videoton meg nem.
“Ha egy kérdés megoldható, felesleges aggódni miatta. Ha nem lehet megoldani, az aggódás nem segít.”
LAZIO GRANDE LAZIO! A ROMA LA LAZIO C’E’ SOLO LA LAZIO
دولة اسرائيل Facebook Torna Club
1526. augusztus 29. Nem felejtünk!

daneee
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: daneee » 2018.06.29. 13:11

krisztian írta:
daneee írta:

Nem szabály, simán lehetne MOL-Videoton a neve, csak azt mondta Garancsi, hogy milyen má', hogy a MOL kurva sokat tejel, a Videoton meg nem.

Gondolom ezt beszélték le a MOL vezérrel. De vajon tényleg zavarta volna a MOL-t, ha benne van a Videoton is? Származik belőle hátránya? Mert ha MOL-Shell lenne, akkor megérteném.
A Videoton meg oké, hogy nem adott pénzt, de akkor is nagy értéke volt annak, hogy egyáltalán használtuk azt a nevet. Én meg nem hiszem, hogy a gyárnak túl sok előnye származott belőle. Én Pl tegnap tudtam meg, hogy a Sheriff Tirapsol-ban a Sheriff is valami cég, kábé így lehetett a Videotonnal is mindenki. Talán még azt is hihették, hogy egy város az országban, lol.
Mindegy, egyfelől érthető a döntés, másrészről lehetett volna egy kis kommunikáció a szurkolók felé, akik így is alig vannak. Ráadásul azt is hallottam, hogy a stadion meg MOL Aréna lesz. Elvéve a Sóstói Stadion, elvéve a Videoton név. Maradtak a a saját játékosok... hupsz, Szolnoki is el lett küldve.
Régen minden jobb volt.

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2018.06.29. 13:28

daneee írta:
krisztian írta:
daneee írta:Ez valami szabály amúgy, vagy a MOL nem akarta? Csak mert nekem rémlik valami Mol-Pick Szeged...

Gondolom ezt beszélték le a MOL vezérrel. De vajon tényleg zavarta volna a MOL-t, ha benne van a Videoton is? Származik belőle hátránya? Mert ha MOL-Shell lenne, akkor megérteném.
A Videoton meg oké, hogy nem adott pénzt, de akkor is nagy értéke volt annak, hogy egyáltalán használtuk azt a nevet. Én meg nem hiszem, hogy a gyárnak túl sok előnye származott belőle. Én Pl tegnap tudtam meg, hogy a Sheriff Tirapsol-ban a Sheriff is valami cég, kábé így lehetett a Videotonnal is mindenki. Talán még azt is hihették, hogy egy város az országban, lol.
Mindegy, egyfelől érthető a döntés, másrészről lehetett volna egy kis kommunikáció a szurkolók felé, akik így is alig vannak. Ráadásul azt is hallottam, hogy a stadion meg MOL Aréna lesz. Elvéve a Sóstói Stadion, elvéve a Videoton név. Maradtak a a saját játékosok... hupsz, Szolnoki is el lett küldve.

Ha a fehérvári utánpótlás az utóbbi időben csak egy Szolnokit tudott kitermelni, az pont nem a jelenlegi klubvezetés hibája.

A név gagyi, méltatlan. A becézgetés útszéli alamizsna a szurkolók felé, akkor már inkább a városnév szerepelt volna benne. Azért is nehéz ez, mert a Videoton név örök. Nem egy TEVA vagy AVE ásványvíz, ezt jól írta a közlemény, a Videoton név fogalom, nem csak egy gyár neve.

Ha már így alakult kíváncsi leszek, hogy hogyan sikerül kategóriát ugrani az új háttérrel. A tippem az, hogy lesznek itt még csúnya bukfencek, egyszerűen a magyar foci jelenleg alkalmatlan stabil csoportkörös brigádot produkálni. Az egész egy feneketlen kút, ami csak elnyeli a pénzt, vissza ritkán ad.
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

daneee
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: daneee » 2018.06.29. 13:31

Mantequilla írta:
daneee írta:
krisztian írta:Nem szabály, simán lehetne MOL-Videoton a neve, csak azt mondta Garancsi, hogy milyen má', hogy a MOL kurva sokat tejel, a Videoton meg nem.

Ha a fehérvári utánpótlás az utóbbi időben csak egy Szolnokit tudott kitermelni, az pont nem a jelenlegi klubvezetés hibája.

A név gagyi, méltatlan. A becézgetés útszéli alamizsna a szurkolók felé, akkor már inkább a városnév szerepelt volna benne. Azért is nehéz ez, mert a Videoton név örök. Nem egy TEVA vagy AVE ásványvíz, ezt jól írta a közlemény, a Videoton név fogalom, nem csak egy gyár neve.

Ha már így alakult kíváncsi leszek, hogy hogyan sikerül kategóriát ugrani az új háttérrel. A tippem az, hogy lesznek itt még csúnya bukfencek, egyszerűen a magyar foci jelenleg alkalmatlan stabil csoportkörös brigádot produkálni. Az egész egy feneketlen kút, ami csak elnyeli a pénzt, vissza ritkán ad.

Hát, 10 év alatt csak kellett volna már termelni még valakit a csili-vili akadémiánkban. Bár ebben lemaradtam, a Puskás még a mi Akadémiánk, vagy nekünk már saját van?
Régen minden jobb volt.

Holpee
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Holpee » 2018.06.29. 17:53

Nem tudom, sírjak-e vagy nevessek.
Sose voltam oda a névváltoztatásokért. Ahol csóróság van, ott még azért megértem, de egy burzsuj klubnál nem.
Szívesen vennék egy olyan szabályt, mint ami Németországban van, mely szerint szponzor neve nem tüntethető fel a klub nevében. (Az RB Leipzig más tészta.) Tudom, nem ugyanaz a kávéház, de érdekes lenne elképzelni, ha például ilyen angol csapatok a különböző bajnokságokban, hogy "Chevrolet MU FC", vagy "Qatar FC Barca". Őrület. Most egyetértek a vidistákkal.
"Engem a futball megtanított gyõzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…" (Fehér Miklós)

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2018.06.29. 18:01

krisztian írta:
daneee írta:

Amúgy racionális érvelés.
De ez a MOL Vidi FC inkább hasonlít egy gyerekcsapat nevére egy McDonalds Kupán...

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2018.06.29. 18:51

banok írta:
krisztian írta:
daneee írta:Ez valami szabály amúgy, vagy a MOL nem akarta? Csak mert nekem rémlik valami Mol-Pick Szeged...

Amúgy racionális érvelés.
De ez a MOL Vidi FC inkább hasonlít egy gyerekcsapat nevére egy McDonalds Kupán...

Kb! Kurva nevetséges név, a MOL-Videoton név még elmenne, na de ez ?
Go Gunners Hajrá Videoton

Vissza: “www.nb1.hu”