Szombati foci: Fradi-Vidi!

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.16. 16:42

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
nyúl írta:Becsaptak az emlékeim.
Úgy rémlett, hogy ez az Újpest még jelentős közönség előtt játszott a régi Megyeri úton. Ezen a meccsen sem a Tungsram, sem a Baross utca felőli oldalon nem volt senki. A két oldallelátó is foghíjas. A csapat vezette a bajnokságot.
Eszenyi Dini levezetőben már csak szájjal segítette a csapatot a padról diszkókarikával a fülében, tokakezdeménnyel az álla alatt.
A színvonalban nem csalt meg a memóriám. Nagyon alacsony volt már akkor is. Fehér MMA ütése. Úristen, futottak utána egy focimeccsen! Járt a könyök az arcba.

Juhos nem volt rossz játékvezető. Az ilyen horrorsérülések tizedmásodperc alatt jönnek össze. Nem is volt látványos. Maga Véber is csodálkozva nézte, hogy a lába mint olyan, nincs többé a helyén.
Juhos hamar kompenzált, s egy konkrét semmire kisárgázta a gyereket. Tornyinak azonnal le kellett volna hoznia a Véber-eset után.

Véber azzal házal két évtizede, hogy aláírt előszerződése volt a Betisszel. Erről Sevillában is tudtak? Rákérdezett erre valaha valaki? Az a foci, amit játszott, '87 körül nyugaton megszűnt.
A másik dumája, hogy a favágóra nem haragszik, de azokra, akik miatt a felépülése után távoznia kellett, élete végéig fog (az egyik Magnetó).
Na most Dvéri került a helyére, aki, ha jól rémlik, 15 gólt lőtt, s tíz feletti gólpasszt adott abban a szezonban. Sokkal jobb játékos volt. Miközben Véber fúrta, verbálisan szidta az öltözőben, meg edzéseken.

Nyomasztó világ volt. Másként, mint ma, de ugyanúgy a történelem dögkútjába való.

20 éves voltam. Remélem - mert hogy nem emlékszem -, nem tudtam még, hol adatott élni, mert akkor talán boldogabb lehettem.

ez a Betis story nekem is kissé kamuszagúnak tűnik, ha jó a számológépem, akkor Gyuri az eset idején 29 éves volt, meglepne, ha egy nevesebb spanyol középcsapat egy 29 éves kelet-közép európai spílerrel képzelte volna el az erősítést, helyi ligából (mert persze úgy más, ha egy ilyen állampolgárságú játékos mondjuk előtte már 4-5 éve folyamatosan azon a szinten játszik és csak átigazol egy másik spanyol csapatba)

szerintem pont passzolt volna a sebessége a Finidi George-Alfonso-Denilson támadószekcióba

Finidit most rúgatta ki Oszi bá - viccen kívül.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.16. 16:51

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:ez a Betis story nekem is kissé kamuszagúnak tűnik, ha jó a számológépem, akkor Gyuri az eset idején 29 éves volt, meglepne, ha egy nevesebb spanyol középcsapat egy 29 éves kelet-közép európai spílerrel képzelte volna el az erősítést, helyi ligából (mert persze úgy más, ha egy ilyen állampolgárságú játékos mondjuk előtte már 4-5 éve folyamatosan azon a szinten játszik és csak átigazol egy másik spanyol csapatba)

szerintem pont passzolt volna a sebessége a Finidi George-Alfonso-Denilson támadószekcióba

Finidit most rúgatta ki Oszi bá - viccen kívül.

a kurta anyját
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2024.06.16. 17:22

nyúl írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:ez a Betis story nekem is kissé kamuszagúnak tűnik, ha jó a számológépem, akkor Gyuri az eset idején 29 éves volt, meglepne, ha egy nevesebb spanyol középcsapat egy 29 éves kelet-közép európai spílerrel képzelte volna el az erősítést, helyi ligából (mert persze úgy más, ha egy ilyen állampolgárságú játékos mondjuk előtte már 4-5 éve folyamatosan azon a szinten játszik és csak átigazol egy másik spanyol csapatba)

Ha már Véber Nagyúr dicsőségei:
Amikor megszületett a lánya, mólésan üvöltözött az újpesti főtéren a piacnál éjszaka. Az öreg éjjeliőr udvariasan szólt, hogy abba kéne hagyni, mert a környéken aludnának. Veber és a sleppje összeverte az öreget. Aztán kimosták belőle, az Újpestnek ismerten jó rendőrségi összeköttetései voltak.

Sose kedveltem. Minden meccsen idegbeteg fejjel hangosan ugatott a bírónak, az ellenfélnek és a
sajátjainak is.
Majd edzőként ugyanezt művelte mindenhol.
Nem értettem, mit esznek rajta. Ráadásul hajjal együtt volt 65 kiló. Hogy nem ütötte le senki?

Leütötte a kocsmapult Pápán, ha igaz a pletyka.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2024.06.16. 17:29

Maradonapoli írta:Ezen a borongós magyar fodball délutánon folytassuk retro-sorozatunkat:

https://www.youtube.com/watch?v=hYi_yKS6OTo

Egyik Újpest-Hali előtt láttunk egy hasonló nagyságú rabomobilt a stadion előtt, röhögtünk is, hogy ezek szerint nincsenek tisztában a két tábor közti viszonnyal.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.16. 17:55

Na jó, akkor kezdjük, folytassuk, a mai nap hívószava - akrobatikus rockandroll:

https://www.youtube.com/watch?v=vkCfFsJw3zU

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2024.06.16. 21:07

nyúl írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:Ezen a borongós magyar fodball délutánon folytassuk retro-sorozatunkat:

https://www.youtube.com/watch?v=hYi_yKS6OTo

Juhos Atti baz'meg, sárga
jó, hogy nem labdaejtés
Becsaptak az emlékeim.
Úgy rémlett, hogy ez az Újpest még jelentős közönség előtt játszott a régi Megyeri úton. Ezen a meccsen sem a Tungsram, sem a Baross utca felőli oldalon nem volt senki. A két oldallelátó is foghíjas. A csapat vezette a bajnokságot.
Eszenyi Dini levezetőben már csak szájjal segítette a csapatot a padról diszkókarikával a fülében, tokakezdeménnyel az álla alatt.
A színvonalban nem csalt meg a memóriám. Nagyon alacsony volt már akkor is. Fehér MMA ütése. Úristen, futottak utána egy focimeccsen! Járt a könyök az arcba.

Juhos nem volt rossz játékvezető. Az ilyen horrorsérülések tizedmásodperc alatt jönnek össze. Nem is volt látványos. Maga Véber is csodálkozva nézte, hogy a lába mint olyan, nincs többé a helyén.
Juhos hamar kompenzált, s egy konkrét semmire kisárgázta a gyereket. Tornyinak azonnal le kellett volna hoznia a Véber-eset után.

Véber azzal házal két évtizede, hogy aláírt előszerződése volt a Betisszel. Erről Sevillában is tudtak? Rákérdezett erre valaha valaki? Az a foci, amit játszott, '87 körül nyugaton megszűnt.
A másik dumája, hogy a favágóra nem haragszik, de azokra, akik miatt a felépülése után távoznia kellett, élete végéig fog (az egyik Magnetó).
Na most Dvéri került a helyére, aki, ha jól rémlik, 15 gólt lőtt, s tíz feletti gólpasszt adott abban a szezonban. Sokkal jobb játékos volt. Miközben Véber fúrta, verbálisan szidta az öltözőben, meg edzéseken.

Nyomasztó világ volt. Másként, mint ma, de ugyanúgy a történelem dögkútjába való.

20 éves voltam. Remélem - mert hogy nem emlékszem -, nem tudtam még, hol adatott élni, mert akkor talán boldogabb lehettem.

Kár, hogy Dvéri sem nem vitte többre, pedig jó kis spíler volt. :/

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.06.17. 14:10

Loki igazolt egy japó szélsőt. Hommát én bírtam, üde színfolt volt az NB I-ben, más nem jut eszembe a felkelő nap országából, aki megfordult volna nálunk.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.17. 14:49

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.06.17. 19:41

Sigér eligazolt Sepsiszentgyörgyre. Na most én nem igazán követem a megszállt országrészek bajnokságait, de ettől azért látatlanban is kinéztem volna belőle egy erősebb csapatot. Vagy annyira megsérült, h már csak a pénzkeresés maradt, nagyobb célokra már nem lesz ereje?
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.06.17. 23:07

zaggar írta:Sigér eligazolt Sepsiszentgyörgyre. Na most én nem igazán követem a megszállt országrészek bajnokságait, de ettől azért látatlanban is kinéztem volna belőle egy erősebb csapatot. Vagy annyira megsérült, h már csak a pénzkeresés maradt, nagyobb célokra már nem lesz ereje?

33 éves, aligha kapkodtak érte.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2024.06.17. 23:44

Az MTK leigazolta a szlovák liga elmúlt idényének (társ)gólkirályát Róbert Polievkát.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.06.18. 08:23

Szarka írta:
zaggar írta:Sigér eligazolt Sepsiszentgyörgyre. Na most én nem igazán követem a megszállt országrészek bajnokságait, de ettől azért látatlanban is kinéztem volna belőle egy erősebb csapatot. Vagy annyira megsérült, h már csak a pénzkeresés maradt, nagyobb célokra már nem lesz ereje?

basszus, tényleg.
de szalad az idő, valami 27/28 év körülire tippeltem..
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.06.18. 11:02

zaggar írta:
Szarka írta:

basszus, tényleg.

Gyerekképe van simán letagadhat pár évet.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.18. 11:40

Szarka írta:
zaggar írta:
Szarka írta:33 éves, aligha kapkodtak érte.

basszus, tényleg.

Gyerekképe van simán letagadhat pár évet.

egy jó kameruni ügynök simán eladja utolsóéves ifistának
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.18. 11:51

banok írta:Az MTK leigazolta a szlovák liga elmúlt idényének (társ)gólkirályát Róbert Polievkát.

neki sincs tipikus fodballista feje, hamarabb elképzelném egy szerény drótosnak azzal az ábrázattal

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.06.18. 12:36

Savaria1919 írta:Loki igazolt egy japó szélsőt. Hommát én bírtam, üde színfolt volt az NB I-ben, más nem jut eszembe a felkelő nap országából, aki megfordult volna nálunk.

Első blikkre kukázás jellege van, mint tavaly Oliveirának, akit a pletykák szerint DzsB panasza - miszerint minden támadás megakad rajta, annyira képzetlen és hülye a játékhoz - nyomán előbb az NB3-ba száműztek, majd el is zavartak a klubból.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.18. 13:55

Nektek mi a véleményetek az esetről? Bunda volt?

https://www.youtube.com/watch?v=BRGE4iWek5c

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.18. 14:17

Maradonapoli írta:Nektek mi a véleményetek az esetről? Bunda volt?

szerintem kéz volt, de nem akarom, hogy Raúl megkergessen engem is

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.18. 17:32

A Paks a büdös románokat kapta az elő-elő-elő-előselejtezőben, a szőröstalpú kupa győztesét, az egyébként másodosztályú Korvin Hunyadit. Innentől kezdve ők a magyarság becsületéért harcolnak, elvárom hogy jobban játsszanak, mintha a Real ellen tolnák! A romulák apafarkas szopók is biztos jól felszívják majd magukat a csatára.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2024.06.18. 18:22

Maradonapoli írta:Nektek mi a véleményetek az esetről? Bunda volt?

Ezt a mai napig nem tudom eldönteni.
Ha igen, akkor a cséká kapott lóvét, a többi nem.
Lincshangulat volt. Mészölyéket hajnalban menekítették ki Szegedről külön busszal, mert a Vasas-busz összes kerekét kiszúrták.
Komjáti utolsó meccse volt.

Vissza: “www.nb1.hu”