SuperDepor írta:Adamek írta:Cselszky írta:Kérdés, hogy indulatból történt vagy tervezetten akart egy gyenge láncszemen (aki úgysem játszana) példát statuálni? Utóbbira hajlok. Oda akart baxni egy látványosat, hogy páran észhez térjenek.
Mondjuk ahogy láttam, a srácot nem különösebben rázta meg a dolog.
tök egyértelmű szerintem, hogy utóbbi
ez egy tipikus vezetői magatartás, hogy verbális agresszióval próbál félelmet kelteni a beosztottak között, azt remélve, hogy a félelem tisztelet fog szülni, ó mennyi ilyen főnököm volt. idejétmúlt és kontraproduktív
Majd meglátjuk. Nem megkedveltetni akarja magát, szarakodásra nincs idő, a sorsdöntő meccseken kellene győzelmeket hozni, jó eséllyel még az is kevés lehet.
Nem csak bénító, hanem produktív félelem is létezik. Nem látunk bele az ottani szituba. Úgy láttam, múlt héten oldani próbálta a feszkót, viccelődött velük, aztán a Werder ellen történt, ami történt. Itt az a kérdés, hogy ezek az arcok túl voltak babusgatva, nem követelték meg a kemény melót, következmények nélkül lébecolhattak egész szezonban, vagy nem erről van szó, hanem önbizalomhiányossá váltak? Az első esetben jogos lehet a drasztikus fellépés, a másodikban valóban kontraproduktív.