Adamek írta:Maradonapoli írta:nyúl írta:Becsaptak az emlékeim.
Úgy rémlett, hogy ez az Újpest még jelentős közönség előtt játszott a régi Megyeri úton. Ezen a meccsen sem a Tungsram, sem a Baross utca felőli oldalon nem volt senki. A két oldallelátó is foghíjas. A csapat vezette a bajnokságot.
Eszenyi Dini levezetőben már csak szájjal segítette a csapatot a padról diszkókarikával a fülében, tokakezdeménnyel az álla alatt.
A színvonalban nem csalt meg a memóriám. Nagyon alacsony volt már akkor is. Fehér MMA ütése. Úristen, futottak utána egy focimeccsen! Járt a könyök az arcba.
Juhos nem volt rossz játékvezető. Az ilyen horrorsérülések tizedmásodperc alatt jönnek össze. Nem is volt látványos. Maga Véber is csodálkozva nézte, hogy a lába mint olyan, nincs többé a helyén.
Juhos hamar kompenzált, s egy konkrét semmire kisárgázta a gyereket. Tornyinak azonnal le kellett volna hoznia a Véber-eset után.
Véber azzal házal két évtizede, hogy aláírt előszerződése volt a Betisszel. Erről Sevillában is tudtak? Rákérdezett erre valaha valaki? Az a foci, amit játszott, '87 körül nyugaton megszűnt.
A másik dumája, hogy a favágóra nem haragszik, de azokra, akik miatt a felépülése után távoznia kellett, élete végéig fog (az egyik Magnetó).
Na most Dvéri került a helyére, aki, ha jól rémlik, 15 gólt lőtt, s tíz feletti gólpasszt adott abban a szezonban. Sokkal jobb játékos volt. Miközben Véber fúrta, verbálisan szidta az öltözőben, meg edzéseken.
Nyomasztó világ volt. Másként, mint ma, de ugyanúgy a történelem dögkútjába való.
20 éves voltam. Remélem - mert hogy nem emlékszem -, nem tudtam még, hol adatott élni, mert akkor talán boldogabb lehettem.
ez a Betis story nekem is kissé kamuszagúnak tűnik, ha jó a számológépem, akkor Gyuri az eset idején 29 éves volt, meglepne, ha egy nevesebb spanyol középcsapat egy 29 éves kelet-közép európai spílerrel képzelte volna el az erősítést, helyi ligából (mert persze úgy más, ha egy ilyen állampolgárságú játékos mondjuk előtte már 4-5 éve folyamatosan azon a szinten játszik és csak átigazol egy másik spanyol csapatba)
szerintem pont passzolt volna a sebessége a Finidi George-Alfonso-Denilson támadószekcióba
Finidit most rúgatta ki Oszi bá - viccen kívül.