BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Cselszky
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.24. 20:57

SuperDepor írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:Kérdés, hogy indulatból történt vagy tervezetten akart egy gyenge láncszemen (aki úgysem játszana) példát statuálni? Utóbbira hajlok. Oda akart baxni egy látványosat, hogy páran észhez térjenek.
Mondjuk ahogy láttam, a srácot nem különösebben rázta meg a dolog.

tök egyértelmű szerintem, hogy utóbbi

ez egy tipikus vezetői magatartás, hogy verbális agresszióval próbál félelmet kelteni a beosztottak között, azt remélve, hogy a félelem tisztelet fog szülni, ó mennyi ilyen főnököm volt. idejétmúlt és kontraproduktív

Majd meglátjuk. Nem megkedveltetni akarja magát, szarakodásra nincs idő, a sorsdöntő meccseken kellene győzelmeket hozni, jó eséllyel még az is kevés lehet.
Nem csak bénító, hanem produktív félelem is létezik. Nem látunk bele az ottani szituba. Úgy láttam, múlt héten oldani próbálta a feszkót, viccelődött velük, aztán a Werder ellen történt, ami történt. Itt az a kérdés, hogy ezek az arcok túl voltak babusgatva, nem követelték meg a kemény melót, következmények nélkül lébecolhattak egész szezonban, vagy nem erről van szó, hanem önbizalomhiányossá váltak? Az első esetben jogos lehet a drasztikus fellépés, a másodikban valóban kontraproduktív.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.24. 21:04

Cselszky írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:tök egyértelmű szerintem, hogy utóbbi

ez egy tipikus vezetői magatartás, hogy verbális agresszióval próbál félelmet kelteni a beosztottak között, azt remélve, hogy a félelem tisztelet fog szülni, ó mennyi ilyen főnököm volt. idejétmúlt és kontraproduktív

Majd meglátjuk. Nem megkedveltetni akarja magát, szarakodásra nincs idő, a sorsdöntő meccseken kellene győzelmeket hozni, jó eséllyel még az is kevés lehet.
Nem csak bénító, hanem produktív félelem is létezik. Nem látunk bele az ottani szituba. Úgy láttam, múlt héten oldani próbálta a feszkót, viccelődött velük, aztán a Werder ellen történt, ami történt. Itt az a kérdés, hogy ezek az arcok túl voltak babusgatva, nem követelték meg a kemény melót, következmények nélkül lébecolhattak egész szezonban, vagy nem erről van szó, hanem önbizalomhiányossá váltak? Az első esetben jogos lehet a drasztikus fellépés, a másodikban valóban kontraproduktív.

Persze, nem tudjuk a részleteket.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.25. 06:48

Cselszky írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:tök egyértelmű szerintem, hogy utóbbi

civil környezetben működhet, ahol egy gigantikus, saját tehetetlenségétől gördülő multi mikró tégláiról beszélünk, de egy ilyen kis közösségben szerintem a felesleges vezetői keménykedést kb, pár meccs alatt meg lehet bosszulni, nem nagy mutatvány egy edzőt taccsra tenni egy csapatnak ha úgy követelné meg a szitu
de szerintem itt nem erről van szó, szerintem ez sima színjáték volt, nem lepődnék meg ha a csóka egy leszervezett jelenetet játszott volna el
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.04.25. 15:17

Maradonapoli írta:
zaggar írta:
Maradonapoli írta:A pézér mindenhol meg kell dódozni. :cool:

kivéve a politikusbűnözőknek....

ők ennyiér már le sem hajolnak...

Elvitték.

Az szép! Akkor valaki megoldotta!

Meg. Vagy a gépi sor.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.25. 19:56

Girona oktatja a realt
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Lilavérű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Lilavérű » 2023.04.25. 20:25

Sziasztok!
Még létezünk?
Kedvenc fórumom volt :) .
Egy Derbi.
MILAN, BVB, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.25. 20:32

Lilavérű írta:Sziasztok!
Még létezünk?

Sose halunk meg. Hol voltál :)?

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.25. 20:59

Lilavérű írta:Sziasztok!
Még létezünk?

mint egy főnix, mindig újraéled ez a fórum.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.26. 14:01

Most néztem, hogy milyen gólt vett el a bíró a var segítségével a Juventustól a Napoli ellen :)

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.26. 14:15

Sturm Austria Wien H 1,60
Atletico Madrid Mallorca H 1,40
@2,20

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.04.26. 20:30

SuperDepor írta:Sturm Austria Wien H 1,60
@2,20

Elég nehéz szülés volt az első.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.26. 22:20

Nagyon sima lett a City - Arsenal. Saliba nélkül, gyenge formában nem is vártam Arsenal sikert, de szorosabb eredményt. Ehhez képest alig van helyzetük, a City pedig oktatja őket.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.26. 22:48

Újabb meglepő Brigthon bukta. Most már nagyon magabiztos vagyok, hogy jövőre láthatom a Newcastle-t a BL-ben :)
A Brightonnak azért kijárna egy 5. hely. AZ AV hiába menetel most ilyen jól, túl sokat vesztettek a szezon elején, hogy meglegyen a BL, de akár az EL is. Emerynek amúgy kellene egy konferencia-ligát is nyernie :)

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.04.26. 23:04

zaggar írta:
SuperDepor írta:Sturm Austria Wien H 1,60
@2,20

Elég nehéz szülés volt az első.

Még a végén a graziak beérik a sóvári veres bikákat. Jövőre akár linzi vagy grazi városi derbi is összejöhet, ha valamelyikük megelőzi a st. pöltenieket.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.04.26. 23:08

Szarka írta:
https://twitter.com/SwissRamble/status/ ... 24?lang=hu

Egy jó összefoglaló a TV pénzek elosztásáról - igaz 2017/18-as, de amúgy is az arányok a lényegesek a ligán belül. Spanyolország totálgáz, de a PL elosztásánál egyik se egyenletesebb.

ezzel az egyenlősdi lózunggal egyetlen probléma van, még pedig az, hogyha a kedvenc szélső baloldalaimat lekövetve elveszünk is mindent a gazdagoktól, tehát a Madridtól és a Barcától, és azt az összesen 260 millát szét osztjuk a nép 18 csapata között, az csapatonként nem jelent 15 millát, ami egyetlen jobb PL játékos éves bére. de ekkor az angol klubok álma szerint, mindent elvettünk a Barcától és a Madridtól. ha csak 50-50-et veszünk el a nagyoktól, akkor már csak 5-t adhatunk a többi csapatnak. a melegvízre talán elég, de nem változtat semmin, viszont azt elérhetjük vele, hogy nemzetköziben a Madrid is versenyképtelenné válik. azt vágom, hogy ezzel a céllal hánytorgatják ezt az angol médiában. más: grat a NUFC-nak a hétvégi mészárlásért.

Maradona úrnak: Inter közben lesimázta a Juvet. mondom szerintem ők a legjobbak macskaevőknél.

Rayo vezet a Barca ellen, remélem összejön, ami Angliában soha sem fordulhat elő. két szélsőbalos csapat elgázol két sztárgárdát ugyanabban a fordulóban.
ETO

RAUL7
BL-menõ

HozzászólásSzerző: RAUL7 » 2023.04.27. 07:47

Szarka írta:Nagyon sima lett a City - Arsenal. Saliba nélkül, gyenge formában nem is vártam Arsenal sikert, de szorosabb eredményt. Ehhez képest alig van helyzetük, a City pedig oktatja őket.

Belenéztem már én is, ha ennyire beharangozták. Ez a De Bruyne gyerek rendesen eltanulta a szakma összes fortélyát Tőzsér Danitól abban a 4 évben, amikor együtt játszottak. Elképesztő gépezet a Cici, mondjuk a Madrid ellen ez pont nem fog számítani.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.04.27. 08:19

Szarka írta:Nagyon sima lett a City - Arsenal. Saliba nélkül, gyenge formában nem is vártam Arsenal sikert, de szorosabb eredményt. Ehhez képest alig van helyzetük, a City pedig oktatja őket.

az egész szezon sima lett összességében, tavasszal nem volt kérdés, hogy melyik a jobb csapat, a végére lesz 8-10 pont difi a kettő között, abszolút reálisan persze
sajnos nem volt komoly kihívó az Arsenal összességében

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.04.27. 08:22

Szarka írta:Újabb meglepő Brigthon bukta. Most már nagyon magabiztos vagyok, hogy jövőre láthatom a Newcastle-t a BL-ben :)
A Brightonnak azért kijárna egy 5. hely. AZ AV hiába menetel most ilyen jól, túl sokat vesztettek a szezon elején, hogy meglegyen a BL, de akár az EL is. Emerynek amúgy kellene egy konferencia-ligát is nyernie :)

ugye a LK-t a MU nyerte, a kupát szintén MU vagy City nyeri, szóval az 5-6. hely mehet EL-be, 7. meg EKL-be

ergo a Brightonnak is egy 7. hely is elég a nemzetközihez

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.27. 09:01

Mech írta:
Szarka írta:Újabb meglepő Brigthon bukta. Most már nagyon magabiztos vagyok, hogy jövőre láthatom a Newcastle-t a BL-ben :)

ugye a LK-t a MU nyerte, a kupát szintén MU vagy City nyeri, szóval az 5-6. hely mehet EL-be, 7. meg EKL-be

ergo a Brightonnak is egy 7. hely is elég a nemzetközihez

Szerintem Brighton 5-6. helyen végez, de rohadt nehéz lesz nekik. A Poolt várom még oda, az AV 7.-re, a Spurs pedig zuhanórepülésben 8.-ra. Zavaró a sok elmaradt meccs miatt a tabella, ha minden meccset pótolnának sikerrel, a Brighton lenne az 5., az AV pedig 7.
De mindegyik klubnak lesz még necces meccse, Arsenal jatszik Newcastle ellen is, Spurs ma az ManUval, de a Brightoné a legdurvább, kb minden riválisával van még meccse.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.27. 09:28

Javier Arizmendi írta:
Szarka írta:
https://twitter.com/SwissRamble/status/ ... 24?lang=hu

Egy jó összefoglaló a TV pénzek elosztásáról - igaz 2017/18-as, de amúgy is az arányok a lényegesek a ligán belül. Spanyolország totálgáz, de a PL elosztásánál egyik se egyenletesebb.

ezzel az egyenlősdi lózunggal egyetlen probléma van, még pedig az, hogyha a kedvenc szélső baloldalaimat lekövetve elveszünk is mindent a gazdagoktól, tehát a Madridtól és a Barcától, és azt az összesen 260 millát szét osztjuk a nép 18 csapata között, az csapatonként nem jelent 15 millát, ami egyetlen jobb PL játékos éves bére. de ekkor az angol klubok álma szerint, mindent elvettünk a Barcától és a Madridtól. ha csak 50-50-et veszünk el a nagyoktól, akkor már csak 5-t adhatunk a többi csapatnak. a melegvízre talán elég, de nem változtat semmin, viszont azt elérhetjük vele, hogy nemzetköziben a Madrid is versenyképtelenné válik. azt vágom, hogy ezzel a céllal hánytorgatják ezt az angol médiában. más: grat a NUFC-nak a hétvégi mészárlásért.

Maradona úrnak: Inter közben lesimázta a Juvet. mondom szerintem ők a legjobbak macskaevőknél.

Rayo vezet a Barca ellen, remélem összejön, ami Angliában soha sem fordulhat elő. két szélsőbalos csapat elgázol két sztárgárdát ugyanabban a fordulóban.

Hosszútávon van kihatása, hogy a bajnokság ne legyen egyoldalú, vagy kétcsapatos a bajnokság, és az alsóháziaknak kvázi kukázniuk kelljen, vagy állandóan eladni játékosokat.
De leginkább bebetonozza a két pólust, és elfolytja a többieket. A jelen rendszerrel marad az, hogy a Barca-Real vitézkedhet a BLben, a Sevilla ráfekszik az ELre, ha összejön az indulás, de amúgy nincs izgalom és változás, és továbbra se fognak fizetni a PD közvetítésekért.
Önmagában persze ez se elég, de egy elkerülhetetlen lépés.

Azt nem tudom melyik a szélsőbalos csapat Angliában, de bőven akad sikersztori a TOP6- on kívül is. Sokadszorra jó példa a Brighton, egy "nevenincs" halászváros klubja tud ott lenni az elit kapujában, és nem egy meccsre, hanem szezonokra. Brentford ugyancsak. De máf onnan nézve, hogy top6-ról beszélhetünk, ahol mind a 6 futott már bajnoki címért, 4 be is húzta az elmúlt tizenévben, plusz a csodaszezon Leicester. Idén minden semleges néző az Arsenal bajnoki címét várta, és mostanáig élt is a remény ( még ha sokan már előre látták, hogy a végén ezt behúzza a City ). Izgalmas, érdekes, változatos, és ezért a legnézettebb liga.

Vissza: “www.nb1.hu”