MindigÚjpest írta:Fingóbaszó meg ilyenek.sznot írta:Adamek írta:nekem is csak 45-50 spíler van a Pityke őrmester képű előtt
Kik azok, erdekelnenek.
A teljes Fradi keret,plusz a nigériai válogatott. Így már nagyjából ki is jön.
MindigÚjpest írta:Fingóbaszó meg ilyenek.sznot írta:Adamek írta:nekem is csak 45-50 spíler van a Pityke őrmester képű előtt
Kik azok, erdekelnenek.
Igensznot írta:Maradonapoli írta:sznot írta:
Mi a problema?
ha leírná, kibasznád, ezt a ziccert meg nem kívánja neked felkínálni
Aha
Ennyire szar volt a borapolo amit adtam neki vagy mi?
Te tudsz valamit.:)Mrs.Dolcetti írta:MindigÚjpest írta:Fingóbaszó meg ilyenek.sznot írta:
Kik azok, erdekelnenek.
A teljes Fradi keret,plusz a nigériai válogatott. Így már nagyjából ki is jön.
Adamek írta:Maradonapoli írta:sznot írta:
Mi a problema?
ha leírná, kibasznád, ezt a ziccert meg nem kívánja neked felkínálni
nincs ilyesmiről szó, nincs probléma, egyszerűen csak ignorálnám őket de sajnos "Nem vehetsz fel adminisztrátorokat és moderátorokat a haragosaid listájára." ez jön vissza, így nehezebb a szűrés
Én sem szoktam az aktuális főnökömmel túl jóba lenni,mert nem egy oldalon vagyunk,meg,ha túl jóba vagyunk akkor mindent rám bízna,azt meg nem szeretném.sznot írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:ha leírná, kibasznád, ezt a ziccert meg nem kívánja neked felkínálni
nincs ilyesmiről szó, nincs probléma, egyszerűen csak ignorálnám őket de sajnos "Nem vehetsz fel adminisztrátorokat és moderátorokat a haragosaid listájára." ez jön vissza, így nehezebb a szűrés
Jo de aruld mar el hogy mi a problema, ha lemondok akkor mitol valtozik meg a dolog? Mert en/mi meg mindig emberek vagyunk elsosorban.
MindigÚjpest írta:Én sem szoktam az aktuális főnökömmel túl jóba lenni,mert nem egy oldalon vagyunk,meg,ha túl jóba vagyunk akkor mindent rám bízna,azt meg nem szeretném.sznot írta:Adamek írta:nincs ilyesmiről szó, nincs probléma, egyszerűen csak ignorálnám őket de sajnos "Nem vehetsz fel adminisztrátorokat és moderátorokat a haragosaid listájára." ez jön vissza, így nehezebb a szűrés
Jo de aruld mar el hogy mi a problema, ha lemondok akkor mitol valtozik meg a dolog? Mert en/mi meg mindig emberek vagyunk elsosorban.
Helyes,akárkitől én sem fogadok el megbízást.sznot írta:MindigÚjpest írta:Én sem szoktam az aktuális főnökömmel túl jóba lenni,mert nem egy oldalon vagyunk,meg,ha túl jóba vagyunk akkor mindent rám bízna,azt meg nem szeretném.sznot írta:
Ha ez megnyugtat nem biznek rad semmit.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 43 vendég