Eldőlt Luka Modric sorsa

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Eldőlt Luka Modric sorsa

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2018.08.12. 11:57

MindigÚjpest írta:
sznot írta:
Adamek írta:nekem is csak 45-50 spíler van a Pityke őrmester képű előtt

Kik azok, erdekelnenek.
Fingóbaszó meg ilyenek.

A teljes Fradi keret,plusz a nigériai válogatott. Így már nagyjából ki is jön.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.08.12. 12:19

sznot írta:
Maradonapoli írta:
sznot írta:
Mi a problema?

ha leírná, kibasznád, ezt a ziccert meg nem kívánja neked felkínálni

Aha
Ennyire szar volt a borapolo amit adtam neki vagy mi?
Igen
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.08.12. 12:20

Mrs.Dolcetti írta:
MindigÚjpest írta:
sznot írta:
Kik azok, erdekelnenek.
Fingóbaszó meg ilyenek.

A teljes Fradi keret,plusz a nigériai válogatott. Így már nagyjából ki is jön.
Te tudsz valamit.:)
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2018.08.12. 12:27

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
sznot írta:
Mi a problema?

ha leírná, kibasznád, ezt a ziccert meg nem kívánja neked felkínálni

nincs ilyesmiről szó, nincs probléma, egyszerűen csak ignorálnám őket de sajnos "Nem vehetsz fel adminisztrátorokat és moderátorokat a haragosaid listájára." ez jön vissza, így nehezebb a szűrés

Jo de aruld mar el hogy mi a problema, ha lemondok akkor mitol valtozik meg a dolog? Mert en/mi meg mindig emberek vagyunk elsosorban.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.08.12. 12:53

sznot írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:ha leírná, kibasznád, ezt a ziccert meg nem kívánja neked felkínálni

nincs ilyesmiről szó, nincs probléma, egyszerűen csak ignorálnám őket de sajnos "Nem vehetsz fel adminisztrátorokat és moderátorokat a haragosaid listájára." ez jön vissza, így nehezebb a szűrés

Jo de aruld mar el hogy mi a problema, ha lemondok akkor mitol valtozik meg a dolog? Mert en/mi meg mindig emberek vagyunk elsosorban.
Én sem szoktam az aktuális főnökömmel túl jóba lenni,mert nem egy oldalon vagyunk,meg,ha túl jóba vagyunk akkor mindent rám bízna,azt meg nem szeretném.

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2018.08.12. 13:14

MindigÚjpest írta:
sznot írta:
Adamek írta:nincs ilyesmiről szó, nincs probléma, egyszerűen csak ignorálnám őket de sajnos "Nem vehetsz fel adminisztrátorokat és moderátorokat a haragosaid listájára." ez jön vissza, így nehezebb a szűrés

Én sem szoktam az aktuális főnökömmel túl jóba lenni,mert nem egy oldalon vagyunk,meg,ha túl jóba vagyunk akkor mindent rám bízna,azt meg nem szeretném.

Ha ez megnyugtat nem biznek rad semmit.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.08.12. 16:23

sznot írta:
MindigÚjpest írta:
sznot írta:

Ha ez megnyugtat nem biznek rad semmit.
Helyes,akárkitől én sem fogadok el megbízást.

Vissza: “www.nb1.hu”