Szombati foci: Fradi-Vidi!

nyúl
Kincstári Főegerész

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.05.24. 19:38

Maradonapoli írta:Mondtam Lokisták, miután kineveztem Nyúl elvtársat rendkívüli és meghatározott politikai komiszárrá, bennmaradtok! Véresek a módszerei, de célravezetők! Már Sztálingrádnál is bizonyított!

Most ígértem. Muszáj volt. A túszszedés nem vált be, a tizedelést a Párt megtiltotta.
Persze a teljes prémiumot nem kapják meg. A csádi háncsszoknyások érkeznek, s felüttettem 100 liter kannásbort szódával, ami a pezsgő lesz. Varjúpörkölt, ürgesütés.

Ja kérem, így kellett volna játszani egész évben, s akkor lenne bélszín a Sztroganov család receptje szerint (még Berija elvtárs titkos naplójából téptem ki), meg Dom Perignon.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.05.24. 19:56

dingo írta:
daneee írta:
dingo írta:Lehet , de foci szempontból én nem tenném rá a fél vesém , hogy jobban járnánk

Én nekem már az elég lenne, ha nem a politika inná át az egészet.

Legalább 100 éve átjárja, nem is ismerhettél mást.

Az ominózus 8 évben nem járta át, a Lokomotiv mégis BL csopikorben volt
ETO

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.05.24. 19:59

John McClane írta:Feljutott a Sunci,jövőre lesz Tyne–Wear derby

A döntő előtt a newcastleiek java nem akarta hogy feljussanak kb 9:1 arányban. Most már azt írják legalább lesz biztos 6 pont :)
Nekem vegyes erzésem van, mert Derby meccsek jók, ennek örülök, de közbe látom mennyire elviszi a szurkolók fejét , miközben ők már nem komoly riválisok. De pont ezért hatványozottan gond, ha nfm hoznánk a hat pontot ellenük.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2025.05.24. 20:06

dingo írta:Grat a lokistáknak. Inkább ők maradjanak mint a Vidi. És éljen Szuho :)

Végre már bazmeg, hogy elsült a balos
DEBRECENI VSC

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.05.24. 20:28

sajnálom, hogy soha életemben nem kerülhettem szembe olyan védelemmel mint ez a DVTK bekksor
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2025.05.24. 20:29

Sanyeey írta:
dingo írta:Grat a lokistáknak. Inkább ők maradjanak mint a Vidi. És éljen Szuho :)

Sajna ellenünk is elsült már. Ja nem az fejes volt
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2025.05.24. 20:57

Ahhó képest, hogy, a felcsút az aranyért megy, nincs nagy tömeg⁸
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2025.05.24. 21:03

dingo írta:
Sanyeey írta:

Sajna ellenünk is elsült már. Ja nem az fejes volt

Köszi amúgy. Sajnálom, hogy kiestetek.
DEBRECENI VSC

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.05.24. 21:22

A maiért grat, de ez az idény összességében semmiféle örömet nem adott, tömény kínszenvedés volt. Jó, hogy megúsztuk, csak remélni tudom, hogy azok, akik ezt az egészet ennyire benézték, sűrűn elnézést kérnek majd a szurkerektől.
A fehérváriaknak jobbulást.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.05.24. 22:39

daneee írta:Elvileg a Red Bull akarta volna a klubot korábban, azonban Garancsi nem akarta eladni, gondolom a NERnek kellett. Hát ezért kurvára kellhetett, ilyen lélektelen játékot mióta követem a csapatot nem láttam. De talán jövőre vége lesz ennek a NERbáb bajnokságnak.

Ilyen amikor a NER elengedi egy klub kezét. Jövőre folytatódik a sor valakivel.
Ez a Fehérvar évekre az nb2-ben fog ragadni. Garancsi jól kibszott velük, a kérőket elhajtotta, amennyi pénzt még tudott kivett, most már nyilván senkinek nem kell majd a klub, ő lelép, Cserpa meg biztos, hogy nem fog erre egy forintot sem költeni a város kasszájából.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.05.24. 22:59

Mech írta:
daneee írta:Elvileg a Red Bull akarta volna a klubot korábban, azonban Garancsi nem akarta eladni, gondolom a NERnek kellett. Hát ezért kurvára kellhetett, ilyen lélektelen játékot mióta követem a csapatot nem láttam. De talán jövőre vége lesz ennek a NERbáb bajnokságnak.

Ez a Fehérvar évekre az nb2-ben fog ragadni. Garancsi jól kibszott velük, a kérőket elhajtotta, amennyi pénzt még tudott kivett, most már nyilván senkinek nem kell majd a klub, ő lelép, Cserpa meg biztos, hogy nem fog erre egy forintot sem költeni a város kasszájából.

Az nagyon vad gondolat, h talán elég lett volna az elmúlt 15-20 évben beleölt milliárdokból vmi utánpótlásképzést összehozni, amiből mára kb már pénzért értékesíthetnék ennyi idő után a fiataljaikat? Persze ez nem csak Fehérvárra igaz, akármelyik csapat meccsébe nézek bele, mindenhol még mindig icsek, vicsek, meg picsek rohangálnak tömegesen..(na jó, minusz Paks)
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.05.24. 23:25

zaggar írta:
Mech írta:

Az nagyon vad gondolat, h talán elég lett volna az elmúlt 15-20 évben beleölt milliárdokból vmi utánpótlásképzést összehozni, amiből mára kb már pénzért értékesíthetnék ennyi idő után a fiataljaikat? Persze ez nem csak Fehérvárra igaz, akármelyik csapat meccsébe nézek bele, mindenhol még mindig icsek, vicsek, meg picsek rohangálnak tömegesen..(na jó, minusz Paks)

Puskás Akadémiának hívták az utánpótlásukat. Aztán jött a szerepcsere.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.05.25. 00:09

Nem emlékszem, hogy az idény elején tippeltem volna, de ha mégis, bizonyára alaposan mellé lőttem.

Leginkább Győrben és Pakson lehetnek elégedettek az idénnyel.
Az ETO a beragadt rajt után magára talált, jól döntöttek Oszi bátyámék, hogy hagyták melózni Borbélyt. Nyilván sok a légiósuk, de feltűnik néhány ifjonc magyar, van pénz és szándék is arra, hogy a mezőny első felében maradhasson hosszabb távra is a győri csapat. Főleg, ha nem akarják a szerdahelyi testvérklub alá rendelni.
Bognár Gyuriékban maximum a nemzetközi szereplés miatt lehet hiányérzet, összejöhetett volna a főtábla, ha akarják. A kupát megnyerték, ők adják a gólkirályt a veterán Böde személyében (ez mondjuk be is árazza az NB I-es csatárokat), és a dobogó is megvan. Talán ezúttal az EL/KL-szereplést is komolyabban veszik.
Az MTK ezúttal nem rontotta el a tavaszt, nem kellett tartani a kieséstől, Molnár Rajmund személyében valami jó üzlet is összejöhet.
A Szparinál megfelelő időben váltottak megfelelő szakemberre, fontos meccseket nyertek meg Szabó Pistával, de ha nyugalmat szeretnének, ezen a kereten dolgozni kell még.

A bajnokságban hozta a kötelezőt a Fradi, a kupa megint nem jött össze. Nyilván nehéz úgy építkezni, ha a felső polcról csak úgy ugrándoznak le az edzők félévente, és a keretbe is alaposan belenyúlnak. Lehetett volna ez nyugodtabb és sikeresebb idény is, bizonyára Hajnal meg Kubatov tudja a miértet és már dolgozik is a boldog, fényes jövőn.
A felcsúti projekt kétszer is szintet léphetett volna, de a Hornyák-brigád két ziccert hagyott ki. Egyrészt a Fiorentina ellen kettős emberelőnyben, másrészt ezen a tavaszon a bajnokságban. Bár ezt számszerűsíteni nyilván nehéz, meg közhelyesen hangzik, de pont a sorsdöntő pillanatokban lehet döntő, hogy hiányzik mögülük a közönség. Nem vagyok futballista, de bizonyára van ereje a szurkolótábornak, ami hát ugye Felcsúton pont nincs. S ki tudja, a jövőben mikor lesz lehetőségük bármi hasonlót elérni. A NER-futball csúcspillanata lett volna a bajnoki cím ünneplése a Pancho arénában, de ez a momentum valószínűleg marad fantázia.

Csalódottak lehetnek Diósgyőrben és Újpesten is. Csengerre egyelőre nagy a kabát, pedig ebből lehetett volna akár egy jó idény is, adott esetben dobogó környéki zárással. Kíváncsi vagyok, meddig hagyják a srácot melózni. Az újpesti MOL-éra sem sikertörténet eddig, bár a szurkolói érdeklődés tekintetében történt előrelépés a IV. kerületben, a tavasz katasztrofálisan alakult, a fehérvári figurák átcsábításával beljebb nem jutottak, ellenben kiherélték a székesfehérvári csapatot. A meló másik részét a piros-kék klubvezetők végezték el, az értékesíthető játékosok eladása mellett kiváló döntés volt Pető kirúgása és Tímár szerződtetése. A légiósoknak nyilván off, az egész klubot újra kell építeni, de legalább lehetnek megint Videoton. Kinéz ebből jópár év dagonya a másodvonalban. Kecskeméten is elfogytak a forintosítható spílerek, továbbra sem értem, mit láttak Gerában, akinek az edzői pályafutása egyelőre kifejezetten döcögős, bár hálás feladatot eddig nem kapott, tulajdonképp az összes megbízatásával csak bukhatott. Meglepne, ha jövőre harcban lenne a feljutásért a KTE.

El Maestro hálás lehet a fehérvári vezéreknek és futballistáknak, balfaszkodásuk megmentette a Lokit, amely végül élni tudott az utolsó lehetőséggel. Kíváncsi vagyok, hogyan alakul ennek a klubnak a jövője, mi lesz az örmény vonallal. A ZTE-ről még nem írtam, na Végh úr is hálálkodhat barátjának és üzletfelének, Garancsi Istvánnak, mert meg lett mentve a klubja. Több karaktert nem is érdemel az a történet, de ez meg is látszik a szurkolói érdeklődésen.

A kövi idényben beszáll a buliba a nemkamionos Révész Kisvárdája meg a tökújonc Barcika vagy a modernkori Angyalföldet hűen szimbolizáló Vasas. Aztán ki tudja, mi lesz itt áprilisban, hol ér véget 2026 májusának utolsó hétvégéjén a futball. Az én érdemi figyelmem továbbra is a harmadosztály északnyugati csoportjára(ha nem esünk ki), s Varsóra szegeződik.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.05.25. 06:58

Tímárnak sikerült azt nyilatkoznia, hogy a Fehérvár nem másodosztályú csapat.
Elvesztették az utolsó 5 meccset (12 kapott góllal), az utolsó 10-ből nyolcat, s utoljára március 2-án győztek (persze ellenünk).

Dibusz jövőre utoléri Fazekast, Zámbót és Nagy Lacit a bajnoki címek számában.
Nyugalmazott Böde gólkirály lett.
A Führernek rossz éve van. A pártnál beütött a córesz, de talán majd a digitális honvédség...
A kertvégi szerelemgyerek idén sem ért oda az aurumhoz, a szülőváros, ahol szent Gáspár feminim deszantos is csetlett, alászállt.

"A Mester" csetnik vajon marad? Tibike kaphatna egy OKJ-s pro papírt. Talán 5-ben lennénk.

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2025.05.25. 09:13

Savaria1919 írta:Felhívott telefonon Horváth Károly, a siófoki futball legendája, hogy megköszönje a mai NS-ben megjelent irományomat.
Jól esett.

Mit írtál?
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2025.05.25. 09:23

Meglepett, hogy a Vidi esett ki, szezon elején nem gondoltam volna. Mondjuk azt sem, hogy mi esünk ki.
Ilyen az, amikor elvágják a köldökzsinórt, a mesterségesen felpumpált klub szépen leeresztett. És emlékszem mekkora volt anno az arc. Mindenesetre gyönyörű lesz az nb2-ben ez a stadion.
Nagyon durva, hogy mennyire nem tud megélni állami segítség nélkül egy klub sem. Valakit kitömnek, valakinek meg csak csorgatnak. Fogalmam sincs mi lenne a jó megoldás, de már egy jóideje elvették a kedvem ettől az egésztől, pedig imádtam.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

daneee
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: daneee » 2025.05.25. 09:54

sznot írta:Meglepett, hogy a Vidi esett ki, szezon elején nem gondoltam volna. Mondjuk azt sem, hogy mi esünk ki.
Ilyen az, amikor elvágják a köldökzsinórt, a mesterségesen felpumpált klub szépen leeresztett. És emlékszem mekkora volt anno az arc. Mindenesetre gyönyörű lesz az nb2-ben ez a stadion.
Nagyon durva, hogy mennyire nem tud megélni állami segítség nélkül egy klub sem. Valakit kitömnek, valakinek meg csak csorgatnak. Fogalmam sincs mi lenne a jó megoldás, de már egy jóideje elvették a kedvem ettől az egésztől, pedig imádtam.

Én emiatt nem tudok annyira szomorú lenni a kiesés miatt. Oligarchák játszótere, ami kevésbé zavarna ha nem államilag irányítanák ide őket. Talán jövőre megtisztul, vagy utána, addig marad ez. Amikor jól ment a csapatnak, és az ELben játszottunk a Chelsea ellen sem tudtam igazán örülni, mert nem volt organikus.
Régen minden jobb volt.

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2025.05.25. 10:09

daneee írta:
sznot írta:Meglepett, hogy a Vidi esett ki, szezon elején nem gondoltam volna. Mondjuk azt sem, hogy mi esünk ki.

Én emiatt nem tudok annyira szomorú lenni a kiesés miatt. Oligarchák játszótere, ami kevésbé zavarna ha nem államilag irányítanák ide őket. Talán jövőre megtisztul, vagy utána, addig marad ez. Amikor jól ment a csapatnak, és az ELben játszottunk a Chelsea ellen sem tudtam igazán örülni, mert nem volt organikus.

Egyetértek, amikor mi jutottunk fel annak sem örültem, mert tudtam, hogy pénz nélkül csak idő kérdése mikor esünk ki.
Szerintem a focivilággal nem nagyon mernek kekeckedni, senkinek se hiányozna, ha a huligánok 2006 után ismét szétvernék a várost. De nem ártana, ha a focira öntött pénz nagyrészét inkább az egészségügyre költenék ezután.

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.05.25. 11:18

Savaria1919 írta:
El Maestro hálás lehet a fehérvári vezéreknek és futballistáknak, balfaszkodásuk megmentette a Lokit, amely végül élni tudott az utolsó lehetőséggel. Kíváncsi vagyok, hogyan alakul ennek a klubnak a jövője, mi lesz az örmény vonallal. A ZTE-ről még nem írtam, na Végh úr is hálálkodhat barátjának és üzletfelének, Garancsi Istvánnak, mert meg lett mentve a klubja. Több karaktert nem is érdemel az a történet, de ez meg is látszik a szurkolói érdeklődésen.

Árnyalat, de a fehérvári győzelmünkkel most a ZTE előtt vagyunk, azaz győzelmi kényszerben lennének Nyíregyen, ha még számítana. Persze nehéz elképzelni, hogy a páholyban levő Spartacus pont a mi kedvünkért szaggatná az istrángot, de az lehet, hogy nem szeretnének vereséggel búcsúzni hazai közönség előtt. Mindegy is, az utolsó 5 kör Vidi-sorsolását, a mi vergődésünket és a többiek eredményeit látva már 3-4 hete világos volt, hogy ha egyáltalán, akkor leginkább a fehérváriakat van sanszunk megelőzni.

Ami az örmény vonalat illeti, a szerződésük lejár, de úgy hírlik, már jó ideje egyre kevésbé voltak jelen, a pletykák szerint Zaengelnek télen százmilliókat kellett betolnia, hogy saját vagy örmény pénzből tehette, azt nem tudom. Belengették a nulla referenciájú csoport térfoglalását, feltételezem, hogy az NB2-be nem feltétlenül jöttek volna. Mivel gyakorlatilag semmit nem lehet tudni sem róluk, sem a szándékaikról, így jelenleg nagyon ködös a jövő. Van olyan pletyka, hogy az új befektetők alapos átalakításokat terveznek, és pl. Nestornak biztosan mennie kell, holott a megnyilvánulásai alapján azt szűrtem le, hogy bentmaradás esetén szívesen maradna. Elképzelhető, hogy Zaengel teljesen kiszáll a buliból, vagy csak valami jelképes tulajdonrésszel marad bent, szerintem ez heteken belül kiderül.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.05.25. 11:39

daneee írta:

Megértem, szerintem némi szomorkodással én is tudomásul vettem volna, ha mi távozunk. A 2020-as kiesés azért földhoz vágott, de ez most nem kifejezetten rázott volna meg. Amúgy az 5 évvel ezelőtti eseményekből nekem az a tanulság, hogy baromi gyorsan zárni kell a sorokat, normálisan megerősíteni a keretet, és lendületből visszajönni, egyrészt, mert jó NB2-es rajttal egy idényre fent lehet tartani a szurkolói lelkesedést, reményt, de éveken át nem biztos, hogy ez működik, másrészt maga a klub is bepunnyadhat, a közeg is toxikussá válhat, ha tartósan nem sikerül a feljutás, lásd a Vasast (aztán lehet, hogy most mégiscsak visszajönnek).

Vissza: “www.nb1.hu”